Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Europa League 2017/2018

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Oorspronkelijk geplaatst door Marius Bekijk berichten

  De vraag is natuurlijk ook wie zo'n Europa League serieus neemt in de groepsfase. Ik volg niet echt elk detail, maar ik neem aan dat sommige clubs de competitie wel als prioriteit nemen en al eens wat andere namen de kans durven te geven in Europa. Vreemd eigenlijk aangezien je daar eerst een gans seizoen voor hebt moeten strijden.
  Exact, dat zie je nu bijvoorbeeld bij Arsenal. Die spelen met een B/C-team, maar weten nog te winnen. Blijft vreemd dat je half voor een Europese prijs gaat strijden, ook al is het voor zulke clubs 'slechts' de EL.

  Comment


   Zit ik te kijken naar een aflevering van kanniewaarzijn?

   Comment


    Deze scheidsrechter Matchfixing op zn slechts dit hoor.

    Comment


     Vitesse en Zulte dramatisch voetbal. Maar wij in Nederland mogen nooit meer klagen over de arbitrage. In BelgiŽ was de arbitrage enorm slecht maar vanavond was er 1 die nog slechter was Hoe is het mogelijk dat zulke debielen Europees fluiten.. Rode kaarten waren redelijk zwaar, Buttner oliedom (ben sowieso klaar met die gozer) maar 100% goal afgekeurd en nog 10 hele bizarre beslissingen (beide kanten). Twee wedstrijden met ontiegelijk veel kaarten en het waren beide totaal geen schopwedstrijden. Je verliest vanavond van jezelf omdat het tempo weer tergend langzaam was en Zulte vanaf minuut 2 parkeer de bus ging spelen (hun goed recht overigens). Mooi om te zien dat het publiek, bij elke bal in de 16 van Zulte, de vlag omhoog deed of een staande ovatie gaf Met een andere scheids had je ook niet gewonnen maar dit was oprecht 2x 90 minuten dramatisch niveau.

     Nog een mooi tripje naar Rome maken en afsluiten tegen Nice thuis. Dan zit een roemloze groepsfase er definitief weer op.
     Last edited by Vitesse88; 3 nov 2017, 00:30.

     Comment


      Afblijven van de fonteinen eh

      Comment


       Nou gelukkig toch nog 3 puntjes. Sluit je het toernooi mooi mee af. Flikkerde na de wedstrijd nog 2 Nice supporters van het hek af

       Comment


        Ja, bij het uitvak was het nog even gedoe of niet? Zat op zuid dus kon het niet helemaal goed zien.

        Comment


         Oorspronkelijk geplaatst door harmpje Bekijk berichten
         Ja, bij het uitvak was het nog even gedoe of niet? Zat op zuid dus kon het niet helemaal goed zien.
         Nja de supporters wilde de shirts hebben van de spelers. Maar ze wilden na het fluitsignaal het hek op. Een derde gast wilde een shirt zo graag, dat die over het hek heen klom en naar beneden sprong om het shirt te pakken. Werd die meteen afgevoerd Spelers van Nice wilden zich er mee bemoeien maar die werden weggestuurd. Dante over de zeik, ook afreageren naar ons. Wat een kneus. Verder was er niet veel aan de hand.
         Last edited by Vitesse88; 9 dec 2017, 12:44.

         Comment

         Wat gebeurt er?

         Collapse

         There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

         Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

         Working...
         X