Mededeling

Collapse
1 van de 2 < >

Belangrijke mededeling MU-ers

Het zal niemand ontgaan zijn dat we in korte tijd drie moderators zijn kwijtgeraakt. Waar vroeger deze uittocht werd opgevangen door vers bloed, zal dat tegenwoordig een stuk lastiger gaan. De activiteit is tot een dieptepunt gedaald en ook wij als staf zien dat natuurlijk. Het opstappen van de moderators heeft niets te maken met de huidige staat van MU maar meer met persoonlijke zaken zoals het starten en afronden van opleidingen en werk. Vorig jaar hebben we als staf een laatste poging ondernomen om de daling in activiteit tegen te gaan, maar het is simpelweg een feit dat fora minder interessant worden/zijn. Voor zover ik weet blijven de huidige stafleden voorlopig actief in hun rol. Deze zal echter meer supportive zijn dan actief en initiatief. De animo is simpelweg te schaars voor de moeite die we dan in nieuwe initiatieven en artikelen zouden steken. Daarnaast heeft de huidige staf ook niet meer de tijd die het ooit gehad heeft. In de meer supportive-rol hopen we jullie de komende tijd nog te kunnen ondersteunen op het forum. Ik hoop dat dit voor iedereen even wat opheldering brengt.

Dat gezegd hebbende is er zojuist een vacature geopend. Iemand die interesse heeft zich met het ondersteunen van de staf op MU te bemoeien, kan contact opnemen met mij: https://forum.manutd.nl/forum/manage...licitatie-staf
2 van de 2 < >

.

.
See more
See less

Feyenoord #26

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Balvaste loper inderdaad.

  Comment


   Jan de Jong: Tevreden over Gio.
   Last edited by MarcFR; 14 feb 2018, 18:41.

   Comment


    Oorspronkelijk geplaatst door PJHoutman Bekijk berichten
    Prima talent hoor en hij komt er wel
    In welke zin 'komt hij er wel'? Zie hem het namelijk niet zo heel ver schoppen. Kuitenbijtertje die verder overal vrij middelmatig in is.
    Dit is mijn club;
    Mijn ideaal;
    Dit is de mooiste club van allemaal.
    Hier ligt mijn hart, mijn vreugde, mijn verdriet;
    Het kan dooien, het kan vriezen;
    We kunnen winnen of verliezen;
    Maar een betere club dan Ajax is er niet!!!!

    Comment


     Ik vind Amraabt qua fysiek wel echt een topper op Eredivisieniveau, nu al. Goeie motoriek ook, loopt makkelijk. Moet vooral beter worden in positiespel en passing vooruit, maar of dat onder Gio gaat lukken..

     Comment


      Labyad, Strieder en Amrabat is ook wel een complementair middenveld waar alle 3 goed in passen. Nu heb je met Vilhena en El Ahmadi gewoon 0 creativiteit en schiet je er niks mee op om ook nog eens Amrabat erbij neer te zetten.

      Comment


       Oorspronkelijk geplaatst door cimbomcu Bekijk berichten
       Labyad, Strieder en Amrabat is ook wel een complementair middenveld waar alle 3 goed in passen. Nu heb je met Vilhena en El Ahmadi gewoon 0 creativiteit en schiet je er niks mee op om ook nog eens Amrabat erbij neer te zetten.

       Comment


        MrMHB

        Je zou inderdaad denken dat het een open deur is, maar aangezien er bij Feyenoord al jaren meer rugby wordt gespeeld dan daadwerkelijk voetbal vraag ik mij dat ten zeerste af. En voor rugby zou Amrabat een prima speler zijn.


        Grapje jongens.
        Last edited by cimbomcu; 15 feb 2018, 18:29.

        Comment


         Houdoe hey, Cimmie!

         Comment


          Humor

          Comment


           Cimbomcu, de Soundos van MU.

           Morgen waarschijnlijk Diks op linksback. Zou zelf eerder kiezen voor Vilhena links in de zone, aangezien je thuis tegen fucking Heracles speelt... Een soort a-symetrische 343. Lichtpuntje is wel dat Van Persie waarschijnlijk op 10 gaat spelen. Zou fijn zijn als de wisselwerking met Jörgensen goed is en hij weer eens een goaltje kan meepakken.

           Comment


            https://www.voetbalprimeur.nl/videos...en-elkaar.html

            Wat me nog het meest verbaast aan dit nieuws is dat we blijkbaar trainen door de weeks. Dacht aan de wedstrijden van dit jaar te zien dat we daar na vorige zomer mee waren gestopt.
            Last edited by Beppu; Gisteren, 19:16.

            Comment

            Wat gebeurt er?

            Collapse

            There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

            Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

            Working...
            X