Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Eerst dit topic lezen, daarna pas posten!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Eerst dit topic lezen, daarna pas posten!

  Als je hulp wil bij je tactiek is het van belang dat we zekere details erover kennen. Aangezien het verdedigen bij het moderne voetbal begint bij de aanval en omgekeerd, is het van belang dat we zoveel mogelijk informatie kennen over je tactiek. Elk klein aspect van je tactiek kan van belang zijn bij het bepalen van het probleem. Zo speel jij geen tijd kwijt met extra vragen die aan jou gericht zijn, en de "helpers" in kwestie moeten geen tijd kwijtspelen met erom te vragen. Dit is dus in aller belang!


  Ik zou daarom willen vragen om de volgende onderdelen zeker in je hulpvraag te verwerken:

  Een omschrijving van je probleem/doelstelling:

  Je hebt een specifiek probleem of een doelstelling die je wil bereiken? Dan is het van belang een zo nauwkeurig mogelijke omshrijving ervan te geven. Eventuele screenshots zijn hierbij een echt pluspunt. Als dat niet gaat, probeer dan stap voor stap uit te leggen wat het eigenlijke probleem is.

  Een screen van je tactiek.

  Dit geeft zoveel informatie die andere gebruikers helpt om eventuele problemen op te sporen, dat het een echte must is. Zo bespaar je jezelf een hele hoop typewerk in de toekomst. Een echt nuttige screen ziet er zo uit:  Je ziet dat alle instructies en instellingen erin verwerkt zijn, buiten de specifieke spelersinstructies, het is aangewezen deze ook te melden, vooral als je er veel instelde of ze een direct link hebben met je probleem.

  Je team

  Hoe meer informatie over je team, hoe beter natuurlijk. Als je over een bekend team beschikt kan een korte beschrijving goed genoeg zijn. Als je team echter in de lagere reeksen speelt, is een uitgebreidere beschrijving nuttig. Eventueel kan je ook hier screenshots maken bij de echt belangrijke spelers in je tactiek.

  Eventuele extra opmerkingen

  Soms kan het zijn dat je zelf al een idee hebt van wat je zou kunnen veranderen maar dat je daar niet echt zeker van bent. Post dat dan ook. Wie weet is je idee wel het juiste om te doen en heb je alleen bevestiging nodig.

Wat gebeurt er?

Collapse

There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

Working...
X