Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[LLM] The road to glory

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  #26
  Leuke club gevonden, kan een mooie uitdaging gaan worden!!

  Comment


   #27

   Voorbereiding


   Ik was gelukkig vroeg aangesteld en dat gaf mij ook genoeg tijd om zaken op orde te stellen en het gaf ons ook de tijd om een goede voorbereiding te hebben. Ook door de nieuwe aankopen moesten de jongens aan elkaar wennen en de spelers moesten ook conditie en wedstrijdritme opdoen voor het begin van het nieuwe seizoen. Om te beginnen liet ik de jongens eerst tegen het onder 18 elftal spelen en de tweede wedstrijd zou tegen het reserve elftal zijn. Ze kon ik ook deze twee elftallen zien spelen en beoordelen hoe goed de spelers van die elftallen waren. Totaal zouden er buiten die twee wedstrijden tegen mijn onder 18 en reserve elftal nog vier andere wedstrijden worden gespeeld in de voorbereiding, twee tegen clubs in dezelfde divisie (wel andere groep) en twee wedstrijden tegen clubs die een divisie hoger speelde. Ik was nieuwschierig hoe we ons zouden verhouden tegen een club die beter dan ons zou moeten zijn. Het zou een goede test zijn om te zien hoe goed we daadwerkelijk waren of niet.   Onze eerste wedstrijd was tegen ons onder 18 elftal en zoals verwacht kregen we vrij weinig tegenstand in deze wedstrijd. We scoorde in deze wedstrijd zes keer en vier daarvan werd gemaakt door Gianpaolo De Blasis die meteen zijn visite kaartje had achtergelaten en ook Riccardo Collocola die twee assist maakte had een goede indruk achtergelaten. In onze tweede wedstrijd speelde we een veredeld elf tegen elf van onze selectie, voor het reserve elftal was voornamelijk spelers die reserve waren in ons eerste elftal. We wonnen met 3-1 en middenvelder Davide Grenni maakte twee van onze doelpunten en aanvaller Michele Sinisi maakte twee assist. Bij de reserves maakte Fabio Pari het enigste doelpunt.

   Ons eerste eigelijk echte duel in de voorbereiding was tegen Sporting San Salvo, we wonnen dit met 2-0 dankzij doelpunten van Riccardo Collocola en Michele Sinisi en ook Pro Pagani werd vrij makkelijk opzij gezet met 4-2 door Davide Grenni, Alessandro Gelsi en Gianpaolo De Blasis. De derde helft van onze voorbereiding verwachtte we dat het wat moeilijker zou worden maar niets was minder waar we wonnen beide wedstrijden net zo makkelijk zo niet makkelijker ondanks dat onze tegenstanders een divisie hoger speelde. Nuova Boys Caivanese werd makkelijk opzij gezet door met 3-1 dankzij Michele Lella, Valerio Neccia en Luca Zaccagnino. Ook tegen Temeraria 1957 San Mango was er geen vuiltje aan de luch en werd er met 3-0 gewonnen dankzij goals door verdediger Tonino Bizzarri,Alessandro Gelsi en Michele Sinisi.

   Al met al was ik heel erg tevreden over de voorbereiding we wonnen alles heel erg makkelijk en zelfs tegen teams die in een hogere divisie speelde wonnen we zonder enige problemen. Ook voorzitter Stefano Campobassa was tevreden, promotie leek dit seizoen bijna onvermijdelijk met een elftal zoals dit. Maar er kunnen altijd dingen gebeuren we moesten wel op onze hoeden blijven en niet te makkelijk gaan denken want dat zou ons punten kunnen kosten. Hoe dan ook had ik goede hoop dit seizoen op een goede afloop.

   Volgende keer:
   Trial Day en meer transfers   Met dank aan Wallemme voor de nieuwe banner
   Last edited by bobjuh; 11 sep 2017, 15:54.

   Comment


    #28
    Goede voorbereiding gespeeld, dit geeft goede moed voor het komende seizoen!!

    Comment


     #29
     Trial Day en Transfers


     Na een van onze trainingen kwam de voorzitter naar de toe en duwde een fax in me handen, het was een uitnodiging van de Italiaanse bond om de trial days bij te wonnen. De trial days was een dag dat twee teams van spelers die zonder club zaten tegen elkaar speelde. De meeste spelers waren veelste goed voor een club zoals Polesiana een heleboel van de spelers waren spelers die uit de jeugd kwamen van Serie A en Serie B club en/of in de Serie C hadden gespeeld. Ik had dan ook niet de illusie dat het veel zin zou hebben maar na overleg met Technisch Directeur Mirko Pieri, Assistent Gianpaolo Parisi en hoofd scouting Miriam Peruzzi toch maar wel te gaan. Nee hadden we en ja konden we krijgen en wie weet hadden we wel geluk en zouden we toch een goede speler weten te strikken.

     Gewapend met hoofd scouting Miriam Peruzzi en Technisch Directeur Mirko Pieri vertrokken we naar de trial wedstrijd. We waren onder de indruk van de spelers maar het werd nogmaals weer duidelijk dat out of our league waren. Miriam maakte flink wat aantekeningen over spelers en we besloten toch wat spelers te polsen of ze eventueel interesse hadden om bij ons te komen spelen. Alle vierenviertig spelers werden gevraagd of ze interesse hadden maar uiteindelijk kwamen wisten we toch twee spelers binnen te halen en beiden aanvallers. Luca Zaccagnino die uit de jeugd van Serie B club Juva Stabia komt en ook heeft gespeeld voor Serie D club Potenza en Valerio Neccia die uit de jeugd kwam van Serie C1 club Frosinone Calcio had gespeeld voor Serie D club Palestrina.

     Buiten de trial days waren we nog met andere spelers bezig om ze proberen over te halen om voor onze club de komen spelen. We hadden al behoorlijk wat transfers gedaan maar op sommige positie's hebben we nog wel versterkingen nodig, we zijn altijd op zoek naar betere spelers voor de posities die we al bezet hebben en ook spelers om ons in de breedte van het elftal te versterken. Uiteindelijk zaten we wel met veel te veel keepers maar gelukkig konden we de meeste ook wel gebruiken in ons reserve en onder 18 elftal.


     Transfers in

     Goal
     Alessandro Liocco: Keeper voor het reserve elftal
     Pasquale Valentini: Reserve keeper in het eerste elftal
     Lorenzo La Licata: Gehaald als eerste keeper
     Pietro Remedi: Onder 18 keeper

     Verdediger
     Tonino Bizzarri: Gaat als links back spelen.
     Lorenzo Mastropietro: Gehaald als reserve voor de verdediging

     Middenveld
     Francesco Pelliccioni: Reserve voor links op het middenveld
     Alessandro Donadi: Linker Middenvelder in onze basis elf

     Aanvallers
     Luca Zaccagnino: Mag gaan vechten voor een basisplek
     Valerio Neccia: Mag ook gaan vechten voor een basisplek


     Volgende keer:
     Begin van het seizoen     Spoiler for reacties:

     USER="21469"]coma_303[/USER] Absoluut ja!
     Last edited by bobjuh; 11 sep 2017, 15:55.

     Comment


      #30
      Goed van de overige staffleden om je op andere gedachten te brengen. Je weet maar nooit welke nuttige spelers je nog tegenkomt en als ze nu niet van pas komen misschien over enkele seizoenen wel of als je promoveert!

      Comment


       #31
       Voor elke linie een aantal versterkingen.
       Je weet dat je maar één keeper mag opstellen
       Succes!

       Comment


        #32
        Oorspronkelijk geplaatst door DeJarnoxD Bekijk berichten
        Goed van de overige staffleden om je op andere gedachten te brengen. Je weet maar nooit welke nuttige spelers je nog tegenkomt en als ze nu niet van pas komen misschien over enkele seizoenen wel of als je promoveert!
        Absoluut

        Oorspronkelijk geplaatst door Wallemme Bekijk berichten
        Voor elke linie een aantal versterkingen.
        Je weet dat je maar één keeper mag opstellen
        Succes!

        Oh echt? Ik stel altijd me keepers overal op ook als aanvallers.
        Misschien dat het daarom niet zo goed gaat
        Last edited by bobjuh; 16 sep 2017, 11:15.

        Comment


         #33

         Start van de competitie

         Iedereen keek uit naar de start van het seizoen en iedereen had goede moed dat dit een goed seizoen zou worden. In tegensteling tot vorig seizoen leek het er op dat promotie ons dit seizoen niet zou kunnen ontgaan. We hadden zeker iets neergezet, we hadden een staf die veruit beter was dan welke andere club dan ook in onze divisie en waarschijnlijk ook de divisies boven ons, we hadden een spelersgroep die goed genoeg was om mee te doen met clubs die in hogere divisies speelde. Ons doel om terug te keren naar Excellence Molise.

         In de loop van de eerste elf wedstrijden werden ook WEER meer spelers aangetrokken. Matteo De Renzi kwam het middenveld versterken, Francesco Florio die links in de verdediging en in de verdeding kon spelen werd gehaald en Andrea Baleotto die net zo goed was als Gianpaolo Parisi en de vertrokken Giorgio Antoniani kwam het team versterken, hij kan op op elke positie in de verdediging kon spelen. Ook vertrokken er spelers, zoals verwacht vertrok Giorgio Antoniani naar Lecce en omdat we zoveel doelmannen hadden aangetrokken vertrokken er twee doelmannen. Zowel reserve elftal keeper Luciano Cherchi als ook onder 18 keeper Giancarlo Tanga werd het contract ontbonden. Ook werd het contract ontbonden van rechtermiddenvelder Maurizio Borgia die ook overbodig was verklaard.
         We begonnen onze competitie erg sterk tegen Bardi met een 6-0 overwinning en ook de daaropvolgende wedstrijden bleek het goed gaan. We wonnen van Borgotaro met 3-0 en ook tegen Oricola werd het 3-0. De twee daaropvolgende wedstrijden gingen dan weer wat minder makkelijk, we wonnen met een magere 1-0 van Gattatico Club en lieten onze eerste punten liggen in het 1-1 gelijkspel tegen Cavezzo. Na die twee moeilijkere wedstrijden ging het weer beter, we wonnen met 3-1 van en Ganaceto, 2-1 van Marta. De daaropvolgende wedstrijden merkte je echt dat het een team werd en het goed begon te lopen en dat resulteerde dus ook in doelpunten. We scoorden twaalf doelpunten in 4 wedstrijden, we wonnen 2-0 van Maserà, 4-0 van Stella Bianca, 3-0 van Liberi Sestresi en 3-1 van Monti Dauni. Al met al was ik erg tevreden over de eerste wedstrijden en als het zo door zou gaan dan zou het een makkelijk seizoen worden.

         Comment


          #34
          Wat een begin zeg Dit seizoen ga je met twee vingers in je neus winnen.

          Comment


           #35
           Zeer knappe reeks neergezet met je team!!

           Comment


            #36
            Wat een sterke reeks zeg . Promoveren moet wel lukken

            Comment


             #37
             Dat is inderdaad wel een reeks om U tegen te zeggen, goed bezig!

             Comment


              #38
              Fantastische start van de competitie. Promotie lijkt een kwestie van tijd.

              Comment


               #39
               Promotie gaat er komen. Super!

               Comment


                #40
                Zeer sterke periode. Veel doelpunten voor en slechts een paar tegen.

                Comment


                 #41

                 de klad zit erin
                 Ondanks dat we het goed deden en we goede resultaten hadden in onze eerste zes wedstrijden en waar we flink scoorde maar desondanks gingen we toch door met het versterken van ons team zowel in de basis als ook in de breedte. Damiano Sterpone een 20 jarige middenvelder die uit de jeugd van Lazo kwam maar nooit verder kwam dan het onder 19 team kwamwaarna hij vertrok voor het onder 19 elftal van Serie B club Frosinone en uiteindelijk zijn debuut maakte in de Serie D voor Unicusano Fondi. Hij kan die zowel centraal als links en recht kan spelen werd gehaald voor in de basis rechts op het middenveld te spelen. Ook worden er twee 19 jarige aanvallers gehaald zowel Giammarco Bonatti als Luca Crudo kwamen onze aanval versterken en zullen het vooral moeten hebben van invalbeurten. Giammarco Bonatti heeft alleen gespeeld in de Serie D voor Città di Foligno 1928 en Gualdo Casacastalda en de in Duitsland geboren italiaan Luca Crudo speelde voornamelijk in Duitsland maar in in italie voor jeugdelftallen van SC Freiburg u17 en Hamburg U19 maar ook in de Serie D voor AS Roccella en voor AC Rilancio Messina. Als laatste kwam Gianmarco Paulis ons middenveld versterken, de 21 jarige kwam daar centraal te spelen. Hij speelde in de jeugd voor Cagliari en speelde voor Terracina en Sambenedettese in de Serie D en FC Lausanne-Sport op het hoogste niveau in Switzerland.

                 Ondanks de sterkte resultaten in het eerste gedeelte van de competitie en dat we versterkingen hadden gehaald en we nu een nog sterker team hadden liep het toch niet helemaal zo soepel als we hadden gehoopt dat het zou lopen. Waar we in het eerste gedeelte maar één punt lieten liggen lieten we hier meerdere malen punten liggen door vier keer gelijk te spelen en zelfs één keer te verliezen. Ook waren veel van de duels die we speelde niet heel erg overtuigend en wonnen we maar met één of twee doelpunten.

                 Noodgedwongen begon ik ook wat to roteren in me selectie, Valerio Neccia was ook niet super de laatste wedstrijden maar met 19 doelpunten in 22 duels mocht hij in de basis bijven. Aanvaller Luca Zaccagnino scoorde in onze eerste reeks ook aan de lopende band maar liet het nu afweten en werd
                 vervangen door Luca Crudo.

                 Ondanks de misschien matige resultaten deden we het toch wel goed ok dankzij de andere clubs die onnodig veel punten lieten liggen. We stonden op de helft van de competitie, na 23 duels maarliefst 15 punten voor Levane maar dat was meer door de incompetentie van de andere clubs dan doordat wij het zo goed deden. Met de nieuwe aankopen en de aankopen die ik op het oog had en de rotaties in de selectie hoopte ik dat ik het het weer op de rails zou kunnen krijgen. Ondanks de grote voorsprong en de grove incompetentie van de andere clubs zou het anders toch nog wel eens spannend kunnen worden.

                 Last edited by bobjuh; 1 okt 2017, 00:44.

                 Comment


                  #42
                  Prima resultaten en eerste plaats, nu vol zien te houden

                  Comment


                   #43
                   Zo slecht was het allemaal niet . Nu die eerste plaats vol zien te houden

                   Comment


                    #44
                    Het probleem lijkt vooral te liggen bij jou scorend vermogen. Maar toch zijn de uitslagen goed, maar 1 verlies partij.

                    Comment


                     #45
                     Scorend vermogen is inderdaad een aandachtspuntje. Al met al wel een aardige reeks.

                     Comment


                      #46
                      Als je de gelijke spellen weet om te zetten in zeges ga je een zeer goede tijd tegemoet.

                      Comment

                      Wat gebeurt er?

                      Collapse

                      There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

                      Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

                      Working...
                      X