Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[YOUTH/FM17] Youth in the world

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  #26
  Mooie resultaten dito jeugdinstroom. het lijkt zeer vlot te verlopen daar!

  Comment


   #27
   Knappe resultaten vooral de dubbel!

   Comment


    #28


    Omdat er betere doelmannen uit de jeugd kwamen besloten we Lorenzo Bugli te laten gaan, hij kreeg onderdak bij Virtus. Daar zou hij zich wel niet in het elftal kunnen werken. Casadei en Innocenti werden te oud en zouden vaak uit de selectie gaan vallen. We lieten ze in het begin van het seizoen dan ook gaan. Casadei heeft nog geen club als scout gevonden, Innocenti wil nog steeds voetballen maar kon geen ploeg vinden. In het midden van het seizoen kreeg Faetanini een aanbod van een ander team. Ondanks zijn vaste basisplaats besloot hij toch naar een middenmotor te gaan.

    Transfers
    Selectie

    We proberen rustig verder te bouwen aan de faciliteiten en de club kan zich steeds in mijn mening vinden. Er staan weer werken gepland. Het matige trainingscomplex en matige jeugdcomplex worden wederom verbeterd. De San Marineese competitie is wel teruggezakt in Europees opzicht. Zelf stijgen we enorm hard in Europa en zijn we de belangrijkste club van het land geworden.

    Faciliteiten
    Europese competitieranglijst
    Ranglijst Europese clubs
    Imago San Marino clubs

    In de eerste kwalificatieronde van de Champions League stonden we tegenover het Noord-Ierse Linfield. We hadden weinig moeite met de kampioen van Denemarken. In de volgende ronde kwamen we dan tegen het Ijslandse FH uit. Uit werd er niet gescoord, in eigen huis versloegen we ze met 3-2. Tegen het Oostenrijkse Rapid Wien verdedigde we ons zeer kranig maar het mocht niet zijn. Zij hadden genoeg aan één doelpunt op ons veld om door te stoten. In de Europa League kwamen we dan uit tegen Villareal, zij waren enkele maten te groot voor ons. Volgend jaar nog eens proberen!

    Champions & Europa League

    Virtus speelde een ijzersterk seizoen en zorgde toch voor wat concurrentie in de eigen reeks. We wonnen maar vijf wedstrijden niet in de reguliere competitie en dan moet je gewoon spreken van een goed seizoen. We bleven uiteindelijk Virtus ook voor in de eindrangschikking. In de andere groep lag alles veel dichter bij elkaar en had Virtus ook altijd eerst gestaan. We versloegen meteen Tre Penne en ook in de volgende ronde kregen we Pennarossa over de knie. Zo kwamen we al voor de derde keer op rij tegen Tre Penne in de finale te staan. Deze keer konden we echter niet winnen en zo moesten we blij zijn met de tweede plaats.

    Wedstrijden
    Eindstand

    In de beker hadden we vrijheid om op het einde van de groepsfase heel veel jongeren te laten spelen. In de kwartfinale gaf ik ook nog een aantal enkelingen de kans zich te bewijzen maar dat viel niet goed uit. We werden dus al in de kwartfinale, met harde 4-1 cijfers, uitgeschakeld.

    Beker

    De nieuwe talenten zijn dan het laatste deel waar we het nog over moeten hebben. Met Evangelista hebben we iemand die in de centrale as kan gaan doorbreken. Hij krijgt daar meteen concurrentie van Giovagnoli. Zij zullen gaan strijden bij de jongeren over wie er zal doorbreken. We hebben dan ook nog Moroni en Berardi voor diezelfde positie. Voor de aanval krijgen we er Tini bij, al is het bij hem een groot vraagteken of hij het ooit zal gaan halen. De laatste speler is dan Fiorini, onze toekomstige flankaanvaller.

    Jeugdexponenten 1
    Jeugdexponenten 2
    Marco Evangelista / Samuel Giovagnoli / Michele Tini
    Alberto Moroni / Federico Fiorini / Simone Berardi

    Selectie

    Spoiler for reacties:
    Oorspronkelijk geplaatst door Marius Bekijk berichten
    Toch wel een zeer mooi Europees parcours afgelegd. En de competitie ook erg mooi afgesloten met de dubbel!
    Dank u.

    Oorspronkelijk geplaatst door Titan Bekijk berichten
    Die prestaties in Europa zijn al net zo knap, zo niet knapper, dan het winnen van de dubbel in eigen land. Legia zou op papier immers simpel moeten kunnen winnen!
    Ik had dit seizoen weer dat gevoel

    Oorspronkelijk geplaatst door N.E.R.T. Bekijk berichten
    Mooie resultaten dito jeugdinstroom. het lijkt zeer vlot te verlopen daar!
    Klopt, wil nog even doorgaan hier.

    Oorspronkelijk geplaatst door DeJarnoxD Bekijk berichten
    Knappe resultaten vooral de dubbel!
    Merci

    Last edited by TeamWesil; 31 mei 2017, 14:01.

    Comment


     #29
     Slechts een tweede plaats ondanks een keurig seizoen, dat heeft ook gevolgen voor de Europese campagne neem ik aan.
     Die van afgelopen seizoen was nochtans weer zeer geslaagd, al neem ik aan dat Linfield gewoon nog steeds Noord-Iers is?

     Comment


      #30
      TeamWesil : jouw prestaties zijn ons niet ontgaan. Jouw club in San Marino ontwikkelt zich meer dan behoorlijk en als submoderatoren van de Novellenbundel willen we jou dan ook graag feliciteren met de eretitel "Ontwikkeling van de maand". Jouw topic is een ganse maand sticky!

      Comment


       #31
       Mooi dat je de beste club bent in eigen land nu! Wel jammer van de beker en de loting tegen Villarreal.

       Comment


        #32
        Qua eindresultaat misschien een teleurstellend seizoen als je het vergelijkt met voorgaande, maar ik ben er zeker van dat de investeringen in de faciliteiten zich uit gaan betalen!

        Comment


         #33
         Mooie exponenten en ze zullen elk jaar beter worden met de uitbreiding van de faciliteiten!

         Comment


          #34
          Even alle updates doorgenomen. Je bent goed bezig in San Marino, en mooi om te zien dat de jeugd goed doorkomt! De investeringen in de faciliteiten werpen zijn vruchten af.

          Comment


           #35
           Door de drukte op het werk, momenteel zeer weinig tijd om veel te doen. Ik probeer deze novelle af en toe te updaten maar kan geen beloftes maken.

           Comment


            #36
            Oorspronkelijk geplaatst door TeamWesil Bekijk berichten
            Door de drukte op het werk, momenteel zeer weinig tijd om veel te doen. Ik probeer deze novelle af en toe te updaten maar kan geen beloftes maken.
            No worries, er zijn grotere prioriteiten in het leven dan FM en het schrijven van novelles. We zien het wel verschijnen ... ;-)

            Comment

            Wat gebeurt er?

            Collapse

            There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

            Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

            Working...
            X