Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[LLM] Flying the Scottish flag!

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  #76
  Je doet het echt fantastisch op sportief gebied, financieel moet je voorlopig even niet naar kijken. Dat komt automatisch wel weer goed!

  Comment


   #77


   Update #17
   Einde seizoen   We sluiten het seizoen teleurstellend af. Een slechte reeks tegen o.a. East Fife en Alloa zorgt voor een achterstand voor de promotieplekken.   We eindigen net buiten de promotieplekken. Geen nood want aanvankelijk werden we als degradatie kandidaat bestempeld. Een prachtige prestatie om toch zo hoog in de competitie te eindigen.

   Hieronder wat screens van het einde van het seizoen.
   Spoiler for Einde seizoen:

   Coultress zet wederom een prachtig seizoen neer en toont aan de stap hogerop aan te kunnen!


   Zomer

   We beleven een bijzonder rustige zomer. Met een lege portemonnee kun je niet shoppen zeggen ze wel eens en dat gaat voor ons ook op. Zoals eerder aangegeven zitten we in een kleine financiŽle dip en is dat prioriteit 1. Alleen Ouzy See verlaat het pand deze zomer. De topscorer van twee seizoenen geleden komt niet meer voor in de plannen.
   Om de verdediging te versterken hebben we 1 huur speler van Dundee United. Hieronder zijn screen.

   Spoiler for Screen Harvey Dailly:


   Voorbereiding   Bovenstaande wedstrijden hebben we helaas twee keer moeten spelen. De game heeft mijn save verwijderd waardoor ik de voorbereiding overnieuw moest doen.

   Op 1 punt na kwalificeren wij ons niet voor de volgende ronde van de Betfred Cup. Zonde, want dit had een mooie financiŽle opsteker kunnen zijn.
   Nu de focus op de competitie en de andere twee bekertoernooien.


   Groet,

   Jorrit

   Thnx voor de reacties:
   FM_Lesly Marius

   Comment


    #78
    Jammer dat je het seizoen zo afsloot, maar je hebt je keurig staande gehouden. In de Betfred Cup heb je het echt prima gedaan, dat je een puntje te kort komt voor de volgende ronde is niet erg!

    Comment


     #79
     Een vijfde plaats is knap, gelukkig was het verschil met de promotieplekken meer dan 1 overwinning. Succes komend seizoen!

     Comment


      #80
      Een mooie vijfde plaats, jammer van de laatste resultaten en het financieel plaatje.

      Comment


       #81
       Het is jammer dat je het seizoen niet sterk kon afsluiten, maar een vijfde plek is een puike prestatie. Ik ben benieuwd naar het komende seizoen.

       Comment


        #82


        Update #18


        Start League One        Nagenoeg ongeslagen reeks. Helaas wel met erg veel gelijke spelen. James Scott heeft zijn oude vorm nog niet helemaal hervonden en mist geregeld 100% kansen in een wedstrijd. Ondanks dat heeft hij er al wel 12 inliggen dit seizoen.
        We kunnen ook weer ťťn bekertoernooi afschrijven. Na een prima reeks, stuitten we op Stanraer in de 4e ronde van de IRN-BRU Cup. Een aantal spelers benadelen ons gedurende deze wedstrijd door een rode kaart te pakken en 100% kansen te missen. Erg jammer, maar het zij zo.
        We spelen in de volgende update de eerste wedstrijd, in de derde ronde, in het grote bekertoernooi tegen Cowdenbeath.

        Deze wedstrijden komen tot deze stand.        Nog prima op koers voor een promotie play-off plek. Dit is voor ons dan ook de doelstelling dit jaar.

        Speler uitgelicht

        In deze update een vernieuwde kijk op Scott Hilson. Scott is een vaste waarde op het middenveld en we mogen van geluk spreken dat we hem nog een seizoen van Falkirk mogen huren. Ik hoop hem aan het einde van het seizoen definitief vast te leggen, maar die kans lijkt me bijzonder klein kijkend naar zijn talent en potentieel. Hij speelt als balveroveraar op het middenveld en is niet vies van een gele of rode kaart. Deze pakt hij dan ook geregeld.

        Spoiler for Scott Hilson:


        In de volgende update het vervolg van de competitie.

        Groet,

        Jorrit
        FM_Lesly Marius Scoiattolo TeamWesil
        Last edited by JorritdeJong; 1 mrt 2017, 15:55.

        Comment


         #83
         Je verliest heel weinig, maar je wint ook niet veel. Desondanks sta je er prima voor zo halverwege het seizoen!

         Comment


          #84
          Ik had misschien net iets meer verwacht, maar als je wat van die gelijke spelen omzet in overwinningen komt het vast wel goed.

          Comment


           #85
           Leuke novelle om te volgen! Even helemaal bijgelezen vandaag, en je presteert echt meer dan prima met Edinburgh! Jammer van afgelopen seizoen, maar wat je al aangeeft voor een degradatiekandidaat heb je je meer dan staande gehouden.

           Comment


            #86
            De start van dit seizoen is erg stroef, maar je pakt in ieder geval wel punten. Nu zorgen dat je de CCC wat meer gaat benutten. (CCC = Clear Cut Chances, 100% kansen....)

            Comment


             #87
             Je hebt het tot nu toe keurig gedaan in het lopende seizoen. Defensief staat het mijns inziens goed, maar met 12 doelpunten is er op aanvallend vlak nog wat werk. Hopelijk kan je in de komende periode minder gelijkspelen en meer winnen.

             Comment


              #88


              Update #19

              League One              We mengen ons definitief in de promotiestrijd. Alleen tegen gedoodverfde titelkandidaat Airdrie verliezen we, maar dat is geen schande. Airdrie is dit seizoen nieuw in de League One na een degradatie jaar vanuit het Championship. Ze zijn veel te sterk voor deze competitie en de tweede plek is dit seizoen het hoogst haalbare voor de rest van de clubs. Het resultaat tegen promotiekandidaat Ayr United is de meest opvallende uitslag. In eigen huis zijn ze kansloos en pakken we ze in met 4-0.
              Gelukkig heeft ook topscorer James Scott zijn vorm weer gevonden en scoort bijna iedere wedstrijd.              Zoals eerder genoemd is plek 2 het hoogst haalbare voor de overige clubs. Deze plek bezetten wij met veel trots met 7 punten los op de nummer 3. Hopelijk kunnen we zo een playoff plek verzekeren.

              Wintertransfers

              Reservedoelman Kenny Wilson verlaat het pand. Zijn situatie werd onhoudbaar en hij zocht naar een andere club/oplossing. Voor hem moest dus een vervanger en met deze vervanger ben ik wel in mijn nopjes. Andrew Sleight is de naam en komt over van East Fife voor een kleine 10k. Een behoorlijk bedrag voor onze club, maar de aankoop was nodig.

              Spoiler for Screen Andrew Sleight:


              In het vervolg het slot van dit seizoen.

              Groet,

              Jorrit

              Wederom dank voor de reacties:FM_Lesly Marius gielosje Patje! Scoiattolo

              Comment


               #89
               Goede reeks, en je lijkt ook wel "the best of the rest". Promotie via de play-offs zou dus zeker kunnen!

               Comment


                #90
                Meer dan prima reeks neergezet! Play-offs lijken nu iig wel binnen Wie weet wat er dan nog meer mogelijk is

                Comment


                 #91
                 Je blijft zeer goed presteren, ik ben benieuwd of je de koploper het nog lastig kan maken!

                 Comment


                  #92


                  Update #20


                  Einde seizoen                  We maken het onszelf bijzonder moeilijk in het laatste gedeelte van het seizoen. Zelfs zo erg dat het op een moment twijfelachtig werd of wij uberhaupt de play-offs gingen halen. Een aantal cruciale wedstrijden worden verloren, maar uiteindelijk pakken we voldoende punten om play-offs veilig te stellen.                  We op een prachtige 2e plek.
                  In de playoffs spelen we tegen Stanraer. Een ploeg waar we al vaker van gewonnen hebben, maar met de reeks van de afgelopen periode toch een twijfeltje.                  Zoals vooraf bedacht, werd het moeilijker dan verwacht. Over twee wedstrijden verliezen we en is de droom op promotie verkeken. Jammer, maar het is niet anders. Nu is het zaak om het team zo snel mogelijk klaar te krijgen voor het volgende seizoen en te gaan voor het kampioenschap.

                  Spoiler for Einde seizoen:                  Jeugdexponenten

                  Na de afgelopen jaren weinig tot geen goede talenten te hebben voort gebracht, zijn we dit seizoen in de honing gevallen. Keiran Paterson stroomt door als toptalent vanuit de exponenten en is voor het eerst sinds de start bij Edinburgh City een eigen opgeleid talent wat in het eerste team gebruikt zal gaan worden. De 16-jarige aanvallende middenvelder gaat de komende seizoenen laten zien wat hij waard is.                  Transfers

                  Zoals gezegd moest het team versterkt worden. We hebben gekozen om jonge talentvolle spelers op te pikken die door de grote clubs zijn afgestoten. Dit plan is gelukt en in de spoiler, zie je de spelers.
                  De trouwe lezers zullen een oude bekende tegen komen. Stephen Campbell dit wij van Montrose kochten en een klein seizoen bij ons gespeeld heeft huren we hem van Hamilton.

                  Spoiler for Zomer transfers:


                  Allan Dingwall is een 20-jarige links back die op huurbasis van St. Mirren overkomt. Een speler die veel minuten zal gaan maken dit seizoen.                  Chris Welsh is een jonge doelman en jeugdexponent van Inverness CT. Zij lieten hem gaan en wij waren er als de kippen bij om hem vast te leggen. Een speler voor de toekomst.                  John Brown is een 19-jarige middenvelder en jeugdexponent van Rangers, Net als Chris Welsh lag er geen contract voor hem klaar en hebben wij hem opgepikt.                  Stephen Campbell is voor de trouwe kijker een bekende. Zoals hierboven beschreven is hij een aantal seizoen geleden verkocht naar Hamilton, de club waar we hem nu van huren. De afgelopen seizoenen is hij uitgeleend geweest aan o.a. Brechin City, maar daar zonder al te veel succes.                  Tony Leitch is wederom een zeer talentvolle speler voor onze ploeg met een groot potentieel. Jeugdexponent van Motherwell.


                  In de volgende update de voorbereiding en de start van het nieuwe seizoen.

                  Groet,

                  Jorrit

                  Dank voor de reacties wederom!
                  Marius FM_Lesly gielosje
                  Last edited by JorritdeJong; 15 mrt 2017, 13:48.

                  Comment


                   #93
                   Meer dan prima seizoen gedraaid, maar wel een zuur einde... Vooral dat je uit van Stanrear wint, maar dan thuis een pak slaag krijgt is erg jammer. Nu focussen op komend seizoen, en gericht je team proberen te versterken

                   Comment


                    #94
                    Best of the rest, niet slecht.

                    Comment


                     #95
                     Jammer! Toch wel een beetje favoriet in de play offs na die tweede plaats maar toch ernaast gegrepen. Langs de andere kant, de ploeg zet duidelijk stappen en kan zeker mikken op promotie volgend seizoen.

                     Comment


                      #96
                      Ziet er weer prima uit, jammer dat je niet via de play-offs wist te promoveren. Dan volgend seizoen maar kampioen worden!

                      Comment


                       #97
                       Ondanks dat je geen promotie hebt kunnen behalen heb je toch een meer dan degelijk seizoen achter de rug.

                       Comment

                       Wat gebeurt er?

                       Collapse

                       There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

                       Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

                       Working...
                       X