Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[SCENARIO] Clash Of The Companies

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  [SCENARIO] Clash Of The Companies
  Het is algemeen bekend dat het energiedrank en marketingconcern Red Bull zich al jarenlang mengt in de sport. Ook in het voetbal is Red Bull nadrukkelijk aanwezig. Zo werden in de afgelopen jaren verschillende clubs overgenomen en hervormt naar de look van het Thais/Oostenrijks bedrijf. Inmiddels heeft Red Bull al vijf clubs in handen, namelijk Red Bull New York, Red Bull Salzburg, Red Bull Brasil, Red Bull Ghana en Bundesliga-sensatie RB Leipzig. Dit was echter nog niet genoeg voor het bedrijf van Dietrich Mateschitz. Hij liet Red Bull's ''Head Of Global Soccer'' Oliver Mintzlaff proberen een club uit Nederland over te nemen. Uiteindelijk viel Willem II voor het plan van de Duitser en hierdoor mengde Red Bull zich ook in het Nederlandse voetbal. In ruil voor naamsverandering en nog enkele andere veranderingen krijgt Willem II financiŽle steun.


  Coca-Cola hoorde van de overname en was geÔnteresseerd in het concept van Red Bull. Om klein te beginnen wilde Coca-Cola directeur eerst een Eredivisie-club overnemen om de strijd aan te gaan met Red Bull. Uiteindelijk was het Go Ahead Eagles dat in zee ging met de frisdrankfabrikant en zodoende komt er de komende seizoenen een heuse concurrentiestrijd tussen de clubs. Welke club zal als eerste de Europese top bereiken?

  Deze game is met name geschikt als netwerkgame, maar mocht je alleen willen spelen dan is het natuurlijk ook leuk om de strijd aan te gaan met Red Bull of Coca-Cola. Voor welke club ga jij?


  Last edited by Vilhena; 19 dec 2016, 19:24.

Wat gebeurt er?

Collapse

There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

Working...
X