Mededeling

Collapse
1 van de 2 < >

Belangrijke mededeling MU-ers

Het zal niemand ontgaan zijn dat we in korte tijd drie moderators zijn kwijtgeraakt. Waar vroeger deze uittocht werd opgevangen door vers bloed, zal dat tegenwoordig een stuk lastiger gaan. De activiteit is tot een dieptepunt gedaald en ook wij als staf zien dat natuurlijk. Het opstappen van de moderators heeft niets te maken met de huidige staat van MU maar meer met persoonlijke zaken zoals het starten en afronden van opleidingen en werk. Vorig jaar hebben we als staf een laatste poging ondernomen om de daling in activiteit tegen te gaan, maar het is simpelweg een feit dat fora minder interessant worden/zijn. Voor zover ik weet blijven de huidige stafleden voorlopig actief in hun rol. Deze zal echter meer supportive zijn dan actief en initiatief. De animo is simpelweg te schaars voor de moeite die we dan in nieuwe initiatieven en artikelen zouden steken. Daarnaast heeft de huidige staf ook niet meer de tijd die het ooit gehad heeft. In de meer supportive-rol hopen we jullie de komende tijd nog te kunnen ondersteunen op het forum. Ik hoop dat dit voor iedereen even wat opheldering brengt.

Dat gezegd hebbende is er zojuist een vacature geopend. Iemand die interesse heeft zich met het ondersteunen van de staf op MU te bemoeien, kan contact opnemen met mij: https://forum.manutd.nl/forum/manage...licitatie-staf
2 van de 2 < >

.

.
See more
See less

Alphabet Challenge

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Alphabet Challenge

  Heb jij al genoeg van Europa gezien en wil je eens een game starten op andere continenten? Dan is deze challenge misschien wat voor jou.

  Doel:

  Het doel van deze challenge is om in de meeste landen de landstitel en eventuele beker te winnen. Je begint in een land dat begint met een a. Dit mag een land in Europa zijn maar ook daarbuiten. De moeilijkheidsgraad bepaal jij zelf. Het is toegestaan om de beste club uit dat land te nemen, echter kun je er ook voor kiezen om een club te nemen in de laagste divisie van dat land om de uitdaging voor jezelf nog wat groter te maken. Vervolgens ga je naar een land dat begint met een B en zo verder.

  Tips:

  De moeilijkheidsgraad bepaal jij zelf. Het is toegestaan om in ieder land de grootste club te nemen en daarmee te winnen. Ook kun je het jezelf moeilijker maken door een team te nemen in een lagere competitie. Je kunt er zelfs voor kiezen om het via de geef de jeugd een kans te doen. Het is helemaal aan jou. Het winnen van de uitdaging telt als je kampioen bent geworden met de meeste letters van het alfabet. (Met eventuele uitzondering van bijvoorbeeld de Q)

  Voor inspiratie kan je altijd hier het topic van vorig jaar bekijken.

Wat gebeurt er?

Collapse

There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

Working...
X