Mededeling

Collapse

.

.
See more
See less

Alphabet Challenge

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Alphabet Challenge

  Heb jij al genoeg van Europa gezien en wil je eens een game starten op andere continenten? Dan is deze challenge misschien wat voor jou.

  Doel:

  Het doel van deze challenge is om in de meeste landen de landstitel en eventuele beker te winnen. Je begint in een land dat begint met een a. Dit mag een land in Europa zijn maar ook daarbuiten. De moeilijkheidsgraad bepaal jij zelf. Het is toegestaan om de beste club uit dat land te nemen, echter kun je er ook voor kiezen om een club te nemen in de laagste divisie van dat land om de uitdaging voor jezelf nog wat groter te maken. Vervolgens ga je naar een land dat begint met een B en zo verder.

  Tips:

  De moeilijkheidsgraad bepaal jij zelf. Het is toegestaan om in ieder land de grootste club te nemen en daarmee te winnen. Ook kun je het jezelf moeilijker maken door een team te nemen in een lagere competitie. Je kunt er zelfs voor kiezen om het via de geef de jeugd een kans te doen. Het is helemaal aan jou. Het winnen van de uitdaging telt als je kampioen bent geworden met de meeste letters van het alfabet. (Met eventuele uitzondering van bijvoorbeeld de Q)

  Voor inspiratie kan je altijd hier het topic van vorig jaar bekijken.

Wat gebeurt er?

Collapse

There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

Working...
X