Mededeling

Collapse
No announcement yet.

San Marino Challenge

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  San Marino Challenge

  San Marino Challenge

  Met San Marino het WK winnen? Dat lijkt een onmogelijk taak. Toch is in FM alles mogelijk en zo is het dus ook mogelijk om met San Marino het WK te winnen. Toch zal het een lange zware reis worden om dit land van de grond te krijgen. Zijn lange games jouw specialiteit, ben jij een bouwer en heb jij veel geduld? Dan is deze challenge jou op het lijf geschreven!

  San Marino

  San Marino is een land in het midden van Italië dat in 300 na Christus gesticht werd door uit Rome vluchtende Christenen. Sint Marinus, naar wie het land genoemd is, vestigde hoog in de Apennijnen een fort dat door de ligging niet belegerd kon worden door de Romeinen.Tegenwoordig is het dwergstaatje met een inwoneraantal van 30.000 vooral bekend door haar voetbalelftal, dat over het algemeen garant staat voor grote nederlagen, waarvan de grootste ooit een thuisnederlaag was tegen Duitsland. De eindstand was namelijk 0-13. Maar niet langer! Het is in de San Marino Challenge jouw taak om van San Marino weer een vesting te maken waar geen land aan kan tippen. Jouw einddoel? Het winnen van het WK!

  Hoe begin je deze challenge?

  Bij het opstarten van je game zorg je dat je in ieder geval Italië tot aan de laagst mogelijk divisie speelbaar maakt. Tevens zorg je er bij het kiezen van je database voor dat je kiest voor de optie “aangepast”. Hier kies je ervoor om alle spelers te laden met de San Marinese nationaliteit. Vervolgens moet je een club kiezen. In de Italiaanse Serie D speelt San Marino Calcio, de enige profclub uit San Marino. Helaas is de Serie D niet speelbaar in FM. Daarom is het zaak om het eerste seizoen te simuleren tot San Marino promoveert naar de Serie C. Jij wordt dus coach van deze ploeg, maar ook wordt je meteen bondscoach van het land San Marino, dit ga je met elkaar combineren. Je probeert de club zo goed mogelijk te maken, zodat jouw jeugdinstroom zo goed mogelijk wordt, want bij San Marino Calcio bestaat de jeugdinstroom voornamelijk uit San Marinese spelers. Hoe beter jouw club en jeugdinstroom worden, hoe meer kans het land maakt op internationaal succes.

  Doel

  Het ultieme doel? Het WK winnen met San Marino!
  • Als je geen andere landen dan Italië laadt, zal je internationale tegenstand zwakker zijn. Het maakt de uitdaging dus iets makkelijker. Het nadeel hiervan is dat er minder spelers beschikbaar zijn voor transfers.
  • Het begin is erg lastig, met het land zul je eerst veel wedstrijden (dik) verliezen. Raak niet ontmoedigd en probeer door te zetten, de beloning komt uiteindelijk vanzelf
  • Jeugdontwikkeling is belangrijk. Spendeer niet veel geld uit aan transfers om snel in de top te komen met de club maar steek je geld in de jeugdopleiding en scouting.
  • Als je eens een échte uitdaging wil combineer je deze uitdaging met de “Geef de Jeugd een Kans”-challenge…dus door helemaal niemand te kopen!
  • Veel San Marinese jeugdspelers hebben een dubbele nationaliteit. Vaak willen deze spelers in eerste instantie niet spelen voor San Marino. Heb geduld, als deze spelers niet worden opgeroepen voor Italië, draaien ze al snel bij. Bij de ene speler duurt dit wel langer dan de andere.
  • Deze challenge kun je ook doen in bijvoorbeeld Andorra en Liechtenstein

  Voor tips of inspiratie kan je altijd hier het topic van vorig jaar bekijken.
  Last edited by Juca; 13 nov 2017, 14:59.

Wat gebeurt er?

Collapse

There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

Working...
X