Mededeling

Collapse

.

.
See more
See less

[FM18] El rejuvenecimiento es necesario

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  [FM18] El rejuvenecimiento es necesario


  El rejuvenecimiento es necesario = Verjonging is noodzakelijk

  Na het vertrek van Zinedine Zidane is Real Madrid op zoek naar een nieuwe coach, dit moet een coach zijn die met jonge talenten kan werken en deze ook de kans wil geven. Florentino Perez heeft een verlanglijst samengesteld en hoopt binnenkort de nieuwe coach te verwelkomen.

  "Er staan een aantal prominente namen op mijn lijst", aldus de voorzitter. "Ik zoek een coach die jonge spelers wil aantrekken voor het eerste elftal, zodat we goed voorbereid zijn op de toekomst. Helaas zijn we deze weg te laat ingeslagen en moeten we nu een inhaalslag maken." Julen Lopetegui, Jürgen Klopp en Mauricio Pochettino lijken de voornaamste kandidaten om coach te worden bij de Koninklijke.

  Het vertrek van Ronaldo naar Juventus is een grote aderlating en dit gemis zal opgevangen moeten worden door de nieuwe coach. "Helaas zijn we er niet uitgekomen en hebben we afscheid moeten nemen van Cristiano (Ronaldo red.)", laat Perez weten. "We zullen rond kijken naar een goede vervanger of het doen met de talenten die er nu rondlopen, dat is aan de nieuwe coach."


  #2
  Succes met Real

  Comment

  Wat gebeurt er?

  Collapse

  There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

  Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

  Working...
  X