Mededeling

Collapse

.

.
See more
See less

Novelle van de Week (Juli 2018)

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Novelle van de Week (Juli 2018)

  We zitten ondertussen in één van de zomermaanden maar dat betekent niet dat we stoppen met het nomineren van een NvdW. Ditmaal heb ik de eer om een novelle uit te kiezen aangezien ik zelf de laatst genomineerde was van de vorige maand. Mijn keuze gaat naar [FM18][LLM] Leyton Orient FC van Jornski: een zeer overzichtelijke novelle met uitmuntende prestaties met een laag gevallen traditieclub, een perfect recept voor de NvdW in mijn ogen!

  #2
  Thanks man!

  Comment


   #3
   Voor onze nieuwe NvdW koos Jornski voor Eenmaal lees je in de krant... van GAE EAGLES omdat hij met Kowet allereerst een mooie basis neergezet heeft met eigen jeugd en vervolgens jonge, talentvolle spelers erbij haalde om het team de laatste stap te laten zetten naar de top en zelfs de CL weet te winnen met een kleine club uit Deventer. Benieuwd naar het allemaal eindigd!

   Comment


    #4
    Potverdikkie, niet eens even controleren op spelfouten...

    Comment


     #5
     Deze week nomineerde GAE EAGLES de nieuwe van delichris , mijn eigen weg naar de top: ziet er weer goed uit zoals we van hem gewend zijn en hij heeft wederom goede resultaten net als hij met psv heeft gedaan.

     Comment


      #6
      Ditmaal was het aan delichris om een keuze te maken en hij maakte volgende keuze: Ik nomineer de novelle van FM_Lesly The Birthplace of young talented players. Hij heeft met Southampton een hele mooie novelle. Hij is onderweg om van deze club een topclub te gaan maken en met Engeland onder de 21 doet hij ook leuke dingen. Deze novelle heeft alles in zich om ook een IDS te gaan worden.

      Comment

      Wat gebeurt er?

      Collapse

      There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

      Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

      Working...
      X