Mededeling

Collapse

.

.
See more
See less

Novelle van de Week (Juni 2018)

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Novelle van de Week (Juni 2018)

  Een nieuwe maand betekent natuurlijk ook weer tijd voor enkele novelles die het tot Novelle van de Week schoppen!

  Starten doen we met een nominatie van onze laatste winnaar van de maand mei, True_Legend: Mijn keuze is gevallen op [FM18] The Birthplace of young talented players van FM_Lesly omdat hij niet alleen een originele club gekozen heeft die moet opboksen tegen het grote geld in de Premier League, maar ondanks de mindere financiŽle koopkracht hij schitterende resultaten neerzet in Southampton. Qua presentatie blijft hij trouw aan zijn stijl en het ziet er bij elke novelle telkens iets beter uit. Daarom verdient hij het deze week voor mij!

  #2
  Onze winnaar van vorige week, FM_Lesly, lijkt even afwezig waardoor ik zelf even de taak op mij genomen heb om een nieuwe NvdW aan te duiden.

  Mijn keuze ging naar John Terry en zijn novelle [FM2018] PrÍt pour un nouveau chapitre ... In een mum van tijd heeft hij mij omgetoverd tot een vaste lezer die reikhalzend uitkijkt naar elke nieuwe update. Posts boordevol info, leuke beschrijvingen en een zeer interessant avontuur met de Franse nationale ploeg waarin moeilijke knopen dienen worden doorgehakt, zorgen ervoor dat deze novelle deze titel voor mij zeker en vast verdiend!

  Comment


   #3
   Ook deze week is onze vorige winnaar, John Terry even afwezig. Opnieuw neem ik dus even de taak op mij om een NvdW aan te duiden.

   Ditmaal ga ik voor {fm18} Eenmaal lees je zeker in de krant.... van GAE EAGLES. Deze novelle loopt al een hele tijd en ik ben een grote fan. Zeer overzichtelijk worden de resultaten gebracht en de prestaties zijn gewoon schitterend als je ziet hoe er wordt gewerkt met de eigen jeugd. Een aanrader en dus zeker een verdiende bekroning voor mij!

   Comment


    #4
    Onze winnaar van vorige week, GAE EAGLES koos voor #AllForRadja van Marius: Het is een overzichtelijke novelle met goede resultaten en een duidelijke visie in tactiek en selectie.

    Comment

    Wat gebeurt er?

    Collapse

    There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

    Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

    Working...
    X