Mededeling

Collapse

.

.
See more
See less

[NvdW] {fm18} Eenmaal lees je zeker in de krant....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Goede prestaties!

  Comment


   Je hebt een hele mooie start van het seizoen in zowel Nederland als in Europa.

   Comment


    PSV maakt het wel spannend, maar dat tempo houden ze waarschijnlijk nooit vol. In de CL is er dus nog een uitdaging, en dat is misschien maar goed ook.

    Comment


     Wederom een prima eerste seizoenshelft gedraaid, ook een prima reeks in de CL. Keurig mee met City!

     Comment


      In Nederland sterk bezig . Uit bij city een pijnlijke nederlaag gelukkig zonder gevolgen

      Comment


       Go Ahead Eagles is kampioen in prijzen pakken!

       Wederom heeft het Kowet van Beltman een prijs aan de enorme waslijst toegevoegd. Dit keer één die de club nog niet in haar bezit had en ook één waaraan de club voor het eerst mee deed. Namelijk de Wereldbeker voor clubteams. Na een goede en grote zege in de halve finale op het Australische Auckland City was de finale tegen het Chinese Jiangsu Suning. Ook deze wedstrijd werd redelijk makkelijk gewonnen en daardoor werd voor het eerst in de history van de club de Wereldbeker voor Clubteams gewonnen. Dit was dan ook de prijs die nog ontbrak aan onze erelijst. Nu kunnen we als Go Ahead Eagles geen andere prijs meer winnen.

       Naast deze prijs werd de KNVB Beker ook weer in de wacht gesleept. In de finale was het de Graafschap dat mocht proberen ons van deze prijs af te houden, maar dat is ze niet gelukt. Hoewel ze voortvarend van start gingen door na 20 seconden de score al te openen bleef het daar ook bij. Al na 4 minuten was het weer gelijk en toen was het verzet helemaal gebroken. Uiteindelijk werd het 3-1 voor ons en hierdoor hebben we de KNVB Beker al weer voor de tiende keer gewonnen.       Dan hebben we ook nog de Champions League, nadat we de groepsfase door zijn gekomen was Olympique Marseille de tegenstander. Al in de eerste wedstrijd werd het verschil gemaakt. Daarin waren we met 3-0 te sterk. En in de return werd er wel verloren, maar het verschil was al gemaakt. Daarom was de 2-1 nederlaag ook zeker geen ramp. Nu volgt Borussia Dortmund, een sterke tegenstander. Temeer omdat ze onze grootste concurrent Manchester City hebben uitgeschakeld. Daarom moeten we ons uiterste best doen om door te komen.


       nasje92 Thanks, dat ziet het zeker

       Jornski thanks

       delichris begin is zeker goed te noemen.

       Marius Ik hoop dat PSV afhaakt, maar dat verwacht ik eigenlijk ook wel. In Europa hebben we inderdaad de grootste uitdaging.

       FM_Lesly het gaat zeker goed, alleen baal ik wel van die grote nederlaag tegen City. Verliezen mag, maar dit vond ik iets te veel van het goede. Maar gelukkig komen we ze niet meer tegen.

       komodo25 die nederlaag was iets te groot inderdaad, maar gelukkig liggen ze er al uit, dus daar heb ik geen last meer van.

       Comment


        Wereldbeker voor clubteams moest je ook wel winnen, eigenlijk een must als Europese club. Mooi om ook de beker te pakken, nu Dortmund verslaan!

        Comment


         Goed gedaan. Nu je alle prijzen hebt gehad; wil je dan nog verder gaan met deze club?

         Comment


          Nu ook wereldkampioen geworden. En ook nog de KNVB beker gepakt. Het blijft goed goed gaan. Nu de CL nogmaals veroveren en je bent een legende bij GA Eagles aan het worden.

          Comment


           Geweldige resultaten weer.

           Comment


            Geweldig al die prijzen! Het WK had je natuurlijk nog niet en was wel een beetje een must. De KNVB beker is alweer de zoveelste. Mooi meegenomen dat City uit de CL ligt, nu nog even de Borussen wippen.

            Comment


             Gefeliciteerd met het WK . Welke doelen heb je nog met GAE ?

             Comment

             Wat gebeurt er?

             Collapse

             There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

             Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

             Working...
             X