Mededeling

Collapse

.

.
See more
See less

{fm18} Eenmaal lees je zeker in de krant....

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Interessant dat je de twee toppers tegen PSV en Ajax met dezelfde cijfers verliest ( 2-4 ) ... Je doet het misschien iets wisselvalliger dan het afgelopen seizoen, maar je staat toch nog lekker tweede in het klassement ... Ajax lijkt dit seizoen op titelkoers te varen, maar je hebt nog zestien wedstrijden om de nodige dingen te corrigeren en een aanval te doen op die eerste plek. Joeri Gerdes is zeker en vast een interessante speler

  Comment


   Goede eerste seizoenshelft maar Ajax inhalen wordt inderdaad nog knap lastig. Zij presteren ook écht wel sterk.

   Comment


    Wat een held. Het gat met Ajax moet nog kunnen worden hersteld, maar het wordt zeer lastig.

    Comment


     Champions League


     Nadat het vorig seizoen een rampjaar was in de groepsfase van de Champions League hebben we het dit jaar een heel stuk beter gedaan. Vorig jaar verloren we alle zes de wedstrijden, terwijl we dit jaar slechts één keer hebben verloren. Door in totaal elf punten te halen hebben we de groepsfase van de Champions League overleeft. Zenit was veruit de minste club in deze groep, daar moesten we minimaal een keer van winnen om hen onder ons te houden, maar door twee keer met 1-0 te winnen was dat wel duidelijk. Ook in de wedstrijden tegen Sporting Club Portugal hebben we ons laten zien en in de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid hebben we uitstekend gepresteerd. Helaas hebben we daar een 1-3 voorsprong nog weggegeven. Maar dat maakt achteraf niet meer uit, want we zijn door. Nu wacht Napoli in de volgende ronde. Dat wordt een mooie uitdaging, en daarin zie ik nog wel kansen om door te gaan.


     Na de geweldige prestatie in de eerste seizoenhelft heeft Joeri Gerdes de prijs van Golden Boy gewonnen. Dat kon ook bijna niet anders, als je 47 keer scoort in 47 wedstrijden als 18/19 jarige jongen heb je gewoon een geweldig jaar achter de rug.     Laurens Lieftink Is nog zo'n toptalent, de middenvelder annex aanvaller heeft onderhand ook al 50 competitiewedstrijden achter de rug met daarin 10 goals en 10 assists. Mede door deze statistieken en zijn opvallende spel heeft hij zich in de belangstelling van Tottenham Hotspur en AC Milan gespeeld. Beide clubs waren bereid om €5.25 miljoen te betalen, maar dat vonden wij veel te weinig voor dit grote talent.     komodo25 Gerdes is echt geweldig, benieuwd waar dit gaat eindigen. Ik weet ook niet of we Ajax nog gaan inhalen, maar we moeten in ieder geval wel blijven geloven. En als we tweede worden hebben we ook nog de groepsfase van de CL. Dat is ook goed.

     nasje92 Ja, ongekend natuurlijk dit aantal al in de winterstop. Ik hoop dat we het kunnen dichten, maar dat gaat inderdaad lastig worden.

     True_Legend Puur toeval dat beide wedstrijden 4-2 worden. Het gaat inderdaad wat wisselvalliger, maar Ajax maakt ook geen fouten tot nu toe, zijn echt oppermachtig. Dan maar tweede worden als ze alles blijven winnen. Is ook geen schande. En Gerdes is echt een held, hoop hem nog lang te houden.

     Marius Het gaat lastig worden inderdaad, maar blijven geloven.

     harm778 Het gaat heel lastig worden, hopen op een misstap. En Gerdes is inderdaad een held.

     Comment


      Joeri meer dan terechte winnaar natuurlijk!

      Comment


       Knappe eerste ronde gespeeld. Dit schept vertrouwen. Met Napoli kan het alle kanten uit, maar je bent zeker niet kansloos vooraf.

       Comment


        Keurig gedaan door tweede te worden. Napoli wordt een 50/50

        Comment


         Geweldige statistieken van Joeri, terechte winnaar. Succes alvast tegen Napoli

         Comment


          Nadat we de groepsfase hebben overleeft was het tijd om het op te nemen tegen Napoli, Vooraf werd ingeschat dat zij iets sterker zouden zijn, maar dat we zeker kans hadden om nog een ronde te overleven. En niets bleek minder waar, we hebben twee moeilijke wedstrijden gespeeld, maar we hebben het overleeft. Eerst werd er thuis met 2-1 gewonnen en later werd er in Napels zelfs met 1-3 gewonnen. Een hele knappe prestatie voor onze ploeg.

          Na deze overwinningen volgde Manchester United, een ploeg waar we het vorig seizoen in de groepsfase heel erg lastig tegen hadden. Er werd destijds met 2-0 en 2-6 verloren. Nu was het iets anders, maar na twee wedstrijden trokken we toch nog aan het kortste eind. uit werd het 1-1 en thuis werd er met 1-3 verloren. Toch mogen we tevreden terugkijken op onze campagne dit seizoen. We hebben ons gerevancheerd van onze kansloze tournee van afgelopen seizoen.
          Dan was er ook nog ons bekeravontuur in eigen land. We hebben de prijs al vier jaar op rij gewonnen en willen dat graag voor het vijfde opvolgende jaar doen. Dit jaar was de campagne iets moeilijker verlopen dan de afgelopen jaren. Van de zes wedstrijden die we dit jaar hebben gespeeld hebben we maar liefst vier keer een verlenging gespeeld en daarvan zelf één keer kwam het op strafschoppen aan. Het toont wel aan dat we op het gebied van fysiek er heel goed opstaan en dat we tot het gaatje kunnen gaan. Mede daardoor hebben we dit jaar de beker gewonnen. Zelfs in de finale was een verlenging nodig om de wedstrijd binnen te halen. Pas in de tweede helft van de verlenging kwamen we op voorsprong en wisten we nog drie keer te scoren. We zijn nu 30 wedstrijden ongeslagen in de beker en hebben hem daardoor 5 keer op rij gewonnen.
          En tot slot nog de nieuwe jeugdinstroom. Daarin zitten weer een paar goede talenten, zeker Dennis Meindertsma is een groot talent die nog wel eens op zeer korte termijn bij het eerste elftal kan komen.


          Jornski Een meer dan terechte winnaar

          Marius En het kon alle kanten op, dit keer gelukkig onze kant op.

          komodo25 Ik ben blij met deze campagne, we hebben ons laten zien en laten zien dat we er beter op staan dan afgelopen seizoen

          nasje92 Gerdes is echt een topper.

          Comment


           Heel erg mooie Europese campagne. Ook tegen Man U heb je je geweerd. En er blijft een doel om elk jaar beter te doen. Knap dat je ook alweer de beker weet te winnen.

           Comment


            Gefeliciteerd met de beker en een prima Europese campagne

            Comment


             Een prima prestatie tegen United, alleen het verschil in kwaliteit en reputatie komt al snel naar voren. Proficiat met de beker, weer een prijs erbij. Al hadden jullie wel vaak de verlenging nodig.

             Comment


              Een achterstand van 8 punten moest goed gemaakt worden ten opzichte van Ajax. Dat leek in eerste instantie een moeilijke opgave, maar niets is minder waar. In de tweede seizoenshelft hebben we bewezen dat het mogelijk is. Door slechts zes verliespunten te pakken in de tweede seizoenhelft hebben we een uitstekend seizoen gekend. Ajax had het wat moeilijker de tweede seizoenshelft, er werd maar liefst vijf keer verloren en 1 keer verloren. Mede door de slechte reeks van Ajax wisten we de achterstand om te buigen in een voorsprong en daardoor wisten we beslag te leggen op de titel.


              De statistieken van mijn spelers zijn zeer goed te noemen, Joeri Gerdes is de absolute uitblinker met 50 goals in 46 wedstrijden. Helaas heeft hij tegen het eind van het seizoen een paar wedstrijden moeten missen anders had hij zeer waarschijnlijk nog meer goals gemaakt. Ook nieuwkomer Adama Diakité heeft het heel erg goed gedaan met 20 goals en 22 assists in zijn debuutseizoen. Verder is te zien dat sommige oudgedienden wat minder wedstrijden hebben gespeeld, doordat zij zijn ingehaald door jeugdspelers. Zo hebben Hendriks, Werkhoven, Savastano, Ketting, Arsic en Langendijk heel wat minder gespeeld dan ze gewend zijn in het verleden. Dat komt door de opmars van Lieftink, Sirimsi, Gerdes, Van Weert en de aankopen Diakité en Duca.

              Voor komend seizoen zullen enkele jeugdspelers nog meer hun kans krijgen, zo zullen De Waard, Figueira, Kruys, een basisplaats krijgen.              Marius Ben dan ook heel erg tevreden over onze Europese campagne, we hebben ons laten zien aan Europa. Het toont wel aan dat we elk jaar beter worden, dat komt ook door de jeugd die steeds meer boven komt en zijn kansen pakken.

              komodo25 Thanks

              Jornski Ben ook blij dat met onze Europese campagne. Natuurlijk is Manchester de betere en heeft het een grotere status dan ons. We hebben wel heel erg veel verleningen nodig gehad inderdaad, maar daarin wel aangetoond dat we fysiek in orde zijn.

              Mocht iemand screens willen zien van spelers of iets vraag gerust.

              Comment

              Wat gebeurt er?

              Collapse

              There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

              Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

              Working...
              X