Mededeling

Collapse

.

.
See more
See less

Novelle van de Week (Week 3 - Januari 2018)

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Novelle van de Week (Week 3 - Januari 2018)

  Tijd voor een nieuwe Novelle van de Week te verkiezen! Dankzij DeJarnoxD, Messidona en FM_Lesly krijgen we ditmaal 5 genomineerde novelles. Eén van hen was immers zo goed om 3 novelles te selecteren. En wat kunnen we daartegen hebben mits een goede motivatie?!

  Novelle: Aléjate de los toros al embestidas. van FM_Lesly
  Motivatie: Omdat het een goed verhaal is, de inhoud is goed en ook het grafische is vrij simpel maar toch verzorgd en mooi ogent. Hij heeft met de club al veel bereikt en kan er hopelijk nog een lange tijd mee doorgaan.

  Novelle: Jacht naar prijzen van delichris
  Motivatie: Delichris heeft een zeer sobere manier van presenteren, maar de prestaties die hij met Midtylland heeft bereikt waren zeer goed. Ook boekt hij momenteel dezelfde prestaties met AC Milan. Om de hegemonie van Kopenhagen als Juventus te doorbreken moet je van goede huizen komen. Mijn nominatie heeft hij dan ook met verve verdiend!

  ​​​​​​​Novelle: The Road To Glory van Marius
  Motivatie: Heeft met Wolves een absoluut sprookje geschreven door meteen te promoveren en in het promovendus jaar niet alleen de PL titel te winnen maar ook de Europa League te winnen! Dat is nog straffer dan wat Leicester gedaan heeft.

  Novelle: Jesus van mattihamstra
  Motivatie: Deze novelle wordt vanuit het origineel perspectief van de speler zelf verteld. Jesus is een echt toptalent die soms misbegrepen wordt, maar desondanks maakte hij een mooie transfer naar een Duitse topploeg waar hij zijn talent nog maar eens bevestigde door prijzen te pakken en daar een belangrijke rol in te spelen.

  Novelle: Clube Desportivo Nacional ~ Orgulho da Madeira van Jornski
  Motivatie: De presentatie is grafisch beperkt gehouden en daarom net zo uitnodigend om te lezen. Jornski vertelt zijn verhaal heel goed en haalt knappe resultaten met wat begon als een Portugese tweedeklasser, maar al snel naar de top van Portugal is gestegen.


  Stemmen kan tot aanstaande zondag 18u!
  8
  Aléjate de los toros al embestidas. van FM_Lesly
  12,50%
  1
  Jacht naar prijzen van delichris
  12,50%
  1
  The Road To Glory van Marius
  37,50%
  3
  Jesus van mattihamstra
  25,00%
  2
  Clube Desportivo Nacional - Orgulho da Madeira van Jornski
  12,50%
  1

  The poll is expired.

Wat gebeurt er?

Collapse

There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

Working...
X