Mededeling

Collapse
1 van de 2 < >

Belangrijke mededeling MU-ers

Het zal niemand ontgaan zijn dat we in korte tijd drie moderators zijn kwijtgeraakt. Waar vroeger deze uittocht werd opgevangen door vers bloed, zal dat tegenwoordig een stuk lastiger gaan. De activiteit is tot een dieptepunt gedaald en ook wij als staf zien dat natuurlijk. Het opstappen van de moderators heeft niets te maken met de huidige staat van MU maar meer met persoonlijke zaken zoals het starten en afronden van opleidingen en werk. Vorig jaar hebben we als staf een laatste poging ondernomen om de daling in activiteit tegen te gaan, maar het is simpelweg een feit dat fora minder interessant worden/zijn. Voor zover ik weet blijven de huidige stafleden voorlopig actief in hun rol. Deze zal echter meer supportive zijn dan actief en initiatief. De animo is simpelweg te schaars voor de moeite die we dan in nieuwe initiatieven en artikelen zouden steken. Daarnaast heeft de huidige staf ook niet meer de tijd die het ooit gehad heeft. In de meer supportive-rol hopen we jullie de komende tijd nog te kunnen ondersteunen op het forum. Ik hoop dat dit voor iedereen even wat opheldering brengt.

Dat gezegd hebbende is er zojuist een vacature geopend. Iemand die interesse heeft zich met het ondersteunen van de staf op MU te bemoeien, kan contact opnemen met mij: https://forum.manutd.nl/forum/manage...licitatie-staf
2 van de 2 < >

.

.
See more
See less

Jochem's Data

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  Jochem's Data

  Dag mensen, hierbij open ik mijn eigen topic voor bewerkte data's in FM. Ik ga de komende dagen ook werken aan scenario's en zal deze ook met jullie delen.

  Klik op het plaatje voor de download link


  We beginnen met een simpele Data Update. Martin van Geel praat er al tijden over maar neemt tot op heden weinig actie. Na het kampioenschap van Feyenoord is het echt tijd dat het tweede elftal mee gaat draaien met de profs. In de voetbalpiramide van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond komen de beloften onder leiding van trainer Roy Makaay niet in voor. Met deze update vervangt Jong Feyenoord het tweede elftal van FC Utrecht, de Utrechters doen een stapje terug naar de Tweede Divisie.

  Last edited by 'Jochem; 6 dec 2017, 20:03.

  #2
  Ik denk overigens dat ik hem in het verkeerde gedeelte heb geplaatst, iemand die hem naar de juiste kan verplaatsten?

  Comment


   #3
   Enjoy   Klik op de afbeelding .

   Comment


    #4
    Leuk ideeŽn alvast

    Comment

    Wat gebeurt er?

    Collapse

    There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

    Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

    Working...
    X