Mededeling

Collapse
1 van de 2 < >

Belangrijke mededeling MU-ers

Het zal niemand ontgaan zijn dat we in korte tijd drie moderators zijn kwijtgeraakt. Waar vroeger deze uittocht werd opgevangen door vers bloed, zal dat tegenwoordig een stuk lastiger gaan. De activiteit is tot een dieptepunt gedaald en ook wij als staf zien dat natuurlijk. Het opstappen van de moderators heeft niets te maken met de huidige staat van MU maar meer met persoonlijke zaken zoals het starten en afronden van opleidingen en werk. Vorig jaar hebben we als staf een laatste poging ondernomen om de daling in activiteit tegen te gaan, maar het is simpelweg een feit dat fora minder interessant worden/zijn. Voor zover ik weet blijven de huidige stafleden voorlopig actief in hun rol. Deze zal echter meer supportive zijn dan actief en initiatief. De animo is simpelweg te schaars voor de moeite die we dan in nieuwe initiatieven en artikelen zouden steken. Daarnaast heeft de huidige staf ook niet meer de tijd die het ooit gehad heeft. In de meer supportive-rol hopen we jullie de komende tijd nog te kunnen ondersteunen op het forum. Ik hoop dat dit voor iedereen even wat opheldering brengt.

Dat gezegd hebbende is er zojuist een vacature geopend. Iemand die interesse heeft zich met het ondersteunen van de staf op MU te bemoeien, kan contact opnemen met mij: https://forum.manutd.nl/forum/manage...licitatie-staf
2 van de 2 < >

.

.
See more
See less

14/2/2018 [FM18] Transfers & Data Update FM Date Update X 2018

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  #51
  Fantastisch Darkness89 dat is je dit wilt doen. Ik heb hem meteen gedownload en ga op zoek naar een leuke nieuwe club in een nieuwe game na veel succes gehad te hebben met Leipzig. Mij viel alleen op dat Everton en FC Utrecht zonder manager zitten, terwijl deze al wel bezet zijn.

  Comment


   #52
   Oorspronkelijk geplaatst door Bennie Bekijk berichten
   Fantastisch Darkness89 dat is je dit wilt doen. Ik heb hem meteen gedownload en ga op zoek naar een leuke nieuwe club in een nieuwe game na veel succes gehad te hebben met Leipzig. Mij viel alleen op dat Everton en FC Utrecht zonder manager zitten, terwijl deze al wel bezet zijn.
   Ik zal het meenemen in volgende update. Veel plezier met je nieuwe game gelieve in vervolg zoals beschreven staat wijzigingen doorgeven via privé bericht.
   Last edited by Darkness89; 12 feb 2018, 14:43.

   Comment


    #53
    FM Data Update X 2018 WinterPack 14/2/2018

    Informatie : Update van de V1 van de Winterpack van 10/2/2018 op pagina 2 .Deze uitbreiding voegt extra diverse manager & staf update aanpassingen toe.

    Installatie instructies staan op pagina 1 helemaal boven aan openen van de bestanden kan met Winrar of Winzip.
    Let op : Gebruik deze update NIET in combinatie met de realname fix van Daniel of andere data updates! naast de data update FM Data Update X zijn 2 extra bestanden meegeleverd voor de correcte competitie en club namen. Plaats deze in de juiste map (LNC) Alle 3 de bestanden plaatsen in de juiste mappen

    Download FM Data Update X Data & Transfers : http://www.mediafire.com/file/gs8av3...+14-2-2018.fmf
    Download Club & Competitie namen: http://www.mediafire.com/file/31h0j9...+namen+Fix.rar
    Last edited by Darkness89; 14 feb 2018, 23:36.

    Comment

    Wat gebeurt er?

    Collapse

    There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

    Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

    Working...
    X