Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[FM17] Caught Somewhere in Time

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  #76
  Mooi zo! Promotie is het belangrijkste

  Beetje vreemd dat de man die 19 goals maakt op een seizoen maar een gemiddelde score heeft onder de 7. Heel vreemd, te veel matchen afwezig?

  Comment


   #77
   Spoiler for Reacties:
   Marius W8er Wallemme Jornski komodo25
   Bedankt voor de enthousiaste reacties! We mogen trots zijn op onze promotie, nu doorpakken en komend seizoen degradatie ontlopen!
   prinz poldi Goeie vraag eigenlijk, hij heeft ook een aantal wedstrijden maar matig gespeeld en totaal vijf strafschoppen benut. Heb er eigenlijk nooit zo op gelet maar zijn cijfer is wel wat laag ja voor een topscorer


   010

   We hebben een zeer goed seizoen gespeeld door te promoveren naar de Liga II Ledman. Deze promotie is ook wel nodig om de club op niveau te krijgen en vooral ook financieel een boost te geven. Het afgelopen jaar is er namelijk een flink verlies gedraaid van bijna twee miljoen. Het is te hopen dat we door op een hoger niveau te spelen meer inkomsten kunnen genereren uit wedstrijden, sponsoren en shirt verkoop etc.. Ook de tv gelden en start geld van het tweede niveau zal een stuk hoger liggen, dus hopelijk kunnen we hierdoor richting de zwarte cijfers gaan groeien.   Het kan komend seizoen wat makkelijker gaan worden om een aantal spelers op te stellen. Afgelopen seizoen moesten er van de wedstrijdselectie minimaal elf spelers opgeleid zijn in Portugal. Door nieuwe en vooral buitenlandse aankopen te doen was dit nog al eens lastig om de wedstrijdselectie compleet te krijgen. De regels in de Liga II Ledman zijn in dat opzicht een stuk flexibeler en dit geeft ons de ruimte om de selectie op een aantal plaatsen de benodigde kwaliteitsinjectie te geven. De spelers uit Portugal zijn over het algemeen lastig om te halen aangezien ze vrij prijzig zijn en onze reputatie in eigen land niet hoog genoeg is.   Het nieuwe seizoen zal op zondag 13 augustus beginnen, wij zijn samen met Estarreja en Fatima gepromoveerd en men verwacht dat we alle drie een lastig seizoen tegemoet kunnen zien. Al zijn wij met een quotering van 40:1 niet eens zo heel slecht beoordeelt. De B-elftallen van Sporting, Porto en Benfica worden gezien als favoriet voor de titel, al zullen deze team niet kunnen promoveren naar de Primeira Liga NOS. Met een aantal gerichte aankopen zullen wij als team ons zeker moeten kunnen handhaven. De doelstelling welke ik richting bestuur op heb gegeven is de degradatiestrijd ontlopen dit seizoen. In de volgende update wordt besproken welke transfers we hebben gedaan om dit voor elkaar te boksen!

   Comment


    #78
    Benieuwd of de financiŽn snel onder controle zijn

    Comment


     #79
     Hopelijk kan je je handhaven een niveautje hoger

     Comment


      #80
      Een reeks hoger is altijd wat afwachten, maar het kan allemaal zeker goed meevallen ook natuurlijk.

      Comment


       #81
       Financieel is het een zwaar jaar geweest. Hopelijk kun je op dit hogere niveau aanhaken en kun je ook financieel stappen gaan maken.

       Comment


        #82
        Succes op het hogere niveau!

        Comment


         #83
         Ik ben heel benieuwd hoe jij gaat standhouden in het second tier van Portugal, maar dat gaat wel lukken!
         Wel eens geprobeerd spelers van de B-elftallen te huren?

         Comment


          #84
          Spoiler for Reacties:
          Marius W8er Wallemme Jornski komodo25 ElMarcos Bedankt voor de enthousiaste reacties, of we de financiŽn gelijk al op orde zullen krijgen betwijfel ik maar ga mijn best doen

          Patje! Dank je enthousiaste reactie! Een echt b-elftal hebben we niet, alleen een -19 ploeg. Alleen een aantal grote teams hebben een zogeheten B-team. Een aantal jeugdspelers zijn nu ook al verhuurd en komend seizoen wordt dit alleen maar meer!

          011

          Om aan onze doelstelling te kunnen volden hebben we ons team op een paar plaatsen versterkt, in sommige gevallen omdat spelers zijn weggekocht. De belangrijkste plek was die van topscorer in onze ploeg. Emilsson is verkocht aan MVV en we hebben er gratis spits Andrade voor gehaald. Hij was vorig seizoen topscorer in de Campeonato Nacional Prio. Een speler die makkelijk het net weet te vinden en dit hopelijk bij ons voort kan zetten. Diaby is een centrale verdediger die onder normale omstandigheden zal strijden om een basisplaats. Brito en Medina zijn twee jonge verdedigers die in de toekomst deel uit zullen gaan maken van het eerste elftal. De meest opvallende nieuwe naam in de selectie is ongetwijfeld veteraan aanvaller Emile Heskey. Hij is 39 jaar oud ondertussen en kan hopelijk met zijn ervaring de jonge ploeg sturen en van adviezen voorzien, een basisplaats zal er dit seizoen niet vaak meer inzitten voor hem. Verder hebben we flink wat overbodige spelers laten vertrekken en ook een groot aantal jeugdige talenten verhuurd om ze ervaring te laten opdoen op een lager niveau.          Spoiler for Nieuwe spelers:


          Zo is ons team voor komende seizoen redelijk compleet, maar zullen er zeker nog een aantal spelers bij gaan komen om aan de doelstellingen te kunnen voldoen. We hebben een aantal jonge talenten staan die zich komende seizoen zullen gaan ontwikkelen. Talenten als Ferreira, Rukas, Lima, Medina, Rudy, Reis en Luis zullen kans maken op speelminuten wat hun ontwikkeling hopelijk ten goede zal komen. In onze jeugdploeg lopen ook voldoende spelers rond die in de komende jaren een rol van betekenis in het eerste elftal kunnen gaan spelen. Al staan er ook een groot aantal jongens onder contract waarvan waarschijnlijk volgend jaar het contract niet wordt verlengd omdat ze niet goed genoeg zijn. We beginnen te bouwen aan een grote groep spelers die veel talent hebben en die zich ook hopelijk in de komende jaren zullen gaan ontwikkelen tot basisspelers.

          Selectie - Selectie -19

          De voorbereiding van ons team is op zich prima verlopen, tegen de amateurteams hebben we op overtuigende wijze gewonnen. Wedstrijden als tegen Besiktas, daar weet je van dat het lastig gaat worden al is een gelijkspel een prima resultaat. De jaarlijkse beker in eigenhuis tegen grotere tegenstanders hebben we dit jaar op zich prima doorstaan. Een punt pakken tegen Boavista is een knap resultaat, de nederlagen tegen Sporting en Porto waren ingecalculeerd. Hier raken we echt niet van slag door, al werden we in beide wedstrijd volledig overlopen door de tegenstander en was het klasse verschil vrij groot. Een mooie test voor ons team waarin we hebben kunnen zien dat we nog een lange weg te gaan hebben.

          Comment


           #85
           Tijdens de oefenwedstrijden liep het zeer goed, de portugal cup heel wat minder, maar sporting en porto zijn dan ook wel absolute top.

           Comment


            #86
            Goede voorbereiding hopelijk zijn de spelers versterkingen

            Comment


             #87
             Voorbereiding ziet er goed uit, spelers daarentegen weet ik niet wat ik ervan moet verwachten. Succes dit seizoen.

             Comment


              #88
              Lijken me goede transfers, al valt vooral Heskey op natuurlijk. Benieuwd of je ook werkelijk nog iets aan hem zult hebben.

              Comment


               #89
               Goede transfers gedaan. Zeker Heskey is, gezien zijn ervaring en reputatie een mooie aanwinst. Sportief gezien heb je een wisselende voorbereiding, maar zeker wel positief.

               Comment


                #90
                Heskey begod... dat die man nog voetbalt...

                Logisch dat het verschil met de absolute top in Portugal nog zo zichtbaar is

                Comment


                 #91
                 Ben benieuwd hoe je het komend seizoen gaat doen op het niveautje hoger!

                 Comment


                  #92
                  Succes in de tweede klasse, droog Benfica B af!

                  Comment


                   #93
                   Heel veel succes. De voorbereiding was goed. De Portugal Cup was nog geen succes, maar je tegenstanders waren ook wel verrekte lastig.

                   Comment


                    #94
                    Spoiler for Reacties:
                    Marius W8er Wallemme Jornski komodo25 ElMarcos Patje! prinz poldi FM_Lesly DeJarnoxD
                    Bedankt voor de mooie motiverende reacties! We gaan onze best doen er ene onvergetelijk seizoen van te maken!

                    012                    We zijn de competitie in de Liga II Ledman slecht begonnen met een 0-3 nederlaag Bij het B-elftal van Benfica. Hierna hebben we ons prima weten te herpakken met drie nipte overwinningen. Om vervolgens van de vier wedstrijden er drie te verliezen waar de nederlaag op bezoek bij Freamunde zeker niet nodig was. De eerste periode van tien wedstrijden hebben we afgesloten met twee gelijke spelen in eigenhuis, waar zeker de wedstrijd tegen Fatima gewonnen had moeten worden. De goede start van het seizoen heeft er voor gezorgd dat we na vier speelrondes op een tweede plaats stonden. Door de mindere resultaten in de laatste zes wedstrijden zijn we gezakt naar de negende plaats. Hiermee overtreffen we als team alle verwachtingen, al staat alles nog erg dicht bij elkaar en kan er nog veel gebeuren.

                    Mede door het wisselvallige spel en uitslagen hebben we er voor gekozen om onze ploeg verder te versterken met een aantal grote talenten en spelers voor het eerste elftal. Met spelers als Sissoko, Boka en Altintop hebben we gekozen om spelers aan te trekken die veel ervaring met zich meebrengen, wat ons hopelijk een stabielere ploeg kan maken. Zo heeft Boka 86 Interlands achter zijn naam staan voor Ivoorkust en Altintop heeft 82 maal het shirt van Turkije aan mogen trekken. Voor talenten Polman, Baldť, Miguťlez en Smekal zal komend seizoen geregeld speeltijd worden vrijgemaakt om hun ontwikkeling te stimuleren. Ook zullen ze in de jeugdploeg meespelen net als nieuwkomers Carmo en Bednarczyk. Voor Joao Martins zal het een lastig eerste deel van het seizoen gaan worden aangezien hij niet meer ingeschreven kan worden voor de competitie. Voorlopig zal hij meespelen in de wedstrijden voor de beker. Zo hebben we een zeer brede selectie met flink wat talent dat zich de komende jaren zal mogen ontwikkelen. Van een aantal dertigers in onze selectie gaan we er vanuit dat ze de komende jaren onderdeel gaan uitmaken van de staf van ons team aangezien ze de ambitie hebben om trainer te worden.

                    Spoiler for Nieuwe spelers:

                    Comment


                     #95
                     Enerzijds wisselvallig, anderzijds zeker niet slecht als promovendus.

                     Comment


                      #96
                      Als promovendus zeker geen slechte start. Filipe Andrade is in ieder geval sterk begonnen!

                      Comment


                       #97
                       Goed begin als promovendus

                       Comment


                        #98
                        Goed bezig voor een promovendus.

                        Comment


                         #99
                         Op zich geen slechte start natuurlijk als promovendus maar de ambitie brandt Vandaar ook nog de ferme kwaliteitsinjectie laat ons hopen...

                         Comment


                          Als promovendus mogen je prestaties er zeker zijn. Erg benieuwd waar dit allemaal toe gaat leiden!

                          Comment

                          Wat gebeurt er?

                          Collapse

                          There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

                          Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

                          Working...
                          X