Mededeling

Collapse

WIN FM18 incl. Beta met de MU Stoelendans VII

Doe mee met de MU Stoelendans en maak kans op een gloedjenieuwe versie van Football Manager 2018 inclusief Beta! Topic is hier te vinden: http://forum.manutd.nl/forum/random-...toelendans-vii
See more
See less

[FM17] Age is just a number

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  #76
  Mooie stunt om kuyt te halen . Ook een leuk interview . Begin van de competitie is zeer goed

  Comment


   #77
   Bedankt voor de reacties! Ook bedankt aan JordiW. die me nomineerde voor NvdW, leuk om geapprecieerd te worden
   komodo25 Jornski DeJarnoxD

   Tussendoor even een eerder grafische update, laat me maar weten wat de bevindingen zijn... Voor herhaling vatbaar?

   Comment


    #78
    Knappe resultaten . Nog altijd mooi hoog in de ranglijst .
    zelf ben ik fan van tekst met screenshots . Maar deze update is zeker niet verkeerd

    Comment


     #79
     Je hebt het aardig op de rit bij Canvey. Direct weer meedoen om de bovenste plekken. Succes!

     Comment


      #80
      Mooie update hoor! Uitslagen zien er ook top uit. Ook leuk dat Salford City gewoon in de middenmoot meedraait
      Grafische update vind ik wel gaaf, als je dat een beetje afwisselt is het top!

      Comment


       #81
       Grafisch mooie update van je prestaties! De zeges rijg je ook lekker aan elkaar!

       Comment


        #82


        When you've got something to prove, there's nothing greater than a challenge

        Geen sprake van een winterbreak in Engeland, nee, het spelletje gaat gewoon door. Het kan ook moeilijk anders met zo'n druk schema. Ondertussen zitten we alweer ergens in januari, het voetbalseizoen is al voor de helft gepasseerd en de competities beginnen stilaan kleur te krijgen. Daarnaast is het ook de tijd waarin de transfermarkt opengaat, niet te vergeten. Voor veel clubs is er nu de mogelijkheid om de missing link aan te trekken, een jong talent te huren van een team op hoger niveau en te kijken of er nog wat mogelijk is om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Op dat vlak heeft Canvey Island het heel wat makkelijker, daar is het op gebied van transfers simpel: geen inkomende, liefst ook geen uitgaande. De groep wordt bij elkaar gehouden en doet het uitstekend in de Vanarama National League, een overzicht van de 16de tot 28ste speeldag:


        Spoiler for Vanarama National League - Stand - Speeldag 28:


        Ondanks de werkelijk geweldige prestaties die we neerleggen bij Canvey Island zijn het toch niet the Gulls die de aandacht trekken in de competitie... Er is namelijk een team dat nog beter presteert en ook als een verrassing gezien wordt: Morecambe. Het is bijna niet te geloven, maar na 28 wedstrijden is de koploper in de Vanarama National League nog ongeslagen! Rhys Turner scoorde al 22 doelpunten dit voetbaljaar en brengt zijn team & de supporters naar hogere sferen. De titelstrijd zal zelden zo spannend geweest zijn, twee teams die dusdanig goed presteren en aan elkaar gewaagd zijn: het is iets uitzonderlijks. De volgende wedstrijd van Canvey Island is op het veld van Morecambe, waar het in de heenronde 4-1 van verloor. Finley en z'n troepen hebben dus iets recht te zetten, naast het feit dat die wedstrijd eigenlijk een soort finale is binnen de competitie zelf... Het wordt een erg bepalende fixture!

        Canvey Island-jeugdproduct grof wild op de transfermarkt

        De goede prestaties van het elftal blijven niet onopgemerkt, hier en daar verschijnen er geregeld wat scouts om het jeugdig talent van de verrassend goed presterende promovendus te beoordelen. Zo geniet de amper 16-jarige middenvelder Finn Johnson, één van de eerste doorgestroomde jeugdproducten van de club, heel wat interesse en wordt stevig aan de mouw getrokken door clubs uit de Engelse tweede klasse. Ondanks zijn statuut binnen het elftal, hij speelde dit seizoen al in het grotendeel van de officiële wedstrijden, heeft hij nog een jeugdcontract tot zijn 17de verjaardag midden juni. Momenteel is niet geweten of Johnson een vertrekwens heeft, maar binnen de club doet de ronde dat Johnson, die zich in de eerste helft van het seizoen al enorm ontwikkelde, niet te onderschatten ambities heeft.

        Het statement dat Canvey Island-manager Finley maakte na de vraag over zijn mening betreffende de transferperikelen: "Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om Finn te laten gaan! Hij is te belangrijk voor het team en moet zelfs nog zijn eerste semi-profcontract bij de club tekenen... Absurd dat er nu al zo veel clubs uit de Championship ernstige interesse tonen in hem, hij komt net kijken! Voor zijn ontwikkeling is het essentieel dat hij blijft en het zou daarnaast ook geen goed signaal zijn naar het algemene doel van ons project toe om een net doorgebroken jeugdspeler te laten gaan. Deze jongen kan hier uitgroeien tot absolute sterkhouder en is goed op weg om dat te doen. Noteer maar: Finn Johnson gaat nergens heen."
        Spoiler for Interest - Finn Johnson:


        FA Cup & FA Trophy

        Ons bekeravontuur eindigt in de derde ronde van de FA Cup, maar we mogen er héél erg trots op zijn. Als kleine clubje uit de Vanarama National League wisten we namelijk heel wat mensen te verbazen en versloegen we Cambridge United (League 1) in eigen huis. De daaropvolgende ronde wachtte ons de verplaatsing naar Hartlepool, uit de League Two. Ook daar wisten we te imponeren en behaalden we op het nippertje een zege door cupfighter James Walker. Komt - mede door blessureleed - amper aan twee basisplaatsen en evenveel invalbeurten tot nog toe dit seizoen, maar wist daarin al twee keer de netten te vinden en één assist te geven. Uiteindelijk werden we door Stoke City uitgeschakeld, geen schande om met die cijfers te verliezen van een PL-club. We mogen erg trots zijn!        In de FA Trophy wonnen we onze allereerste wedstrijd overtuigend met 5-2 van Eastleigh, een team uit onze eigen reeks. Uitblinker was Australische winger Tombides met een hattrick. De volgende uitdaging is Chester, een club van op een niveautje lager.

        Jornski DeJarnoxD Wallemme komodo25
        Bedankt voor de reacties! Het loopt inderdaad lekker, maar Morecambe is voorlopig nog sterker.. Zal soms er zo een grafisch plaatje tussen steken, maar blijf toch merendeel van de updates op deze manier doen
        Last edited by Bingbangboem; 21 sep 2017, 09:47.

        Comment


         #83
         Jammer dat Morecambe ook net een goed seizoen draait. Succes in de FA Trophy nog!

         Comment


          #84
          Prestaties blijven prima . Jammer van Morecambe dat die ook goed bezig blijven . Hopelijk blijft het talent

          Comment


           #85
           Morecambe zal nog wel een inzinking krijgen, als jij deze vorm kan aanhouden moet het goed komen.

           Comment


            #86
            Je doet het uitstekend maar je hebt ook een geduchte concurrent met Morecambe. Hopelijk morsen zij nog wat punten.

            Comment


             #87
             Ben benieuwd hoe lang je Johnson nog kan behouden voor de club!

             Comment

             Wat gebeurt er?

             Collapse

             There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

             Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

             Working...
             X