Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[YOUTH/FM17] Youth in the world

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • [YOUTH/FM17] Youth in the world  Met deze novelle heb ik een duidelijk doel voor ogen. Ik wil in elk werelddeel de verschillende competities afgaan van laag naar hoog. Bij elke club die ik onder mijn hoede neem heb ik steeds dezelfde regels. De huidige kern mag behouden blijven maar er mag geen enkele speler aangetrokken worden. De enige spelers die aan de selectie kunnen toegevoegd worden zijn eigen jeugdspelers.

  Ik stop pas bij een club als ik het gevoel heb dat ik niet verder kan doorgroeien met de club of als ik ontslagen zou worden. Ik zal maximaal één ploeg per land onder mijn vleugels nemen, het zou dus kunnen dat ik in bepaalde landen niet slaag in mijn opzet. Om een leuke vooruitgang te houden in deze novelle maak in één post per seizoen. Deze zal dan wel vrij lang zijn met een overzicht van de competities, faciliteiten, jeugdinstroom, selectie…

  OVERZICHT CLUBS

  Europa

  54. San Marino: Murata

  Azië

  Noord-Amerika

  Oceanië

  Zuid-Amerika

  Afrika
  Last edited by Marius; 30 jun 2017, 13:51.

 • #2
  Succes.

  Comment


  • #3
   Een leuk en tegelijkertijd ook pittig idee! Ga je elk continent afwerken, of de ladder van de FIFA-ranglijst? Ik ga uit van het eerste, gezien je post Veel succes!

   Comment


   • #4
    Succes!

    Comment


    • #5
     Een zware uitdaging, succes.
     Last edited by Marius; 6 mei 2017, 08:36.

     Comment


     • #6


      Zes continenten moeten we gaan volbrengen en in elk continent zijn er een heleboel landen die de revue gaan passeren. De eerste keuze viel op Europa en daar starten we met de laatste op de ranking, San Marino. Er was een keuze tussen vijftien ploegen, geen enkele ploeg had al een deftige basis om een jeugdchallenge op te starten. Daarom ging ik op zoek naar een ploeg waar de druk in het begin lager zou liggen. Zo zouden we toch stap per stap kunnen groeien met de jeugdspelers.

      De keuze viel uiteindelijk op Murata, een ploeg opgericht in 1966. Ze wonnen tussen 2006 en 2008 drie keer de landstitel. In 2009 eindigde ze nog een keer derde maar sindsdien zijn ze een middenmotor. Twee jaar achter elkaar wonnen ze ook de dubbel, in 2008 en 2009 nadat ze ook al in 2006 beslag legde op de San Marino Cup. In 2015 werden ze in de beker ook nog eens tweede.

      Team
      Geschiedenis

      Jammer genoeg heeft de club een slecht trainingscomplex en een eenvoudige jeugdaccommodatie. Het doel is dus omdat de komende seizoen te gaan verbeteren zodat we aanspraak kunnen gaan maken op de titel met onze eigen jeugd.

      Faciliteiten

      In de selectie zijn er alvast enkele sterkhouders in de verschillende linies. De meeste spelers hebben een amateurcontract en kunnen dus altijd heel makkelijk weggehaald worden. Marco Graziosi is de nummer één in doel, terwijl Bugli zich hopelijk snel kan ontwikkelen. Centraal achterin rekenen we vooral op Marco Fariselli. Links hebben we dan Carlo Valentini, al zal die met zijn 34 jaar ook niet lang meer mee gaan. Hetzelfde telt voor de rechtsachter, Albani. Al hopen we daar dat Samuele Tardini snel zijn plaats kan innemen.

      We hebben eigenlijk maar twee deftige middenvelders. Op de linksflank is er de 34-jarige Enrico Antonioni, en als verdedigende middenvelder hebben we Lorenzo Buscarini. Vooraan moet het vooral van William Innocenti gaan komen. Zo zien je meteen dat we toch een aantal zeer goede spelers hebben, al zijn daar ook heel wat ouderdomsdekens bij. Hopelijk kan de jeugd het snel gaan overnemen.

      Selectie

      Comment


      • #7
       Murata, wie kent het niet... Succes met je eerste klus, zal gezien de selectie en je opgelegde restricties geen makkelijke worden!

       Comment


       • #8
        Bij Murata maakte Aldair ooit nog minuten in de voorronde CL.

        Comment


        • #9
         Leuke maar zeer moeilijke uitdaging, succes!

         Comment


         • #10
          leuke uitdaging, wordt wel een werk van lange adem!

          Comment


          • #11
           Ik ben benieuwd hoe deze uitdaging gaat uitpakken. Veel succes in ieder geval!

           Comment


           • #12
            Succes met je eerste taak!

            Comment


            • #13


             De competitie in San Marino bevat vijftien ploegen en die zijn verdeeld over een competitie met acht en één met zeven ploegen. Je speelt twee keer tegen de ploegen uit je eigen reeks en ook één wedstrijd tegen de ploegen uit de andere reeks. De beste ploeg uit elke reeks stoot meteen door naar de vierde ronde in de play-off. Voor de tweede en derde van elke reeks is er ook nog een mooie kans. Een overzicht vind je hieronder.

             Competitieformule

             We begonnen wisselvallig aan de competitie maar daarna volgde een overwinningreeks van zeven wedstrijden waardoor we alle verwachtingen overtroffen. De bookmakers hadden namelijk een zesde plaats in de reeks in gedachten. De rest van de competitie werden we weer wisselvaliger. Doch deden we constant mee voor de eerste plaats. Jammer genoeg haalde we op het einde opeens een twee op negen waardoor de eerste plaats gaan vliegen was.

             Wedstrijden
             Eindstand

             In de eerste ronde verloren we meteen van de nummer drie van onze eigen reeks. Daarna konden we wel weer met de overwinningen aanknopen. Zo stonden we in geen tijd opeens toch in de halve finale. Daar kwamen we weer tegen Domagnano terecht, zij waren jammer genoeg wederom te sterk al was het zeer nipt.

             Play-Off

             De Champions League zat er dus niet in zie je hierboven maar er is nog altijd een andere manier voor Europees voetbal. De beker van San Marino begint met vier reeksen waarin je twee keer tegene elke tegenstander speelt, of drie keer in de reeks met drie. Wij zaten in die reeks en kreeg twee geduchte tegenstanders. Doch wisten we de groepsfase te overleven. In de kwartfinale hadden we het niet makkelijk, we hadden verlengingen nodig. Daarna liep het vlotter en we konden de beker dan ook binnenrijven, zo spelen we na één seizoen meteen Europees.

             Beker

             We gaan dan verder met de jeugdselectie. Ik had hier niet te veel verwachtingen voor in ons eerste seizoen maar het viel beter mee dan verwacht. Uiteindelijk zouden er drie van deze spelers zelfs al wedstrijden gaan spelen in het eerste elftal. Hieronder een overzicht van de jeugdexponenten, de beste spelers en de selecties van het afgelopen seizoen.

             Jeugdexponenten
             Marco Berti / Nicolo Albani / Luca Rattini
             Giacomo Selva / Nicola Giergetti / Luca Ciavatta

             Selectie

             Tenslotte nog dit… Ik heb er een heel jaar voor moeten knokken maar daar de zeer positieve resultaten was er op het einde van het seizoen uiteindelijk toch genoeg geld om het verzoek bij het bestuur erdoor te krijgen. Ik kijk uit naar de werkzaamheden.

             Comment


             • #14
              Mooi zo!
              Misschien toch mensen vermoemen in je post... anders zal die snel uit het oog verloren worden.

              Comment


              • #15
               Jammer genoeg net niet het kampioenschap kunnen pakken, maar de bekerwinst mag er zeker zijn!

               Comment


               • #16                Na het eerste seizoen vertrokken er meteen behoorlijk wat spelers. We hadden een aantal oude spelers die op pensioen gingen en ook Graziosi vertrok naar een andere club. Daarnaast lieten we ook een aantal spelers bewust vertrekken. Dat zorgde ervoor dat de selectie enorm jong was voor het tweede seizoen. Uit onze jeugdexponnenten van 2017 moesten er een aantal meteen hun mannetje staan.

                Transfers
                Selectie

                Meer dan twee maanden voor onze eigen competitie zou beginnen moesten we al aan de slag tegen een betere tegenstander in de Europa League. We voetbalden in beide wedstrijden zeer goed mee, geen enkele keer maakten we echt aanspraak op winst. Doch konden we het toernooi verlaten met een goede moed.

                Europa League

                We werden dit seizoen meteen hoger ingeschat als één seizoen eerder, toch deden we het nog beter dan eender wie zich had kunnen inbeelden. Na een zes op negen wonnen we zomaar even zeven wedstrijden op rij. Daarna verloren we onze tweede partij van de competitie, iets dat nog maar één keer zou gebeuren in de resterende negen wedstrijden. In de eindstand van onze reeks staken we er dan ook met kop en schouders bovenuit.

                Wedstrijden
                Eindstand

                In de play-offs mochten we starten in de vierde ronde door onze groepswinst. Bij winst zaten we al meteen in de halve. Het mocht echter niet zijn, Tre Penne bleek namelijk te sterk voor ons. We kregen een herkansing in de zesde ronde en daar ging het veel vlotter. Met enige moeite plaatste we ons, ten koste van Cosmos, alsnog voor de finale. Tre Penne was ook nu weer de tegenstander. De wedstrijd verliep zeer evenwichtig, dankzij een doelpunt in de verlengingen konden we ons ook verzeker van de titel.

                Play-Off

                Naast de Europese en de nationale competitie was er ook nog de beker van San Marino. In de groepsfase hadden we weinig moeite om ons te plaatsen. Daarna was het zowel in de kwart als de halve finale telkens zeer nipt. In de finale stond, wederom, Tre Penne als de tegenstander tegenover ons. Ze waren de betere ploeg en pakte verdiend de bekerwinst.

                Beker

                We zijn aangekomen bij onze jeugdexponenten waar we wederom een aantal leuke talenten bijkrijgen. Heel wat van de jongens hebben het potentieel om goed te worden, zeker in de eigen competitie. Wij hebben onder meer terug wat concurrentie van de positie van de doelmannen.

                Jeugdexponenten
                Nicola Muratori / Andrea Zafferani / Denis Addario
                Gabriele D’Anna / Marco Lazzari / Davide Moretti

                Selectie                delichris Titan jessy1107 Marius Makalakalane DeJarnoxD N.E.R.T. JordiW.

                Thx voor de reacties!
                Last edited by TeamWesil; 15 mei 2017, 07:11.

                Comment


                • #17
                 Goed bezig daar in San Marino!

                 Comment


                 • #18
                  Dat gaat lekker! Blijf je nog een jaartje in San Marino?

                  Comment


                  • #19
                   Oorspronkelijk geplaatst door Titan Bekijk berichten
                   Dat gaat lekker! Blijf je nog een jaartje in San Marino?
                   Ik zal er nog wel even blijven, heb Europees nog wel wat doelstellingen.

                   Comment


                   • #20
                    Overtuigend kampioen geworden, prima gedaan!

                    Comment


                    • #21
                     Mooi seizoen achter de rug in San Marino, ik ben nieuwsgierig of je ook de beker kan pakken volgend seizoen!

                     Comment


                     • #22
                      Mooi seizoen en een goede instroom!

                      Comment


                      • #23


                       Amper twee spelers vertrokken in dit derde seizoen, voorlopig zijn er ook nog geen jongeren die andere oorden opzoeken. We zijn bijna zover dat meer dan 50% van de selectie uit eigen jeugd bestaat, het proces lijkt dus zeker en vast succesvol te verlopen. Uit de exponenten van 2017 behoorden er zeven tot onze vaste selectie, van die van 2018 namen we er al meteen vier op voor dit seizoen.

                       Transfers
                       Selectie

                       Tijdens het seizoen probeerde ik zowel de trainingsfaciliteiten als het jeugdcomplex te laten verbeteren en dit met het nodige succes. De club investeert zelf in de uitbouwen. Er stond op het einde van seizoen drie meer dan anderhalf miljoen op de rekening, die zijn wel weer weg. De competitie van San Marino is tevens weer gestegen tegenover vorig seizoen, tevens doen we het ook niet onaardig in de ranglijkst van de Europese clubs.

                       Faciliteiten
                       Europese competitieranglijst
                       Ranglijst Europese Clubs

                       We begonnen Europees in de eerste kwalificatieronde van de Champions League. We kwamen uit tegen een Malteese club, Birkirkara, waar we twee keer gelijk tegen speelde. Door ons uitdoelpunt mochten we verder. In de volgende ronde presteerde we meer dan uitstuikend tegen Legia Warschau. In de derde kwalificatieronde was Zilina uiteindelijk wel te sterk. Er kwam nog een herkansing in de Europa League maar met Herta Berlijn kregen we een zeer zware tegenstander. Te zwaar bleek enkele weken later. Doch ben ik meer dan tevreden met deze Europese campagne.

                       Champions & Europa League

                       In ons derde seizoen bleven de verwachtingen op voorhand redelijk laag, de bookmakers dachten niet dat we de play-off zouden halen voor de titel. Het begin van het seizoen liep echter weer enorm goed en we draaide enorm goed mee bovenin. De laatste wedstrijd voor de winterstop verloren we en na de winterstop ging et niet beter. Er volgde een 8 op 27. We stonden opeens op een vierde plaats. Die top vier zat enorm dicht bij elkaar maar voorlopig zat de play-off er dus niet in. In de laatste twee wedstrijden van het seizoen herstelde we ons toch nog en we mochten ons weer opmaken voor de vierde ronde, vermits we zelfs nog afsloten als leider.

                       Wedstrijden
                       Eindstand

                       We kregen meteen een herkansing voor vorig seizoen waarin we in de vierde ronde verloren van Tre Penne. Het werd een zeer spannende wedstrijd met een 1-1 na negentig minuten en een 3-3 na 120 minuten. De penalty’s werden een ware thriller en eindigde in 10-9 in ons voordeel. In de volgende ronde hadden we iets minder moeite met Folgore. Tre Penne had zich via de herkansingen weten plaatsen voor de finale. Deze keer zou de wedstrijd wel in negentig minuten beslist worden. Dankzij een doelpunt van Sternini mochten we onszelf kampioen noemen van San Marino.

                       Play-Off

                       We zijn dan aangekomen bij de beker waarin we dus een dubbel konden scoren dit seizoen. In de groepsfase haalden we twaalf punten en sloten zo de groep met drie als groepswinnaar af. In de volgende ronde kondne we dankzij penalty’s winnen van Cosmos. Sternini, ook al de held van de finale van de play-off, scoorde het enige doelpunt in de halve finale. In de finale stonden we tegenover een zeer haalbare kaart, Virtus. Onze jonge talenten Sala en Selva scoorden samen drie doelpunten, waardoor we Virtus opzij konden zetten. De dubbel was dus een feit.

                       Beker

                       Uit de eigen jeugd kregen we wederom enkele kleppers bij. Zo krijgen we met Zavoli meteen een centrale verdediger die kan meedingen naar een plaats in de selectie. Doelman Villa heeft natuurlijk heel wat concurrentie uit de vorige twee seizoenen. Mancini en Berardi hebben eerst zelf een strijd op de rechtsachter. Benieuwd wie van hen de selectie haalt voor het volgende seizoen.

                       Jeugdexponenten
                       Andrea Zavoli / Gabriele Mancini / Riccardo Villa
                       Fabrizio Berardi / Fabio Melani / Luca Corbelli


                       Selectie                       delichris jessy1107 Makalakalane

                       Titan Marius DeJarnoxD N.E.R.T. JordiW. Bedankt voor de reacties
                       Last edited by TeamWesil; 24 mei 2017, 10:08.

                       Comment


                       • #24
                        Toch wel een zeer mooi Europees parcours afgelegd. En de competitie ook erg mooi afgesloten met de dubbel!

                        Comment


                        • #25
                         Die prestaties in Europa zijn al net zo knap, zo niet knapper, dan het winnen van de dubbel in eigen land. Legia zou op papier immers simpel moeten kunnen winnen!

                         Comment

                         Wat gebeurt er?

                         Collapse

                         There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

                         Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

                         Working...
                         X