Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[FM2017] FC Twente

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • #76  Het bestuur gaf de mogelijkheid om onze seizoensdoelstelling eventueel bij te stellen. Maar het feit dat er geen extra transferbudget en/of salarisbudget werd vrijgemaakt besloten we onszelf het niet lastiger te maken dan dat het al is en bedankte vriendelijk voor deze mogelijkheid. We presteren nog te wisselvallig om het risico te nemen mochten we een slechte reeks hebben of alsnog eindigen in de onderste regionen aan het eind van het seizoen. de middenmoot, dat is en blijft onze doelstelling voor dit seizoen.  Eredivisie:

  Tegen Feyenoord zat aanwinst Hilal voor het eerst bij de selectie. Roemeratoe zat nog niet bij de wedstrijdselectie doordat hij pas over 4 dagen speelgerechtigd is, volgens zijn jeugdproduct-status, komt deze wedstrijd 4 dagen te vroeg. Mbikulu neemt de lege plek im van Tanda en Kwee die van van der Lely. George begint in plaats van de Visscher. Ter Avest begon niet 100% fit aan de wedstrijd maar doordat hij één van de belangrijkste spelers is dit seizoen kozen we ervoor hem wel te laten starten.

  In de eerste helft wist Marsman, net zoals ter Avest met een aantal belangrijk verdedigende intercepties, ons een aantal keer knap redde en laat zo direct na zijn contractverlening zien waarom hij dit verdiende. Na rust was het Feyenoord welke de beste kansen kreeg, maar waar wij het meest effectief waren. Een geplaatst schot van Mbikulu zorgde voor de 0-1. Feyenoord zette hierna aan maar door onder andere een goede verdedigende actie voorkwam Bernadina dat de aanvaller van Feyenoord tot scoren kon komen. Het laatste kwart van de wedstrijd was het niets anders dan tegenhouden voor ons. Ondanks dat de Jager 2 minuten voor tijd de kans kreeg om de wedstrijd op slot te gooien maar dit niet wist te benutten wonnen we de wedstrijd door het doelpunt van Mbikulu. Door de gele kaarten van Bruns en de Jager zullen zei de eerst volgende competitiewedstrijd missen.

  De speler welke tot Man van de Wedstrijd werd verkozen maakte indruk. Zo belangrijk zijn in je eerste seizoen op deze leeftijd geeft aan dat er veel potentie in deze jongen zit. Aan hem om deze lijn door te trekken. Daarnaast werden Marsman en Bijen verkozen in het elftal van de week.


  Oefenwedstrijd


  De kersverse aanwinst Pelupessy begon op de plek van ter Avest en maakte hiermee zijn rentree voor FC Twente. Ook de overgekomen Hilal maakt zijn eerste speelminuten voor FC Twente dit seizoen. Hij start in plaats van de Jager. 2 van de 3 spelers op proef begonnen eveneens aan deze wedstrijd. George en Kwee begonnen daardoor als wisselspelers. Na 3 minuten spelen kwamen we op voorsprong door een doelpunt van van der Heyden uit een standaardsituatie. Iets wat dit seizoen tot noch toe niet vaak gebeurde. Een halfuur later kwam tegenstander op gelijke hoogte komen door een individuele fout door, tot dan toe foutloos spelende, Pelupessy. Door uit opnieuw een standaardsituatie kwamen we wederom op voorsprong. Het 2e doelpunt van van der Heyden deze wedstrijd. Een kwartier voor tijd werden de bezoekers gevaarlijk maar werden we door gered door de lat. Van der Heyden werd verkozen tot Man va de wedstrijd mede door zijn 2 doelpunten.  Zoals vermeld missen we door schorsingen en blessures maar liefst 4 basisspelers tegen Excelsior. Halil maakt hierdoor sneller als verwacht zijn rentree in een officiële wedstrijd voor ons. Pelupessy is door een schorsing nog niet inzetbaar. Nury en Roemeratoe zaten voor het eerst bij de eerste selectie en werden zodoende ingeschreven met de rugnummers 27 en 28. Na een kwartier spelen liet Kwee een grote kans op een voorsprong onbenut. Vlak na rust kwamen we op achterstand door een doelpunt van de spits van Excelsior. Waarna George correct getackeld werd in het 16 meter voordat hij gevaarlijk kon worden waar we even dachten aan een penalty. Ondanks dat we de doelman wisten te passeren kwamen we niet tot scoren doordat de lat Excelsior redding bracht. Vlak voor tijd wist Excelsior te ontsnappen aan buitenspel en de eindscore op het scorebord te zetten: 2-0. Sparta:


  Oefenwedstrijd

  De Visscher opende de score met een afstandsschot vanaf ruim 16 meter in de oefenwedstrijd tegen PH Almelo. Na 10 minuten werd onze voorsprong verdubbeld door een goed ingeschoten vrije trap van Halil. PH kon een doelpunt van Overgoor nog voorkomen maar na een goed lopende aanval daarop volgend wist Roemeratoe zijn mede compagnon voorin Hilal 1 op 1 met de keeper te zetten Die laatste faalde niet: 3-0. Doordat we de rust in gingen met een 3-0 voorsprong in deze oefenwedstrijd werd besloten de rest van de nieuwkomers ook speelminuten te geven.

  Nury viel in de rust in voor van der Heyden waar Belterman linksback kwam te spelen het laatste halfuur. Kwee kwam in het veld voor de niet 100% fitte Bouma. Een andere invaller, George, wist zijn doelpunt mee te pikken waarna de Jager de eindstand op het scorebord zette: 5-0. Debutant in zijn eerste wedstrijd voor de eerste selectie, Roemeratoe, werd verkozen tot Man van de Wedstrijd.  Als voorbereiding op de wedstrijd tegen Willem ll trainde we op aanvallende impulsen. Pelupessy, Bouma en Overgoor maakten in deze wedstrijd hun rentree na hun transfer naar ons. Door een miscommunicatie tussen Bijen en doelman Marsman kwamen we op achterstand. Dat we het in de eerste helft lastig hadden bleek wel uit het totaal aantal gele kaarten welke we verzamelden: 4. Vlak na rust was George dichtbij de gelijkmaker maar hij zag zijn inzet van de lijn gehaald worden. Bruns geraakte geblesseerd en werd 10 minuten voor tijd gewisseld uit zorg voor een ernstiger blessure. We verloren de wedstrijd door diezelfde miscommunicatie. Van der Heyden start tegen Zwolle als centrale verdediger doordat van der Lely licht geblesseerd is en we geen risico nemen met hem. Na 10 minuten kregen we echter een sein dat diezelfde van der Heyden mogelijk geblesseerd zou zijn geraakt. Dat was het enige "hoogtepunt" van de wedstrijd. De stand was zoals die begon: 0-0.


  Ligabeker
  Voor de 3e keer dit seizoen treffen we Heerenveen als tegenstander. Hoewel we in voorbeschouwing lichtelijk de underdog waren, zetten we in op een goed resultaat. Ondanks dat Schmidt voor het eerst onze aanvoerder vanaf het begin was speelde, zeker de eerste helft, onder zijn niveau. Na nog geen 10 minuten spelen werd Overgoor neergelegd in het strafschopgebied; penalty. Door afwezigheid van Bruns en ter Avest mocht Halil de penalty nemen en hoewel de keeper eraan zat, raak. Hierna werd Heerenveen enkele keren gevaarlijk, vooral via dode spelmomenten gevaarlijk.

  Na een gemiste interceptie bij Heerenveen wist van der Heyden alert te reageren en ons zo op een 2-0 voorsprong te zetten. Het wapen van Heerenveen werd doorgezet in de tweede helft met resultaat als gevolg. Via een afgeslagen bal na vrije trap zorgde een kopbal voor de aansluitingstreffer. Vlak erna faalde George om het verschil weer terug te brengen na 2 doelpunten. Van der Lely kwam 5 minuten voor tijd het veld in en maakte zodoende zijn rentree na blessureleed. Vlak voor tijd kwam Heerenveen op gelijke hoogte door een ongelukkig eigen doelpunt van Pelupessy. Zodoende kregen we een enigszins onnodige verlening nadat we een 2-0 voorsprong uit handen gaven.

  Diezelfde Pelupessy veroorzaakte in de verlening een penalty door een domme overtreding te begaan tegen een van de aanvallers van Heerenveen. Marsman zat in de goede hoek maar kon een achterstand niet voorkomen. Vlak voor tijd wist Heerenveen de wedstrijd wel op slot te gooien door de 4-2 te maken. Qua spel kunnen we meer dan tevreden zijn. Zeker in vergelijking met de 2 vorige ontmoeten tegen Heerenveen. Het knullige eigen doelpunt kost ons een plek in de halve finales gezien het feit dat we tot die tijd heer en meester waren in deze wedstrijd wat een slijtage werd.

  Met deze uitschakeling kunnen we ons de rest van het seizoen volledig richten op de Eredivisie. De maand januari is niet geworden wat we vooraf op gehoopt hadden, Door de vele nieuwe gezichten is het team in zo'n korte tijd nog niet op elkaar ingespeeld. Bernadina, Tanda, de Visscher en de Jager hebben plaats gemaakt voor Pelupessy, Overgoor, Hilal en George. Hoewel we over de Visscher niet ontevreden zijn zal hij door de komst van Hilal genoegen moeten nemen met een reserverol. Tanda zal de rest van het seizoen uit de roulatie zijn. Over Bernadina en de Jager waren we niet tevreden. Daarnaast beschikken we in tegenstelling tot de eerste seizoenshelft over een volle reservebank. Het aantal eerste elftal spelers komt hiermee op 30. Waar zoals gezegd verschillende spelers minuten zullen maken bij Jong FC Twente en FC Twente Onder 19 mochten ze weinig aan speeltijd komen.

  X11 voor de winterstop:


  X11 na de winterstop:

  Wedstrijdschema februari
  We spelen 2 van de 4 wedstrijden tegen een provinciegenoot. Te beginnen met "de derby van het oosten" waarna Go Ahead Eagles volgt. Met beide clubs hebben we een samenwerkingsverband.
  Marius Dat zal blijken in de tweede helft van het seizoen.
  Makalakalane Collins, inderdaad. We hebben met de Visscher en Hilal al enkele spelers met de nodige ervaring voorin. Daarnaast willen we, zoals je kunt lezen, ook de talenten de kans geven in het eerste elftal.
  Last edited by Fanfm; 24 jun 2017, 12:17.

  Comment


  • #77
   Ik ga je topic op een later moment even helemaal bekijken maar ik zie dat je gebruik maakt van notities bij spelers. Mag ik vragen wat je daar zoal inzet?

   Comment


   • #78
    Het blijft wat wisselvallig. Hopelijk toch nog wat beterschap in de rest van het seizoen.

    Comment


    • #79
     Je bent wel mijn geliefde Heracles aan het verzwakken, eerst Bruns en nu Pelupessy. Voor FC Twente twee zeer goede krachten.
     Zoals Marius al aangeeft blijft het wisselvallig en dat is zonde. Succes!

     Comment


     • #80

      Zoals eerder vermeld begonnen we de maand met een wedstrijd tegen Heracles Almelo. Teleurstellend was dat we onze belangrijkste speler, Bruns, afwezig was wegens een blessure. Hierdoor maakt jongeling Roemeratoe zijn professionele basisdebuut voor FC Twente. Vlak voor rust ontsnapte de aanvaller van Heracles Almelo ontsnapte aan de aandacht van onze verdediging en dit resulteerde in een achterstand. George kreeg, na een schitterende pass van rechtsback Kwee, dé kans op de gelijkmaker maar zag zijn inzet naast gaan. Hier bleef het qua hoogtepunten bij. Wel moest er noodgedwongen een aantal keren worden gewisseld. Door conditionele problemen moest Overgoor gewisseld worden om zo een eventuele blessure te voorkomen. Hierdoor schoof Pelupessy door naar het middenveld en was van der Lely, welke 45 minuten speelde. Ook Schmidt werd vroegtijdig gewisseld door conditionele problemen.

      Heracles Almelo was al met al het betere team deze wedstrijd, wat terug te zien is in de wedstrijdstatistieken.

      Na 2 eerdere invalbeurten mocht Belterman voor het eerst vanaf het begin starten, als linksback. Hoewel zowel van der Lely als Bruns beiden niet wedstrijdfit waren namen we toch het risico om met hen te beginnen tegen Go Ahead Eagles. Door het passeren van Hilal voor deze wedstrijd verscheen er een opvallende naam aan de aftrap: Mousslih. Het talent krijgt de voorkeur boven de ervaring deze wedstrijd. Mbikulu vervangt van der Heyden die wegens een schorsing ontbreekt. Uit een rommelige situatie wist Go Ahead Eagles op voorsprong te komen waarna het Bruns was die zijn inzet op de paal zag belanden waarna George waarna de bal voor het intakken lag en met succes: 1-1. Slordig balverlies op de helft van Go Ahead Eagles van linksback Belterman zorgde ervoor dat ze razendsnel voor de goal kwamen en na een combinatie op voorsprong wisten te komen. Ons antwoord kwam via een aantal goed opgezette aanvallende combinaties. Echter is de eindpass vaak niet zuiver genoeg en weten we niet tot scoren te komen. Dit verlies tekende ons seizoen. Zowel voetballend gezien als daarbuiten is het allemaal net niet. Iets wat we accepteren gezien de huidige situatie van de club.

      In aanloop naar de wedstrijd tegen NEC trainde wel erg intensief. En konden we weer eens met onze vaste elf starten, ondanks dat er een aantal spelers geblesseerd af moesten haken op de training in diezelfde week. Dit was namelijk slechts de 2e keer na de winterstop dat we met de vaste elf begonnen. En dat zag er op het eerste oog positief uit. We begonnen gretig aan de wedstrijd wat resulteerde in een aantal goede combinaties op de helft van de tegenstander. Na dik een halfuur spelen was het George op aangeven van Bruns binnen schoot. Vlak nadat we op voorsprong kwamen wist Hilal met een slim bekeken schot NEC te verrassen maar de lat bracht redding voor hen en hadden we pech. De enige keer dat we in de problemen geraakte was -nadat we het een en ander verschoven qua posities- van der Heyden randje 16 een overtreding begin en het er even op leek we ene penalty tegen kregen. Echter schoot NEC de vrij trap huizenhoog over. Hetzelfde geldt voor de 2e helft. We kwamen slechts één keer in gevaar nadat Marsman een vrije trap verkeerd timede, ondanks een alles of niets poging van NEC. Met zijn doelpunt werd George Man van de Wedstrijd.


      Op Pelupessy na -niet inzetbaar wegens een blessure- beschikte we over de vaste elf. Toch werd de Visscher verkozen boven Hilal deze wedstrijd. AZ begon in een aanvallende formatie tegen ons en liet dat direct merken. In de 5 meter was het een aanvallende speler van AZ welke rakelings naast schoot. Direct een waarschuwing voor de jongens. Na een lange bal van Overgoor op George kwam laatstgenoemde - achtervolgt door 3 verdedigende tegenstanders- 1 op 1 met de keeper welke ternauwernood redding wist te brengen. In tegenstelling tot van der Lely is Bouma meer aanvallend ingesteld waar dit ten koste gaat van het verdedigende werk. Doordat AZ zo geforceerd aanviel konden we de aanvallende intenties van Bouma goed gebruiken over de rechterkant. Het gevaar vanuit AZ kwam vooral door de lucht en standaardsituaties. Dat laatste koste ons ook een achterstand door een schot vanaf ruim 20 meter. Bruns bracht ons op gelijke hoogte met een bekeken schot in de kruising. Het was Overgoor welke zorgde dat Bruns in de diepte gestuurd werd en koelbloedig afronden en ons op voorsprong zette. Doordat van der Heyden eraf gestuurd werd met rood, moesten we met tien man verder. We gingen verdedigende speler en wisselde een aanvallende speler om de plek van van der Heyden op te vangen. Hierdoor maakte Nury zijn officiële debuut in de basis. 5 minuten later werden de zorgen nog groter nadat ook Bijen eraf moest, na 2 keer geel. Een 2-2 wisten we niet te voorkomen.

      Na die 2-2 kreeg Mbikulu een 1 op 1 kans met de keeper om ons om wonderbaarlijke wijze weer op voorsprong te zetten maar faalde. Het bleef uiteindelijk niet bij 2 rode kaarten. Ook aan AZ viel er één, maar dit kon niet voorkomen dat ze - met een man meer - uiteindelijk het 3e doelpunt wisten te maken, waar een gelijkspel terecht was geweest. Feit blijft dat we opnieuw een voorsprong uit handen gaven en zo duur puntverlies lijden.


      Het positieve nieuws was dat na de wedstrijd tegen AZ, één van onze spelers verkozen werd in het elftal van de week.


      Contractueel:

      Boutaleb werd een profcontract aangeboden gezien hij zijn 18e vierde. Tekende diezelfde dag het profcontract. Hetzelfde geldt voor Grim. Echter bereikte we met hem al een overeenstemming daarover en was het voor hem alleen een krabbel zetten op 18 februari, zijn verjaardag, onder het profcontract. 2 talentvolle verdedigers welke sinds dit seizoen spelen in FC Twente onder -19.      Transfers:
      Spenkelink zal aansluiten in juli, zodra de transfermarkt open gaat, bij FC Twente Onder -19. Fysiek sterke speler welke met zijn lengte(190 cm) ook in de lucht zijn mannetje staat.

      Wedstrijdschema maart:


      Josh Leuk om er een volger bij te hebben! Ik maak enkel de notitie zodat dit meer opvalt, mocht het in m'n "inbox" voorbij komen.
      Marius Wisselvallig is inderdaad het juiste woord.
      Wallemme Deze hebben inderdaad een aantal bruikbare "eigen product" spelers!
      Last edited by Fanfm; 7 jul 2017, 12:47.

      Comment


      • #81
       De verschillen zijn klein maar de resultaten jammer genoeg niet in je voordeel.
       Last edited by Marius; 7 jul 2017, 05:57.

       Comment


       • #82
        Een wat mindere periode, hopelijk kun je dit herstellen in de volgende periode.

        Tip: Lees je update rustig na voor verzenden. De zinnen lopen soms niet helemaal lekker of zijn onduidelijk. In jouw hoofd misschien logisch, maar voor de lezer niet.

        Bijvoorbeeld onderstaand voorbeeld.... Ik neem aan dat Roemeratoe op de plek van Bruns speelde, maar door vervolgens een zin te beginnen met 'de aanvaller van Heracles' lijkt het net of Roemeratoe voor die club speelt.


        Zoals eerder vermeld begonnen we de maand met een wedstrijd tegen Heracles Almelo. Bruns was afwezig wegens een blessure. Hierdoor maakt Roemeratoe zijn professionele basisdebuut. De aanvaller van Heracles Almelo ontsnapte aan de aandacht van onze verdediging en dit resulteerde in een achterstand.

        Succes!

        Comment


        • #83
         Even helemaal bijgelezen en dit is een mooie uitdaging! De resultaten vallen me op zich niet eens tegen. Hopelijk kunnen een aantal jongens zich blijven ontwikkelen

         Comment


         • #84


          Waar we eerder in het seizoen wisten te verrassen tegen kampioenskandidaat PSV (3-2 winst), was het gevoel al voor deze wedstrijd tegen PSV anders, door onder andere de dip van afgelopen maand. Een basisplek was weggelegd voor Bernadina welke na 3 wedstrijden achter elkaar vanaf de de bank toe hebben moeten kijken weer eens een kans kreeg door een blessure van Bijen krijgt hij voor het eerst speelminuten na de winterstop en zo een kans zich te bewijzen. Ook Soumaoro speelde doordat van van der Heyden ontbrak wegens een blessure. De gretigheid waarmee George speelt is een voorbeeld voor de rest van het team. Het onder druk zetten van zijn tegenstander door deze aanvallende middenvelder valt op, ondanks zijn 18 jaar een vaste waarde geworden dit seizoen. Ondanks dat we naar tevredenheid deze wedstrijd beginnen, komen we op achterstand nadat Soumaoro een penalty veroorzaakt welke wordt verzilverd. Na een halfuur spelen heeft Marsman geen antwoord op het schot van een PSV speler waardoor we de rust ingaan met een 2-0 achterstand. Echter lijken we uit een corner iets terug te doen, ware het niet dat het een buitenspeldoelpunt is. Wederom is de lat het struikelblok voordat we iets terug kunnen doen na tegen een 3-0 achterstand aan te hebben gekeken, wat tevens de einduitslag zou zijn.

          Tegen Sparta begonnen Belterman, de Visscher en Kwee in de basis door schorsingen en blessures van de vaste basisspelers. Met een verwoestend schot vanaf 25 meter zette Bruns ons op voorsprong. Een knappe individuele actie van Hilal bracht ons op een 2-0 voorsprong vlak voor rust. In de 2e helft waren we het sterkere team en creëerde kans na kans. Bruns zorgde met zijn doelpunt voor een 3-0 voorsprong waarna Bijen uit een corner raak wist te koppen en de eindscore op het scorebord neerzette: 4-0. Het belangrijkste waren de 3 punten maar het feit dat we de "0" sinds lange tijd weten te houden geeft het team eveneens een boost.

          We spelen voor de 4e keer dit seizoen tegen SC Heerenveen. Dit keer zonder Halil welke 2 tot 3 weken uit de roulatie is. Door een schorsing zal ook van der Heyden afwezig zijn en vervangt Mbikulu hem en zal Mousslih starten op de plek van Halil. Tot 2 keer toe lieten we kansen op een voorsprong liggen in de beginfase. Waar George, ter Avest en Bruns in de wedstrijd zaten was dit niet het geval voor Mousslih, Schmidt en van der Lely, wat een aantal keer tot onnodig balverlies leed.

          We creëerde een aantal goed opgezette kansen maar wisten hiervan niet te profiteren in de eerste helft. Ondanks dat we zowel in de eerste als in de tweede helft de betere ploeg waren wisten we niet tot scoren te komen en eindigde deze 4e ontmoeting van het seizoen waarmee we ook begonnen: 0-0.

          Doordat we 2 weken geen competitieprogramma hadden besloten we er in totaal 3 extra oefenwedstrijden aan toe te voegen in de hoop het moreel binnen de groep omhoog te krijgen, na deze slechte reeks. We starten - waar mogelijk - met onze beste elf. Wegens interlandverplichtingen ontbrak ter Avest. Datzelfde geldt voor Hilal, die ontbreekt door een blessure. We sloten af tegen eredivisionist Excelsior. Na 2 eerdere prima eerdere oefenwedstrijden tegen kleinere tegenstanders, was het tijd voor een sterkere tegenstander qua reputatie. Meest - positieve - opvallende spelers waren de Jager, George en Soumaoro. Vooral met de prestatie van die eerste waren we tevreden en liet hij zien wat hij kon door 2 keer te scoren tegen Excelsior.
          De 4-0 overwinning op Sparta bleef niet onopgemerkt. Maar liefst 3 van onze spelers werden nadien verkozen in het elftal van de week, ondanks de nederlaag tegen PSV diezelfde week.
          Interlands:

          Ter Avest werd opnieuw geselecteerd voor Nederland Onder 21. De speeldatums waren 23 en 27 maart. In beide wedstrijden, naast de prima rapportcijfers, basisspeler en 2 winst in de oefenwedstrijden van Nederland Onder 21.
          Jeugdinstroom:

          De jeugdinstroom van dit jaar zat een aantal spelers bij welke er veelbelovend uitzien op het eerste gezicht. Volgens onze hoofd jeugdopleiding is onderstaande speler een van de meest begenadigde talenten uit de jeugdopleiding van FC Twente in de afgelopen jaren. Buiten de jeugdspelers met een buitenlandse nationaliteit om hebben allen een jeugdcontract aangeboden gekregen en getekend, om zich zo hopelijk verder te ontwikkelen de laatste paar maanden van het seizoen in FC Twente O19.
          .

          Speler van de maand:

          Waar we de vorige maand geen "speler van de maand" verkozen, hebben we dat deze maand wel kunnen doen. Een lastige keuze, doordat in de gespeelde oefenwedstrijden meerdere spelers opvielen en het selecteren van ter Avest, was het in de competitie wedstrijden duidelijk dat Bijen er boven uitstak. Die laatste speelde overigens het grootste deel van die oefenwedstrijden niet mee door een blessure. Door deze blessure zal hij ook de eerste 2 competitiewedstrijden van volgende maand missen.
          Tegen PSV speelde hij niet mee wegens een schorsing. In de wedstrijden tegen Sparta en Heerenveen was hij belangrijk met tegen Sparta de zuiverheid in zijn passing en een doelpunt. Hoewel hij niet het net wist te vinden waren zijn verdedigende acties belangrijk voor het team.


          Wedstrijdschema april:

          In april zullen we maar liefst 5 competitiewedstrijden spelen. Dit zijn ook direct de laatste 5 competitieduels van het huidige seizoen. 2 van deze 5 wedstrijden zal tegen een kampioenskandidaat zijn: Vitesse en Ajax. Daarnaast spelen we tegen subtoppers FC Utrecht en FC Groningen. Omdat we uitgesloten zijn van Europees voetbal zal de wedstrijd tegen Roda JC de laatste wedstrijd van het seizoen zijn, voor ons..
          Marius; Het valt niet onze kant op, helaas.
          Wallemme; De verschillen zijn klein, zoals Marius terecht benoemd. Bedankt voor je feedback!
          nasje92 De ontwikkeling van enkele spelers zien er positief uit.

          Comment


          • #85
           Eéntje van elk deze maand, een keer verlies, een keer winst en een gelijkspel. Lijkt me een behoorlijke maand. Proberen nu het seizoen in schoonheid af te ronden en dan op naar het volgende lijkt me.

           Comment


           • #86
            Redelijke maand gedraaid. Die Danes is wel echt een toppertje zeg. Nu al goed genoeg voor een reserverol lijkt me.

            Comment


            • #87             Bijen was de afwezige basisspeler tegen de nummer 2 van vorig seizoen, Ajax. We begonnen dreigend met een schot van Bruns welke nipt werd geblokt door de keeper. Na een goede individuele actie van Bruns welke daaraan vooraf ging. Echter reageerde Bruns alert in de rebound en wist de bal alsnog achter de keeper te krijgen: 0-1. Na de voorsprong bleven we dreigend en kwamen we enkele keren gevaarlijk in het 16 meter gebied van Ajax. Mede door die sterke fase wisten we te gaan rusten met een voorsprong. Na rust kwam Ajax al snel op gelijke hoogte via een voorzet welke terecht kwam bij de 2e paal. Vlak na de 1-1 kwamen we onder hoge druk te staan maar wisten we meerdere malen een tegentreffer te voorkomen.

             Een foute pass in de opbouw van ons liet een aanvaller van Ajax kans doorgang te vinden en wist deze kans te verzilveren, waardoor we na een uur spelen tegen een achterstand aankeken. 10 minuten voor tijd besliste Ajax de wedstrijd door op 3-1 voorsprong te komen. Nadat invaller de Visscher een anderen invaller, Roemeratoe, 1 op 1 zette met de keeper en deze laatste stelde niet teleur door knap af te ronden. Ondanks die aansluitingstreffer vlak voor tijd verloren we nipt tegen deze kampioenskandidaat. Een nipt verlies waar een gelijkspel verdiend geweest zou zijn.

             Hoewel we volgens de bookmakers kansloos waren, kwamen we met een tactische omzetting in de hoop de tegenstander te verrassen in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Bruns begon daardoor als spits. Op de flanken begonnen Halil en George. Schmidt stelde teleur de afgelopen wedstrijden en zal, net zoals Halil, verbetering moeten laten zien in deze wedstrijd. Anders moeten beide basisspelers vrezen voor een reserverol de rest van het seizoen. Een van de grootste talenten binnen de selectie op dit moment, Roemeratoe, speelde eveneens vanaf het begin. Na 20(!) seconden spelen wist Bruns de bal te onderscheppen, 10 meter over de helft van de tegenstander, waarna een indrukwekkende individuele solo volgde welke hij knap af wist te ronden.

             Het doelpunt van Bruns was daarmee het snelste doelpunt in de historie van FC Twente. Utrecht leek binnen het kwartier de stand gelijk te trekken via een corner maar het doelpunt werd - terecht - afgekeurd wegens buitenspel. In de tweede helft zorgde Roemeratoe ervoor dat een verdediger van Utrecht aan de noodrem moest trekken. Doordat dit gezien werd als een doorgebroken speler moest Utrecht met 10 man verder moest de resterende 15 minuten. We wisten, mede door een uitstekende spelende verdedigende linie inclusief linksback Schmidt, de nipte voorsprong over de streep te trekken.


             Tegen Groningen begonnen we met een echte spits, de Jager. Bruns, welke in de wedstrijd tegen FC Utrecht fungerende als spits, schoof daardoor een linie naar achter. Door zijn uitstekende optreden in de wedstrijd tegen FC Utrecht kreeg Schmidt het voordeel van de twijfel en mocht daardoor starten op zijn gebruikelijke positie: linksback. Kwamen vroeg in de wedstrijd op achterstand door een standaardsituatie. Nadat we vlak na rust 2-0 achterkwamen besloten we het tactisch om te gooien, wat resulteerde in enkele wisselingen van posities. Mede daardoor kreeg Bruns meer vrijheid wat resulteerde in de aansluitingstreffer. Ook kreeg de spits van FC Groningen een stuk minder vrijheid door de dubbele mandekking. Ondanks de aansluitingstreffer moesten we 5 minuten voor het einde van de wedstrijd vrezen om de wedstrijd moet 10 man uit te moeten voetballen nadat van der Lely een onnodige overtreding beging en zo erg veel risico nam voor een 2e gele kaart. Echter was de scheidsrechter mild voor van der Lely en konden we de wedstrijd verder met 11 tegen 11. Hoewel we min of meer het verlies al geaccepteerd hadden werd Hilal de diepte ingestuurd door Bruns vlak voor het einde van de reguliere speeltijd. Koelbloedig schoof Hilal de bal langs de doelman en zo hielden we, enigszins verrassend een punt over aan de wedstrijd, na een 0-2 achterstand in de rust. Een zeer belangrijk punt wat het moreel in aanloop naar de laatste competitiewedstrijden van het seizoen doet stijgen.

             Het idee was om Vitesse het spel te laten maken en zodoende te luren op een counter. Dit moest wel zonder Bruns en van der Lely die er niet bij zijn wegens een schorsing. De verassing in de basiself, Belterman, zette ons op voorsprong na een goed opgezette aanval. Na rust kwamen we in het begin dreigend in het strafschopgebied maar zonder resultaat. Na een uur spelen waren er kansen over en weer. Waar ter Avest bijna een eigen doelpunt maakte na een inschattingsfout was het aan de andere kant George welke verwoestend uithaalde maar de keeper ternauwernood wist te redden voor Vitesse. De tactische omzetting welke we doorvoerde (Hilal uit, Grootenhuis in) resulteerde in een doelpunt nadat Grootenhuis wist te profiteren van de aanvallende "alles of niet" speelstijl van Vitesse. We eindigden de wedstrijd met 10 man nadat Overgoor er geblesseerd af moest en we al 3 keer gewisseld hadden. Na de wedstrijd bleek de blessure helaas erger als verwacht. Het seizoen zit er op voor Overgoor.             We sluiten het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Roda JC. Er stond geen druk op deze wedstrijd aangezien er weinig meer op het spel stond voor beide teams. Om die reden spelen Mousslih en Roemeratoe. Ook kreeg de Jager speeltijd. Na ruim een kwartier spelen begin ter Avest een overtreding in het strafschopgebied wat resulteerde in een penalty tegen. Marsman bleef buiten het bereik van de bal en zo keken we tegen een achterstand aan wederom vroeg in de wedstrijd. Na een halfuur spelen kwamen we echter in een betere positie te zitten doordat Roda JC verder moest met 10 man.Van dat laatste wisten we te profiteren: in de extra tijd van de eerste helft was het de Jager die de bal achter de doelman van Roda JC wist te tikken. Zo sluiten we het seizoen af met een gelijk spel.


             Uitslagen Eredivisie             Doordat de competitie ten einde is voor dit seizoen, zullen we een aantal oefenwedstrijden spelen aangezien de vakantieperiode pas in juni is. We zien dit als een soort extra voorbereiding. Een bijkomend voordeel is dat we een leuk zakcentje bij kunnen schrijven wat goed is gezien het financiële plaatje:
             Contract bespreking
             Begin april hebben FC Twente en haar manager bijeen gezeten voor een mogelijke contractverlening. Uit deze gesprekken kwam naar voren dat beide partijen erg tevreden zijn met elkaar tot noch toe. Daardoor kwamen we al snel tot een vernieuwd contract:

             Speler van de maand:

             Er werden maar liefst 5 verschillende spelers verkozen in 3 "elftal van de week" verkiezingen. Een keuze om er één te kiezen was een lastige. Doordat Halil de meest constante speler was deze periode is hij verkozen tot "speler van de maand".


             Wedstrijden mei:
             Zoals vermeld hierboven zullen er een aantal oefenwedstrijden gespeeld worden. 2 wedstrijden tegen een mede-eredivisionist en wedstrijden tegen een Sloveense en Deense tegenstander.
             Marius Een belangrijke stap gezet om in de middenmoot te eindigen dit seizoen.
             nasje92 Het talent is er!
             Last edited by Fanfm; 3 aug 2017, 17:45.

             Comment


             • #88
              Hoeveelste ben je geëindigd? De laatste wedstrijden sowieso met een behoorlijk positieve noot afgesloten.

              Comment


              • #89
               Bruns bij Twente doet toch wel enigszins pijn, daarnaast presteer je redelijk en presenteer je het op een leuke manier, ga zo door!

               Comment


               • #90
                Een wisselvallig seizoen, maar je hebt veel wijzigingen in je selectie doorgevoerd. Hopelijk is alles nu stabiel en kan het verdere opbouwen beginnen. Succes!

                Comment


                • #91                 Oefenwedstrijden


                 Eerste van de reeks oefenwedstrijden was tegen Maribor. Vooraf gezien als de lichte favoriet. We kwamen binnen 5 minuten spelen op achterstand door een gemiste onderschepping van Bijen. Hij was in deze wedstrijd een van de centrale verdedigers. Daarna werden we gevaarlijker waarvan het schot van de Jager op de paal het meest dichtst bij een doelpunt kwam.
                 Ondanks dat we na de 0-1 het betere team waren en vaak dreigend voor het doel kwamen, werd het 0-2 na een halfuur spelen. Gevolg was dat er in de rust gebruikt gemaakt werd om te wisselen in de hoop verbetering te zien in de resterende 45 minuten. Helaas, in tegendeel. Vlak na rust werd het 0-3 nadat de speler van Maribor een vrije trap van zo'n 20 meter binnen schoot. Pas een kwartier voor tijd deden we wat terug via Soumaoro. Hij zorgde met een geweldig afstandsschot van 25 meter voor de 1-3.

                 Zonder geblesseerde basisspeler Overgoor tegen de landskampioen. Bruns kreeg , ondanks deze sterke tegenstander, rust. Zijn vervanger Roemeratoe speelde op de AMC positie. Belterman mocht starten als linksback. Dit ging ten koste van Schmidt. Ajax was licht de bovenliggende partij in de openingsfase. Ondanks dat gegeven speelde we het eerste halfuur prima mee. Roemeratoe liet een grote kans op de openingstreffer liggen vlak voor rust. In de tweede helft trokken we deze lijn door. Opvallend was het zenuwachtige spel van Roermatoe welke veel balverlies leed ook na rust. Na enkele wissels doorgevoerd te hebben kwamen we via een goed ingestudeerde corner op een 1-0 voorsprong. Invaller de Visscher wist de Ajax doelman op het verkeerde been te zetten en schoof de bal in de lange hoek. We wisten ondanks vele tactische wijzigingen -wat het spel ten goede kwam- bij Ajax lang stand te houden. Via een counter kwamen we door een andere invaller, Grootenhuis, op een 2-0 voorsprong. Een prima resultaat tegen de landskampioen. Zeker gezien de vele wissels aan onze kant. Enkel Marsman en de Jager speelde de volle 90 minuten.

                 Wegens zijn opvallende statistieken namen we eerder in de week Wille op proefstage.
                 Deze kreeg direct een basisplek in deze oefenwedstrijd. Echter kon Wille vanwege zijn conditionele gesteldheid slechts 45 minuten mee spelen in deze oefenwedstrijd.
                 Een van de belangrijkste punten aan deze oefenwedstrijd was dan ook vooral het analyseren van Wille in de eerste 45 minuten.
                 We kozen er daarom ook voor om een zo sterk mogelijk elftal op te stellen rondom hem zodat hij een zo eerlijk mogelijke kans kreeg om zich te kunnen bewijzen. En dus begon in tegenstelling tot de wedstrijd tegen Ajax onder andere aanvoerder Bruns in de basis. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Een gelijk opgaande eerste bedrijf waar we na rust de betere waren. De Jager hield goed overzicht met een pass breed en zorgde er zo voor dat Bruns 1 op 1 met de keeper kwam waarna Bruns de bal doeltreffend in de korte hoek schoot.
                 Op het schot van Soumaoro, na een pass van wederom de Jager, welke op de paal belande gebeurde er verder niets noemenswaardig. Wel speelde wederom Marsman en de Jager de volle 90 minuten. Helaas door de vroege wissel van Wille heeft hij niet de volle 90 minuten de kans gehad om zich te bewijzen.

                 Begonnen met wederom een plek in de basiself voor proefspeler Wille. Hoewel Schmidt na 5 minuten de keeper van FC Utrecht wist te verrassen met een afstandsschot en deze achter de doelman verdween, werd het doelpunt afgekeurd wegens een speler in buitenspel positie op het moment van schieten, waar de doelman hinder van onderving. Hierna kwamen we op achterstand nadat een aanvaller van Utrecht eerder bij de bal was dan onze 2 centrale verdedigers en zo de bal voor het intikken had.
                 Wel kwamen we voor het rust signaal een aantal keer gevaarlijk voor het doel van FC Utrecht. De koopkans van de Jager 1 op 1 met de keeper na een schitterende voorzet van Bruns was daarvan de gevaarlijkste. Vooral van Benthem maakte een onzekere indruk in de eerste 45 minuten van deze oefenwedstrijd. Wille wist in zowel aanvallend als defensief opzicht weinig toe te voegen en werd in de rust gewisseld . George werd ingebracht als vervanger van de Jager en wist ons op gelijke hoogte te zetten door een droge knal in de 16 buiten het bereik van de keeper met een uur spelen op de klok. Ondanks dat we de tweede helft duidelijk de betere en een aantal keer gevaarlijk uitbraken, tot 2 keer toe zat het aluminium ons in de weg, kwamen we niet verder dan een 1-1 eindstand.


                 FC Twente:


                 Een aantal opmerkelijke statistieken zijn er te melden, als het gaat om competitie verband. Marsman en ter Avest zijn de enige spelers welke alle 34 competitiewedstrijden hebben gespeeld. Mbkikulu was het afgelopen seizoen de speler welke het vaakst als invaller gebruikt werd: 17 keer. Bruns werd club topscoorder met 14 doelpunten. George, met 6 doelpunten, was de enige speler welke in de buurt wist te komen van Bruns. Grootenhuis, Halil, de Visscher en Pelupessy (allen 2 doelpunten) volgde op gepaste afstand met.

                 Diezelfde Bruns was ook de speler welke het vaakst een assist wist te geven afgelopen seizoen: 7 maal. Wederom eindigde George achter Bruns. George wist er 1 minder te geven: 6. Tanda, welke uitstekend begon aan het seizoen, maar een gebroken been opliep tijdens de training en dus lang geblesseerd geweest is afgelopen seizoen, gaf in 16 wedstrijden 3 assist.
                 Onze duurste aanwinst tot noch toe, Pelupessy, wist in zijn eerste halfjaar tot 2 keer toe uitgeroepen te worden tot Man van de Wedstrijd in 12 wedstrijden. Marsman werd eveneens tot 2 keer toe verkozen tot Man van de Wedstrijd. Enkel had hij hier 34 wedstrijden voor nodig. George werd maar liefst 4 keer verkozen. Bruns was afgelopen seizoen ook gezien deze statistiek dé nummer 1. Hij werd met zijn 6 keer het vaakst verkozen tot Man van de Wedstrijd. Van der Heyden wist maar liefst 12(!) gele en 1 rode kaart te verzamelen in 24 gestarte competitiewedstrijden. Het is dan ook niet verrassend met de bovenstaande statistieken dat Bruns met een 7,22 het hoogste gemiddelde rapportcijfer afgelopen seizoen heeft weten te behalen.

                 Verrassend werd Kwee 3e als speler van het jaar volgens de fans. Bijen werd 2e. Ook de supporters waren het met elkaar erover eens dat Bruns "speler van het jaar" is met 60% van de stemmen. Diezelfde Bruns wordt gezien als "beste aankoop van het jaar" door de supporters. Bijen is - terecht - verkozen tot "talent van het jaar". De supporters kozen opvallend genoeg voor Mbikulu en de Visscher in het "Elftal van het jaar". De grootste verrassing was echter die van Bernadina. Laatstgenoemde werd uit de vaste basiself gehaald na de winterstop wegens zijn ondermaatse prestaties.

                 FC Twente Eretitels:                 Competities:

                 Eredivisie:
                 Qua prognose werden we op plek nummer 14 gezet Met een 10e eindklassering in de Eredivisie daarom niet alleen voldaan aan de verwachtingen welke het bestuur had aan het begin van het seizoen maar ook 4 plekken hoger weten te eindigden als de prognose deed vermoeden. In de KNVB-beker werden we vroeg uitgeschakeld door onze angstgegner van dit seizoen: SC Heerenveen. Hoewel de ligabeker als onbelangrijk werd gezien, ook daarin werden we door datzelfde SC Heerenveen uitschakelt. We waren in de Eredivisie een aantal keer dicht bij een stabiele plek bij de eerste 7, maar vergaten onszelf te belonen.

                 Door het bereiken van de 10e plek in eredivisie viel de financiële meevaller hoger als vooraf verwacht werd:                 In het jaarlijks trainingsoverzicht kwam naar voren dat Roemeratoe het meest vooruitgang heeft geboekt afgelopen seizoen qua training:


                 Waar er ook enkele jeugdspelers geblesseerd geraakte voor langere tijd afgelopen seizoen kijken we vooral naar het eerste elftal. Daarbij vallen vooral de eerste 2 direct op. Da Cruz vertrok op huurbasis met een goed gevoel naar zijn club. Echter heeft de talentvolle vleugelspeler niet veel minuten kunnen maken tijdens zijn verhuur door al zijn blessures het afgelopen seizoen. Inmiddels is da Cruz bijna hersteld van deze blessures en hoopt hij aan te kunnen sluiten in de voorbereiding.

                 Het seizoen boven verwachting positief begonnen na zijne vrije transfer naar FC Twente. Met 3 assists en een passingspercentage van 88% in 16 wedstrijden zich in de basiself gespeeld. Echter nog voor dat de winterstop aanbrak kwam naar buiten dat Tanda de rest van het seizoen moest missen door een gebroken been welke hij opliep tijdens de training. Gelukkig is hij bijna [URL=http://i68.tinypic.com/2s01i1g.png]hersteld[/] en hoopt ook hij zich aan te kunnen sluiten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

                 Speler van het jaar:
                 Een echte verrassing zal het niet zijn. Al vroeg in het seizoen werd duidelijk dat hij één va de bepalende, dan wel niet dé bepalende, speler zou worden voor ons. We kozen ervoor om hem vrijwel direct tot aanvoerder benoemen na zijn transfer afgelopen zomer. Meerdere keren speler van de maand geweest afgelopen seizoen en zijn individuele prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven op nationaal niveau en hebben zelfs geleid tot winnaar van de gouden schoen. Bruns is onze speler van het jaar!                 Individuele prijzen:

                 Gouden Schoen Bruns:                 Interlandverplichtingen
                 Er werden, naast de play-offs om Europees en promotie/degradatie voetbal, ook nog interlands afgewerkt. Ter Avest werd wederom oproepen voor Nederland Onder 21 om voor de 2 oefenwedstrijden welke gespeeld zullen worden op 6 en 12 juni. Ook Drommel, welke vanaf 1 juli deel zal uitmaken van het eerste elftal gezien zijn jeugdproduct-status, is opgeroepen.
                 Voor Nederland Onder 19 jaar is Wassenaar opgeroepen. De lange verdediger met een professioneel karakter kan zijn debuut gaan maken voor een jeugdteam voor Nederland.                 Van 15 mei tot 19 juni 2017 hebben de spelers een vakantie periode. Die 19e zal direct eerste training zijn van het eerst elftal.

                 Jong FC Twente:

                 Met 4 punten voorsprong op de rest na 34 competitiewedstrijden, dus werd Jong FC Twente enigszins eenvoudig kampioen in de Tweede divisie.
                 Met zijn 6 assists en 2 doelpunten in 25 wedstrijden geeft Versendaal een signaal af voor de voorbereiding op het aankomende seizoen. Was afgelopen seizoen een van de sterkhouders van Jong FC Twente met een 7,45 gemiddeld in 26 wedstrijden. Datzelfde geldt voor Brobbey. Met een prima gemiddelde van 6,92 in 29 wedstrijden gespeelde competitiewedstrijden voor Jong FC Twente. Versendaal kan gezien zijn jeugdproduct status in de voorbereiding op het nieuwe seizoen eventueel aansluiten bij het eerste elftal.

                 FC Twente Onder 19:
                 In de Nederlandse -19-jarige Groep 1 was FC Twente Onder 19 heer en meester. Zowel in teamverband als individueel. Het -19 team wist kampioen te worden met maar liefst 29 punten voorsprong op de nummer 2. Ook wist het als team de meeste doelpunten te maken (134) en kreeg het minste aantal doelpunten tegen (11). Een doelsaldo van maar liefst 123.


                 Individueel viel ook het één en ander op.. Zo werd Simons 11 keer verkozen tot Man van de Wedstrijd in 23 wedstrijden waarin hij basisspeler was, behaalde hij daarin een gemiddelde beoordeling van een 8,26 en wist daarin maar liefst 34 doelpunten te maken. Hoewel Hensens al een indrukwekkend aantal assist (23) had wist Veldboer er zelfs één meer, 24, te geven in 18 basisplaatsen. Dit zijn 12(!) basisplaatsen minder dan Hensens afgelopen seizoen. Ook viel van Essen op met zijn 11(!) gele kaarten in 23 wedstrijden. Diezelfde van Essen had een passingspercentage van 93%(!) in 23 wedstrijden in de Nederlandse -19-jarigen Groep 1.
                 Transfers:

                 Zowel inkomend als uitgaand zijn er, nog voor de transfermarkt open gaat op 1 juli, enkele overeenstemmingen bereikt.

                 Inkomend

                 De multifunctionele aanvaller wist maar liefst in 32 wedstrijden 19 keer te scoren en 7 assists te geven. Hoewel hij dit deed in de Deense eerste divisie (één divisie lager als de Eredivisie) zijn het veelbelovende statistieken. Bovendien brengt hij de nodige ervaring met zich mee. Tijdens de onderhandelingen is er één aanvullende premie verwerkt in zijn contract.
                 De tweede aanwinst is gehaald om de concurrentie aan te gaan voor de positie in de spits, in eerste instantie. Heeft afgelopen seizoen in 32 Eerste divisie wedstrijden 11 doelpunten weten te maken. Echter vlak na zijn transfer geblesseerd geraakt. Zal niet direct aan het begin van de voorbereiding mee kunnen spelen.
                 Deze kleine maar talentvolle vleugelspits valt op door zijn snelheid. Zal aansluiten bij FC Twente Onder -19.                 Eveneens gehaald voor FC Twente Onder -19. Hoewel Hij van nature een centrale verdediger is, kan hij mocht het nodig zijn zowel de rechts als linksback invullen. Met zijn lengte al een fysiek sterke speelr. Zaal nog wel de nodige ontwikkelingen door moeten en vooral op mentaal gebied.
                 Uitgaande transfers:

                 Naast de transfervrije transfer die gedaan werd, was er echter één belangrijke uitgaande transfer. De belangrijkste uitgaande tot nu toe. Grootverdiener met €48.000 per week (33% van het salarisbudget op dit moment). Vertrekt voor ruim 1 miljoen euro naar Engeland, Sunderland.                 Verhuurde spelers:

                 Oosterwijk:
                 Afgelopen seizoen uitgeleend geweest aan Jupiler league club NAC Breda. Echter speelde hij grotendeels zijn wedstrijden voor Jong NAC Breda in de Eerste divisie.

                 da Cruz:
                 Ook Da Cruz was verhuurd. Echter kende hij een een teleurstellend seizoen. De vleugelaanvaller kwam door zijn in totaal 6 maanden afwezigheid door blessures niet verder dan 11 competitie wedstrijden.

                 Toch zullen beide spelers hun kans krijgen in de voorbereiding. Alleen de een wat eerder als de ander.


                 Contractueel

                 Werd 18 en is een constante speler in zijn eerste seizoen voor FC Twente Onder -19 team. Redelijk professioneel als karakter wat heeft weten te overtuigen om hem een langdurig contract aan te bieden. Krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen in FC Twente Onder -19 jaar.
                 We hebben besloten om na zijn proefperiode -op dit moment- geen contract aan te bieden aan proefspeler Wille.

                 Naast het vernieuwde contract van bovenstaande jeugdspeler, hebben we een verbeterde sponsorovereenkomst gesloten.

                 Voorbereiding

                 We hebben gekozen voor een goed gevuld schema. Een erg intensief en druk programma met het oog om zo fit en goed mogelijk ingespeeld aan het seizoen te beginnen. Echter is ondanks de geplande oefenwedstrijden niet uitgesloten dat er nog enkele oefenwedstrijden toegevoegd zullen worden komende tijd.

                 Oefenwedstrijden

                 Bedankt voor jullie reacties het afgelopen seizoen! bobjuh Roprop N.E.R.T. Marius Minitolluz Makalakalane nasje92 Wallemme JordiW. jessy1107 delichris DeJarnoxD Titan ROEMM RichiedeWit Josh Duarte. @

                 Last edited by Fanfm; 10 aug 2017, 14:59.

                 Comment


                 • #92
                  Goede reeks oefenwedstrijden om het seizoen mee af te sluiten. Een 10e plaats lijkt me oerdegelijk. De prestaties van de jeugd zijn fenomenaal. Voor de toekomst lijkt Twente dus goed in handen te hebben.

                  Comment


                  • #93
                   Prachtige verhelderende update!! Mooie indeling heeft het jeugdelftal zeg, alleen maar Enschede e.o., op SKV na dan...
                   Hoe deed Rekken het in de 4e klasse?

                   Comment


                   • #94
                    Een hoop informatie... Een keurige tiende plaats gezien de keuzes die je hebt gemaakt, en op basis van de prestaties Onder -19 lijk je straks spelers te kunnen laten doorstromen.
                    Enige wat ik nu nog even mis, maar dat kan nog komen, is je doelstelling voor het nieuwe seizoen. Succes!

                    Comment


                    • #95
                     Op zich geen slecht seizoen, maar een tiende plek is niet waar Twente hoort.

                     Comment


                     • #96
                      Mooie update.
                      Bedankt voor het taggen, hij was me al een tijdje weer ontgaan.

                      Comment


                      • #97
                       Zeker een mooie update. Heel overzichtelijk ook. Mooi om te zien dat je mijn maat Peters hebt aangetrokken! Een extra dimensie voor mij

                       Comment


                       • #98
                        10e plek is degelijk. Nu doorpakken en weer richting Europa!

                        Comment

                        Wat gebeurt er?

                        Collapse

                        There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

                        Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

                        Working...
                        X