Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[FM2017] FC Twente

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

  [FM2017] FC Twente  Wallemme Bedankt voor de banner!

  Informatie:
  Traditioneel speel ik een carrière met FC Twente. Met FM2017 is dit mijn eerste novelle.
  Ik speel naast de standaard database "update 17.3.0" met een extra database:
  FM17 Project Holland: De Ultieme Nederlands voetbalpiramide .
  Hiermee heb enkel Nederland als land geselecteerd en gekozen voor: 5e klasse en hoger, speelbaar. Verder heb ik de volgende opties aangevinkt: spelers toevoegen aan speelbare ploegen en spelerseigenschappen verbergen uitschakelen. Er is geen gebruik gemaakt van de in-game editor. Dit had eventueel gekund m.b.t. het financiële gedeelte of andere eventuele sancties. Echter heb ik mezelf een aantal "regels" opgelegd welke hieronder te lezen zijn. Zodoende zal ik er meer uitdaging en spelplezier aan hebben. Tips, vragen en opbouwende kritiek is welkom!  Regels:
  1. Basisregel is om te spelen met spelers in het eerste elftal welke zijn opgeleid bij FC Twente (opgeleid bij club (15-21)) en de Nederlandse nationaliteit hebben.
  2. Eventuele aankopen hebben de naast de Nederlandse nationaliteit een leeftijd van maximaal 18 jaar zodat deze alsnog aanspraak kunnen maken op regel 1 of opgeleid zijn door FC Twente en zodoende al aan deze basisregel voldoen.
  3. Spelers met een contract welke de jeugdproduct-status "club" binnen "X" aantal jaar zullen krijgen zullen hun hun wedstrijden tot die tijd in jong FC Twente en/of FC Twente Onder 19 spelen. Zodra een speler voldoet aan de basisregels zal gekeken worden of deze in aanmerking komt voor het eerste elftal. Zodra een speler nog niet aan deze club status voldoet zal deze niet verhuurd worden.
  Last edited by Fanfm; 24 apr 2017, 14:00.

  #2
  Success!!

  Comment


   #3
   Leuke uitdaging wel. Veel succes!

   Comment


    #4
    Je maakt het je niet gemakkelijk, maar succes!

    Comment


     #5
     Succes!

     Comment


      #6
      Flinke uitdaging, succes!

      Comment


       #7
       :
       De nieuwe hoofdcoach tekent een contract voor één jaar. Naast een inkijk over de huidige algemene en financiële situatie van de club is er ook te zien in welke formatie er gespeeld zal worden. Direct na aanstelling zijn tevens de verwachtingen van het bestuur voor aankomend seizoen bekend gemaakt.

       Een plek in de middenmoot van de Eredivisie moet haalbaar zijn. Het bereiken van de vijfde ronde in de KNVB-beker evenmin. Tenslotte is er een 3e competitie waar aan deelgenomen zal worden: de ligabeker. Zal in ieder geval dit seizoen gezien worden als onbelangrijk. Hoewel we uitgesloten zijn voor Europees voetbal ligt de prioriteit overduidelijk bij de competitie. Mede door het prijzengeld wat te verdienen valt welke zeer gunstig zou zijn voor onze financiële situatie, gezien er een schuld door leningen loopt:
       Selectie FC Twente:

       Voor het trainingskamp, welke zal plaatsvinden in Ghana, spelen we oefenwedstrijden tegen Hearts of Oak, Asante Kotoko en Heart of Lions. We sluiten het trainingskamp af met een oefenwedstrijd tegen Golden Boot Academy, waar we een samen verwerkingsband mee hebben.

       Spelers welke niet in aanmerking komen om in het eerste te spelen zijn terug gezet naar het B elftal. Hierdoor stromen van het B elftal de volgende spelers door naar het eerste: Soumaoro, Hengelman, Plattel, George, Grootenhuis, Schmidt en Mbikulu. Spelers van onder 19 welke zijn doorgestroomd naar het eerste elftal zijn: van Benthem, Bernadina, van de Schepop, Schets, Mousslih. Doorgestroomde spelers krijgen zodoende een kans zich te bewijzen tijdens de voorbereiding. Met het doorstromen van bovenstaande spelers komt het totaal aantal selectie spelers op 18 en zijn er geen verrassingen voor aanvang van het trainingskamp:

       Reacties:
       bobjuh Dankjewel!
       Roprop Inderdaad, bedankt!
       N.E.R.T. Klopt, toch hebben we er vertrouwen in, dankjewel!
       Marius Dankjewel!
       Minitolluz Elke uitdaging is er één. Bedankt!
       Last edited by Fanfm; 28 apr 2017, 23:57.

       Comment


        #8
        Een voorbereiding in Ghana, dat is eens wat anders

        Comment


         #9
         Succes met deze prachtige club!!

         Comment


          #10
          Mooie uitdaging! Ik ga hem volgen.

          Comment


           #11
           Een leuke uitdaging. Je hebt wel een jonge ploeg op deze manier, en aanvallend een dunne bezetting. Komt Thesker niet in aanmerking voor een plek in de A-kern?
           Hoe is de jeugdopleiding? Lijkt me van groot belang om daar geld in te stoppen. Succes!

           Comment


            #12
            Oefenwedstrijden trainingskamp Ghana:            Hoewel de resultaten vooralsnog tegenvallen mede doordat de bedrevenheid van de tactiek nog lang niet ingeslepen is, valt vooral het 2-0 verlies tegen Hearts Of Oak op. Duidelijk werd dat dit nog een stap te hoog gegrepen is op dit moment. Ondanks het feit dat we slechts één oefenwedstrijd wisten te winnen tot nu toe kunnen we het meest tevreden zijn vanuit verdedigend oogpunt. Op de 5-0 zege na tegen Golden Boot Academy wisten we aanvallend weinig kansen te creëren. Pluspunt is dat van der Lely, ter Avest en Schmidt in positieve zin opvallen in de gespeelde tot nu toe gespeelde oefenwedstrijden. Gezien de dunne spoeling in de selectie zal op transfergebied de prioriteit liggen op het middenveld/aanval. Een ideale versterking zou een speler zijn welke op beide posities bespelen kan. De oplettende lezer had al kunnen opmerken dat er bij de financiën het een en ander gebeurde voor 18 juni. De scoutingskosten gaven een vermoeden dat we achter de schermen druk bezig zijn met het binnenhalen van de nodige versterkingen.

            Transfers:

            Uitgaand werden er enkele noemenswaardige transfers gedaan welke niet in aanmerking komen voor het eerste elftal. We mogen slechts 25% van de transferopbrengst kunnen herinvesteren door de financiële situatie. Daarnaast hebben we enkele clausules van uitgaande transfers afgerond. Hierdoor hebben we op dit moment een transferbudget van 1,5 miljoen. Ook werden, op één speler waarvan de huur periode niet ontbonden kan worden - alle gehuurde spelers teruggestuurd. Meevaller is dat er zodoende wat meer salarisbudget vrij komt.

            Uiteindelijk wisten we 4 spelers te presenteren op 1 juli 2016, wanneer de transfermarkt open gaat. Tanda en Kwee sluiten aan bij het trainingskamp om kennis te maken met hun nieuwe ploeggenoten waardoor het aantal selectiespelers op 20 komt. Simons en Hensens maken voorlopig deel uit van FC Twente onder -19.


            Dario Tanda: Eerste en direct een belangrijke transfer voor de club. Oude bekende van de club. Transfervrije aanvallende middenvelder. Wordt direct toegevoegd aan het trainingskamp. Groot pluspunt is dat hij zowel centraal op het middenveld als aanvallende middenvelder kan spelen waarnaar we opzoek zijn. Moet gezien zijn kwaliteiten en ervaring een vaste waarde worden dit seizoen.
            Derre Kwee: Eveneens een oude bekende van de club en wordt ook hij wordt toegevoegd aan het trainingskamp. Hiermee versterken we ons met een Eredivisie waardige rechtsback.            Olaf Simons: Aanvallende middenvelder. Hopelijk weet hij zich zo te ontwikkelen om eventueel deel uit te maken van het eerste elftal over een aantal jaar.            Sjoerd Hensens: Mentaal valt hij het meest op, maar is er nog lang niet. Groot voordeel is zijn professionele karakter.            Contractinformatie:

            Een deel van het vrijgekomen salarisbudget werd benut voor contractverlengingen. Uiteindelijk wisten we van 2 contractenspelers het contract te verlengen en 1 talentvolle speler aan ons te binden middels een profcontract. Alle 3 de spelers tekenen voor langere tijd. Toch hadden we nog een 4e speler aan dit rijtje willen toe voegen. Er werd namelijk ook gesproken met ter Avest over contractverlening. Echter liepen de onderhandelingen op niets uit doordat desbetreffende speler de clausule 'gelimiteerde afkoopsom' van €8 miljoen eiste. In deze situatie is dat een te lage afkoopsom. We hebben hierop gereageerd door de eenzijdige optie club op contractverlening van één jaar te lichten om zo een signaal af te geven, omdat in hem een van sterkhouders zien voor de komende jaren.

            Jelle van der Heyden: Ondanks zijn 20 jaar zal hij een belangrijke bijdrage moeten leveren dit seizoen. Door zijn verbeterde contract is van der Heyden ook direct de speler in het eerste elftal met het hoogste salaris.            Vincent Schmidt: Aanvallende linksback. Zoals eerder vermeld, doorgestroomd vanuit het B elftal deze voorbereiding.            Dylan George: Werd 18 en besloten hem een profcontract aan te bieden. Talentvolle spelers. Eveneens doorgestroomd vanuit het B elftal deze voorbereiding.
            Reacties:
            Marius Deze stond al ingepland maar zou zelf geen eerste keuze zijn. Toch denk ik dat het goed is om te oefenen tegen dit soort over het algemeen meer fysieke tegenstanders.
            Makalakalane Dankjewel!
            nasje92 Leuk om te lezen, welkom!
            Wallemme Hoewel hij inderdaad opgeleid bij club (15-21) is heeft hij de Duitse nationaliteit. Scherp!
            Last edited by Fanfm; 29 apr 2017, 00:05.

            Comment


             #13
             Nog wel wat werk aan de winkel als je naar de uitslagen kijkt maar de transfers beloven wel wat extra potentieel.

             Comment


              #14
              De Ghanese clubs kan ik moeilijk op waarde schatten, maar ik sluit me aan bij de woorden van Marius dat er nog voldoende werk aan de winkel is.
              Eigenlijk breek je de club eerst nog verder af om vanaf de grond opnieuw te beginnen. Op basis daarvan zijn de resultaten waarschijnlijk logisch. Benieuwd wat dit betekent voor de Eredivisie.
              Aanvallend zou een extra aanvaller met potentie geen overbodige luxe zijn. Succes!

              Comment


               #15
               Mooie uitdagingen heb je jezelf opgelegd. Veel succes, ben benieuwd hoe het gaat lopen!

               Comment


                #16
                Een mooie uitdaging, de voorbereiding is nog niet best!

                Comment


                 #17
                 Wat een uitdaging heb jij aangenomen. Eerst bijna alle betere spelers terugsturen of verkopen en daarvoor wat mindere spelers halen. Je had beter het geleidelijk kunnen gaan doen. Ik denk dat dit een zwaar seizoen wordt voor je.

                 Comment


                  #18
                  Succes met Twente!

                  Comment


                   #19
                   Hopelijk kan George doorgroeien tot een vaste waarde.

                   Comment


                    #20

                    De 2 oefenwedstrijden in 1 week moeten de conditie doen stijgen. Daarnaast werd vlak hierna besloten om er in totaal 4 extra oefenwedstrijden aan toe te voegen. Echter is er deze keer rekening gehouden met de reputatie van de tegenstander. Zodoende spelen we de laatste oefenwedstrijden tegen op papier sterkere tegenstanders.
                    Traditioneel worden op 21 juli de rugnummers voor de Eredivisie doorgegeven. De bedoeling is om voor 21 juli de selectie rond te hebben. Gezien onze prioriteit kozen we ervoor om het gehele transferbudget uit te geven aan ons transferdoelwit. Met onderstaande transfer hebben we vriend en vijand verrast. Wel hebben we daarnaast salarisbudget moeten inleveren om zo aan zijn wensen te voldoen.
                    Doordat we een clausule afkochten kwamen we in de luxe positie terecht om te kijken naar een transfervrije routinier welke een meerwaarde kan zijn dit seizoen. Hoewel hij hij niet bovenaan het lijstje stond is hij een prima speler voor ons gezien zijn kwaliteiten, ook op 35 jarige leeftijd.

                    De aangetrokken talenten Gerrits, van Essen en Grim zullen net zoals de eerder genoemde spelers met jeugdcontracten, Simons en Hensens, gaan spelen in onder -19. Doordat van Essen in onze ogen nu al over bovengemiddelde kwaliteiten beschikt is er een principe-akkoord om op 8/8/2017 een profcontract te tekenen.

                    Naast bovenstaande versterkingen hebben we op dit moment één speler op proef tot en met 31 juli. Is op verschillende posities inzetbaar maar zal voornamelijk als rechtsback zijn speelminuten maken in deze oefenwedstrijden en hierop beoordeeld worden. Door een terugkerende blessure zal hij minder op het trainingsveld staan in vergelijking met de rest van de selectie. Tussendoor kwam er een update over het aantal verkochte seizoenskaarten tot nu toe. Daarnaast zijn er enkele transfervrije stafleden toegevoegd. Hierdoor is er een kwaliteit impuls gegeven aan de trainingsaccenten waardoor deze er nu als volgt uitzien:

                    Marius Hopelijk brengen deze dat extra.
                    Wallemme Kwalitatief nieuws!
                    JordiW. Bedankt!
                    jessy1107 Ook daarvoor is een voorbereiding.
                    delichris Klopt, we zullen zien.
                    DeJarnoxD Dankjewel!
                    nasje92 Aan hem om het te laten zien.


                    Comment


                     #21
                     Haha wtf Jeffrey de Visscher!!

                     Comment


                      #22
                      Extra versterkingen die hopelijk een meerwaarde zijn. De oefenwedstrijden zullen ongetwijfeld ook al wat klaarheid scheppen.

                      Comment


                       #23
                       Wie is die ene speler eigenlijk. Er staat geen naam bij namelijk. Je hebt een mooie voorbereiding klaar gemaakt.

                       Comment


                        #24
                        Met Bruns heb je een goede transfer gedaan. Past helemaal in het plaatje en kan een meerwaarde in je team worden.

                        Comment


                         #25
                         In de categorie 'totaal vergeten speler': Jeffrey de Visscher! Wat een held was dat destijds bij met name De Graafschap, samen met Berry Powell. Zijn stats zien er nog goed uit voor zijn leeftijd, moet ik zeggen.

                         Comment

                         Wat gebeurt er?

                         Collapse

                         There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

                         Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

                         Working...
                         X