Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Resurrection of the Wolves

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • #26
  Selectie

  Lang was Tie Li niet teleurgesteld over de uitspraak dat er bij Wolverhampton Wanderers geen ruimte was voor transfers. In de eerste trainingsweek, waarin ook al twee overwinningen werden geboekt (3-1 - O23 en 0-1 - Jablonec), kwam de nieuwe trainer van The Wolves erachter wat voor materiaal hij in de selectie had. Op doel heeft hij met Lonergan en Ikeme twee gelijkwaardige keeper, enige minpuntje is dat beide keepers al de 30 voorbij zijn. In de verdediging is de mix tussen talent en ervaren kracht heel goed gecombineerd, met Iorfa, Hausé en Doherty ziet het er voor de toekomst erg goed in Wolverhampton terwijl Silvio, Batth en de nu nog geblesseerde Mike Williamson al jaren ervaring hebben op het hoogste niveau. Richard Stearman en Cameron Borthwick-Jackson worden daarbij ook nog gehuurd van Fulham en Manchester United dus over verdedigers heeft Li niks te klagen.

  Roman Saïss, Jack Price en George Saville zijn de spelers die in deze eerste twee wedstrijden op het middenveld hebben gespeeld. Deze drie speelden naar behoren maar de concurrenten zullen er de komende weken alles aan doen om de trainer te overtuigen want met Conor Coady, Lee Evans en David Edwards wat ook nog middenvelders zijn, is de keuze erg groot voor Li. Opvallend is wel dat Li met een verdedigende middenvelder speelt waar Edwards, maar vooral ook Joe Mason en Bright Enobakhare de dupe van zijn. De laatste twee zullen zich op de spitspositie moeten gaan focussen maar ook daar is er volop concurrentie.

  In de formatie van de Chinese trainer is maar ruimte voor één spits terwijl op papier zes(!) man uit de voeten kan. Boovarsson startte de eerste twee wedstrijden in de spits en voerde zijn taken als aanspeelpunt en opende daarnaast de score tegen het onder 23 team. Daarnaast zullen de eerder genoemde Mason en Enobakhare de strijd aangaan met de talentvolle Niall Ennis. Ennis maakte in beide wedstrijden zijn opwachting als invaller en deed het voor een 17-jarige niet verkeerd met een goal in de eerste wedstrijd. Hiermee lijkt hij ook een streepje voor te hebben op Paul Gladon, de Nederlander heeft nog geen enkele minuut gemaakt in twee wedstrijden en lijkt te mogen vertrekken van trainer Li. Momenteel lijkt de keuze dus te vallen op Boovarsson maar zal hij moeten vrezen voor zijn plek als Nouha Dicko is hersteld van zijn gescheurde kniebanden.

  Wolverhampton Wanderers heeft al enkele jaren een samenwerkingsverband met Benfica en dat lijkt sinds dit seizoen eindelijk zijn vruchten af te werpen. De jonge Portugezen Hélder Costa en Ivan Cavaleiro stapten transfervrij over naar The Wolves en zullen de eerste keus worden op de flanken. De posities op de buitenkanten lijkt de meest talentvolle posities van de selectie want met Michael Zyro (23) en Jordan Graham (21), die helaas nog vele maanden langs de kant staan, heeft Li de beschikking over nog twee grote talenten. Om het verlies van deze twee geblesseerden op te vangen wordt Andi Weimann een jaartje gehuurd van Aston Villa, ook kan Ben Marshall op de gehele rechterflank uit de voeten.

  Spoiler for Spelers:

  De spelers die schuingedrukt zijn, zijn de grootste talenten van de club. Daarom hier even een screen van die spelers.

  Dominic Iorfa  Bright Enobakhare
  Niall Ennis

  Tips zijn altijd welkom!
  JordiW. Bedankt voor je reactie!
  delichris De roep om nieuwe spelers lijkt tot nu toe nog niet nodig. Bedankt voor je reactie!
  Marius Hopelijk zijn dit feiten waar je op zat te wachten. Bedankt voor je reactie!
  komodo25 Hopelijk kan Li iedereen hier verrassen. Bedankt voor je reactie!
  FM_Lesly Dan ben je niet de enige. Bedankt voor je reactie!
  N.E.R.T. Bedankt voor je reactie!
  jessy1107 Voor mij was het tot voor kort ook een onbekende. Bedankt voor je reactie!
  Last edited by Minitolluz; 19 apr 2017, 19:08.

  Comment


  • #27
   Bodvarsson in de spits, niet twijfelen!

   Comment


   • #28
    Zijn drie hele grote talenten, ben benieuwd hoe snel ze zich ontwikkelen!

    Comment


    • #29
     "De Chinese trainer wordt dit seizoen dus direct voor de leeuwen gegooid want de fans en vooral de directie snakken naar de Premier League"

     Dat is lekker... Een Wolf die voor de leeuwen wordt gegooid... Gaat een interessant gevecht worden.

     Iorfa is behoorlijk snel voor een verdediger en behoorlijk wat potentie. Misschien wat spitsen verkopen om geld te genereren?

     Comment


     • #30
      Bodvarsson lijkt mij wel 1e keus idd .

      Comment


      • #31
       Leuke novellle!! Ga zo door!! Ivan Cavaillero is geweldig. Kwam die overigens niet van Monaco ipv Benfica? Iig geweldig talent kon me oren niet geloven in het echt toen ie maar naar Wolves ging. Zorg dat ie een goed contract heeft en geen matige ontspannings clausule.

       Comment


       • #32
        Zolang je Cameron als linksback gebruikt vindt ik alles best. Verder heb je een goede selectie zo lijkt het.

        Comment


        • #33
         Met eigen talenten de top halen is nog veel leuker dan grote bedragen uitgeven.
         Hopelijk kan je ze houden

         Comment


         • #34
          Je hebt een leuke selectie tot je beschikking hoor!

          Comment


          • #35
           Iorfa is echt een heerlijk talentje, daar ga je veel plezier aan beleven. Mooie selectie heb je!

           Comment


           • #36            Voorbereiding

            De eerste twee wedstrijden van de voorbereiding werden gewonnen en nu stonden er voor Wolverhampton Wanderers vier uitwedstrijden op het programma. De eerste drie wedstrijden van deze serie gaven elk hetzelfde beeld, The Wolves speelden erg sterk en daarom werden ook alledrie de wedstrijden gewonnen. De ploeg had veel balbezit, gaf weinig kansen weg en het leek alsof de spelers al jaren met elkaar samenspeelden. Er leek weinig te klagen voor Li maar de trainer was toch nog wel ontevreden. Ondanks dat zijn ploeg elke wedstrijd het overwicht had, werden de wedstrijden niet geheel overtuigend gewonnen.

            Bij Wigan werd het 1-2 voor Wolverhampton Wanderers, tegen Tranmere werd er met 0-2 gewonnen en tegen Forest Green, wat op het laagste niveau in Engeland uitkomt, werd het ook maar 1-2. De enige overtuigende overwinning was tegen Fleetwoord waar het de grote ‘Helder Costa show’ was, het werd uiteindelijk 1-4. Tegen Sint-Truiden werd de beste wedstrijd van de voorbereiding gespeeld, na 5 minuten scoorde Kortney Hause al de eerste goal van deze wedstrijd en nog geen 10 minuten later stond het al 2-0. De hele wedstrijd heeft Sint-Truiden geen schot op doel gehad en schoot het alleen drie keer van afstand maar deze schoten waren geen gevaar voor keeper Lonergan. Door goals van Price en Boovarsson werd de eindstand 4-0.

            De laatste twee wedstrijden werd er gespeeld met een elftal dat de eerste 7 wedstrijden vooral vanaf de bank mochten beginnen. Dit was helaas aan de uitslagen ook wel te zien, uit bij Lierse kwamen The Wolves nog wel 0-2 voor maar uiteindelijk gaf het de voorsprong kinderlijk eenvoudig weg. De afsluiter van deze oefencampagne werd gespeeld bij AFC Telford waar Li’s ploeg pas laat op gang kwam. Na 64 minuten maakte Andi Weimann de 0-1 en tien minuten later verdubbelde Joe Mason de score. Nu staat volgende week de eerste competitie wedstrijd te wachten, Wolverhampton Wanderers begint uit bij Rotherham United.

            Stagiaires

            Tijdens deze oefencampagne waren er twee spelers op proef bij Wolverhampton Wanderers. Keepers Lonergan en Ikeme zijn met hun 32 en 30 al aan de oude kant en in de jeugd staan er geen grote keeperstalenten onder contract waardoor Oliver Davies op proef mocht komen bij de ploeg van Li. Davies deed mee aan een georganiseerde ‘talentendag’ en viel op bij de scouts.

            Op het middenveld zocht Li nog naar een ervaren middenvelder en kwam hierbij uit bij de transfervrije Raul Meireles. De Portugese middenvelder speelde zo'n 10 jaar op het hoogste niveau en stond ook nog 3 jaar in Engeland onder contract bij Liverpool en Chelsea, hiermee leek Wolverhampton dus uit de brand geholpen. Echter wees Meireles de stage af omdat hij te weinig perspectief zag bij de club op het tweede niveau. Om het gat op het middenveld op te vullen werd de 30-jarige Fernando Tissone uitgenodigd voor een stage, hij accepteerde de uitnodiging wel.

            Spoiler for Stagiaires:


            Oliver Davies            Fernando Tissone

            Tips zijn altijd welkom!

            Marius Bodvarsson zal inderdaad de komende tijd mijn eerste spits zijn. Bedankt voor je reactie!
            FM_Lesly Qua talent hebben we inderdaad niks te klagen. Bedankt voor je reactie!
            Wallemme Heb de pech dat Ennis en Enobakhare erg jonge spitsen zijn dus het zou zonde zijn om die te verkopen, misschien Gladon. Bedankt voor je reactie!
            komodo25 Een prima voorbereiding gedraaid dus Bodvarsson mag zich inderdaad eerste spits noemen. Bedankt voor je reactie!
            Kyrill Heeft inderdaad bij Monaco gespeeld maar dat was op huurbasis, denk dat een ontspannings clausule wél van pas komt op het moment dat het spannend wordt. Bedankt voor je reactie!
            delichris Huurlingen zijn bij mij (meestal) geen eerste keus dus Cameron zal het met invalbeurten moeten gaan doen. Bedankt voor je reactie!
            N.E.R.T. Met talenten zoals deze heb je inderdaad geen transfers nodig. Bedankt voor je reactie!
            jessy1107 Ben ik met je eens. Bedankt voor je reactie!
            JordiW. Hopelijk zal Iorfa nog lang bij mij spelen. Bedankt voor je reactie!
            Last edited by Minitolluz; 20 apr 2017, 17:48.

            Comment


            • #37
             Een redelijke goede voorbereiding en hopelijk kunnen die stagaires iets betekenen voor je.

             Comment


             • #38
              Goede voorbereiding . Benieuwd of de stagaires jou kunnen overtuigen

              Comment


              • #39
               Jammer van Meireles, had een bruikbare aanwinst kunnen zijn. Tissone heeft op zich wel goede stats, zou mooi zijn als hij je weet te overtuigen.

               Comment


               • #40
                De voorbereiding lijkt me qua uitslagen zeker goed. Nu zien wat het in de competitie wordt!

                Comment


                • #41
                 succes met het begin van de competitie

                 Comment


                 • #42
                  Goede voorbereiding! Nu doorpakken in de competitie.

                  Comment


                  • #43                   Augustus - maand zonder verlies

                   Het seizoen begon voor Wolverhampton in het New York Stadium waar zij op bezoek mochten bij Rotherham United. Na 23 seconde liet Ivan Cavaleiro de fans al juichen en vreesden de supporters van de thuisploeg voor een grote nederlaag. Het bleef echter de gehele wedstrijd spannend omdat Rotherham een moeilijke tegenstander was voor de ploeg van Tie Li maar na 90 minuten stond er nog steeds een 0-1 op het scorebord waardoor de Chinese trainer zijn eerste drie punten had gepakt met Wolverhampton Wanderers. De eerste thuiswedstrijd begon voor The Wolves niet zoals ze van te voren hadden gehoopt, Danny Williams maakte al na 9 minuten de 0-1 voor Reading en zo kon de thuisploeg aan de bak. Tien minuten na de openingstreffer trok wederom Ivan Cavaleiro de stand gelijk en uiteindelijk besliste Boovarsson in de tweede helft de wedstrijd. Net als in de eerste twee wedstrijden was bleef het thuis tegen Ipswich ook onnodig spannend voor de fans van Wolverhampton Wanderers. Er werden veel kansen gecreëerd door de thuisploeg maar omdat alleen Jack Price tot scoren kwam moest iedereen tot het eind 100% geconcentreerd blijven.

                   Uit bij Birmingham zorgde Boovarsson eindelijk voor een overwinning met meer dan één goal verschil. De Ijslandse spits scoorde na een kwartier de 0-1 en maakte tien minuten voor tijd de bevrijdende treffer. De laatste wedstrijd van deze maand speelde Wolverhampton Wanderers de beste wedstrijd van deze maand. De mannen van Li stonden na iets meer dan een half uur al met 0-4 voor door goals van Boovarsson, Cavaleiro, Price en Saïss. De manager lijkt dus weinig te klagen te hebben over deze wedstrijd maar in de tweede helft speelden The Wolves niet meer zo als in de tweede helft, er leek een rem op te zitten. Rajiv van La Parra zorgde voor twee goede voorzetten waar Huddersfield uit wist te scoren, gelukkig voor Li bleef het 'maar' bij twee tegentreffers.

                   Blessures

                   Voorafgaand aan dit seizoen kampten Jordan Graham, Mike Williamson, Michael Zyro en Nouha Dicko al met blessures en dit lijstje is na de maand augustus nog eens aangevuld met drie andere namen. Silvio liep tijdens de bekerwedstrijd met Leyton Orient een verzwikte enkel op en moest de rest van de maand toekijken vanaf de tribune, de verwachting is dat de Portugese verdediger na de interlandperiode zijn rentree zal maken in de basisploeg. De wedstrijd tegen Huddersfield Town was een ware slijtageslag want zowel Batth als Boovarsson raakte geblesseerd in dit duel. De blessure van verdediger Danny Batth zal niet met gejuich ontvangen zijn in Wolverhampton want hij staat er met een gescheurde hamstring zo'n 4 maanden naast. Boovarsson liep een kleine voetblessure op en lijkt, net als Silvio, na de interlandperiode gewoon weer mee te kunnen doen.

                   Stand

                   Met 15 punten uit 5 wedstrijden staat Wolverhampton Wanderers bovenaan op de ranglijst met twee punten voorsprong op nummer twee Derby County. The Wolves lijkt met de eerste vijf wedstrijden wél een makkelijk programma te hebben gehad want Rotherham, Birmingham en Reading staan bij de onderste vijf ploegen van de Championship. Huddersfield staat op de 18e plaats in de competitie en Ipswich Town doet het iets beter met een veertiende plek op de ranglijst. De eerstvolgende wedstrijd voor Wolverhamtpon Wanderers is na de interlandperiode, de ploeg van Li ontvangt dan Burton Albion dat met negen punten op de zevende plek staat.


                   Tips zijn altijd welkom!

                   delichris De voorbereiding heeft me positief verrast. Bedankt voor je reactie!
                   komodo25 Of de stagiaires een contract af konden dwingen komt in de volgende update. Bedankt voor je reactie!
                   Wallemme Raul Meireles zou echt een fantastische aankoop zijn geweest inderdaad, helaas konden we hem niet overtuigen. Bedankt voor je reactie!
                   Marius Niet alleen qua uitslagen was de voorbereiding goed, het spel leek er ook al snel in te zitten. Bedankt voor je reactie!
                   N.E.R.T. Het begin zijn we redelijk doorgekomen denk ik. Bedankt voor je reactie!
                   jessy1107 Het doorpakken in de competitie is aardig gelukt. Bedankt voor je reactie!
                   Last edited by Minitolluz; 21 apr 2017, 16:07.

                   Comment


                   • #44
                    Een goede start van de competitie.

                    Comment


                    • #45
                     Erg goed gestart met Bodvarsson als exponent van het succes, mooi zo!

                     Comment


                     • #46
                      Een goed begin is het halve werk. Wel vervelend van de blessures, al lijk je er nog geen last van te hebben.

                      Comment


                      • #47
                       Sterk begin . Hopelijk weet je dit vol te houden

                       Comment


                       • #48


                        EFL Cup

                        Na de wedstrijd tegen Rotherham United stond doordeweeks een bekerwedstrijd op het programma. Leyton Orient kwam op bezoek en met een geheel B-elftal nam Wolverhamtpon Wanderers het op tegen de club die uit komt in de League Two. Dat er met een B-elftal gespeeld werd was wel te zien aan het spel, ondanks dat er gewonnen werd met 1-0 was het spel niet om over naar huis te schrijven. Het eerste half uur had het er alle schijn van dat de bezoekers zouden scoren maar toen schoot Andi Weimann vanuit het niets de openingstreffer in het doel, na deze goal speelden The Wolves de wedstrijd op professionele wijze uit.

                        Ook in de tweede ronde komen nog niet alle ploegen uit de Premier League in actie, dit jaar waren Sunderland, Middlesbrough, Chelsea, Liverpool, Watford en Swansea City de enige ploegen die geloot konden worden voor de ploegen uit de lagere divisies. Wolverhampton Wanderers lootte met Oxford United echter een team dat zijn wedstrijden speelt in de League One, de competitie onder de Championship. Net als tegen Leyton Orient was het begin erg moeizaam en werd de ploeg van Li deze keer zelfs in het zadel geholpen door een eigen goal. Oxford speelde erg sterk en kreeg de meeste en ook de betere kansen tegen The Wolves helaas wisten de spitsen deze kansen niet te verzilveren waardoor uiteindelijk door goals van Ennis, Stearman en invaller Cavaleiro de eindstand 0-4 was. In de volgende ronde mag Wolverhampton Wanderers op bezoek op White Hart Lane.

                        Transfers

                        Oliver Davies en Fernando Tissone mochten deze voorbereiding beide vier weken op stage komen bij de ploeg van Li. Waar Oliver Davies na één week al een contract aangeboden kreeg, waren de twijfels over Tissone toch iets groter. Dat de Argentijnse middenvelder over veel kwaliteiten beschikt staat buiten kijf maar het feit dat er op het middenveld al een hoop concurrentie was maakte de beslissing niet eenvoudiger. Tissone maakte de vier weken vol en mocht uiteindelijk weer vertrekken bij The Wolves omdat Li niet kon verzekeren dat hij veel speelminuten zou maken vond de directie het zonde van het geld om een contract uit te delen.

                        Er was ook één uitgaande transfer deze transferwindow. Dat de spitspositie overbezet is, was vanaf het begin al duidelijk dus de vraag was niet of er een spits zou vertrekken wie? David Edwards, Joe Mason en Paul Gladon stonden volgens de geruchten op de nominatie om Wolverhampton te verlaten en hun heil ergens anders te zoeken. Li was vanaf het begin duidelijk en zag in Joe Mason nog een toekomst in Wolverhampton, de Ier is namelijk op veel posities inzetbaar en kan met zijn 25 jaar nog vele jaren mee. Voor Edwards en Paul Gladon zag het er vanaf dat moment minder hoopvol uit maar ook zij vertrokken niet uit Wolverhampton. David Edwards speelt namelijk al zo'n 10 jaar bij de club en het leek volgens het bestuur niet verstandig om een publiekslieveling te laten vertrekken. Paul Gladon was eind vorig seizoen aangetrokken door de toenmalig manager Kenny Jackett, omdat de Nederlander geen zin had om weer te vertrekken zal hij dit jaar uit moeten zingen op de bank in Molineux.

                        Bright Enobakhare en Niall Ennis mochten gehuurd worden door ploegen uit de Championship en League One als zij genoeg perspectief hadden om als basisspeler te spelen. Voor Enobakhare kwamen veel clubs, onder andere Wigan, Fulham, Coventry en Sheffield United waren geïnteresseerd in de jonge spits. De club waar de 18-jarige Nigeriaan voor gaat spelen is Bradford City dat in de League One mee wil strijden om de bovenste plekken.

                        Onderscheiding

                        Zoals elke maand was er ook deze maand weer een uitverkiezing tot 'Manager van de maand'. Met 5 overwinningen in de competitie en ook nog eens twee bekeroverwinningen was het geen grote verrassing dat Tie Li de eerste plaats behaalde bij deze maandelijkse uitverkiezing. De top 3 werd aangevuld door Steve McClaren (Derby County) en Rafa Benitez (Newcastle United).


                        Tips zijn altijd welkom!

                        delichris Gelukkig hebben we de goede start ook in de beker voort kunnen zetten. Bedankt voor je reactie!
                        Marius Bodvarsson scoort aan de lopende band inderdaad. Bedankt voor je reactie!
                        Wallemme De blessures zijn tot nu toe alleen op papier van last. Bedankt voor je reactie!
                        komodo25 Laten we het hopen inderdaad. Bedankt voor je reactie!

                        Comment


                        • #49
                         Leuk om door te gaan in de EFL Cup. Met de Spurs tref je nu wel een topper, maar het is toch een leuk extraatje.

                         Comment


                         • #50
                          Uit naar Spurs, het had makkelijker gekund, maar wie weet kun je verrassen. Je transfers (of niet transfers) verklaar je helder, een goede aanvulling op je novelle.

                          Comment

                          Wat gebeurt er?

                          Collapse

                          There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

                          Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

                          Working...
                          X