Mededeling

Collapse
No announcement yet.

[NOV] Milo

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Ondanks dat dit 'maar' een novelle is over FM laat je me wel meeslepen en laat het je je volgers beseffen hoe snel het leven klaar kan zijn en dat je moet genieten en geloven wat andere over/tegen je zeggen. Ik vind het echt mooi Willem!

  Comment


  • Verrassend en heel treurig nieuws. Zijn een paar flinke tegenslagen momenteel voor Milo!

   Comment


   • Balen van de tegenslagen man, hopelijk komt Milo er snel weer bovenop!

    Comment


    • jessy1107 Bully FM_Lesly Mooie complimenten, heren! Mooi en leuk om te horen dat ik jullie weet te roeren met deze novelle. Sommige delen zijn gebaseerd op gebeurtenissen die echt hebben plaatsgevonden en die mij ook de levensles hebben gegeven om vooral te genieten van het leven en te vechten voor je kansen.
     HOOFDSTUK 51
     26 december 2020. Anfield Road (Liverpool, Engeland)


     In de dagen na het overlijden van mijn grootvader had ik veel steun aan mijn tante en de families van Stefan de Vrij, Georginho Wijnaldum, Dries Mertens en Asier Illaremendi, maar zodra ik weg was bij het gezelschap was ik een wrak. Soms belde ik Brooke, maar dit werd op een gegeven moment ook ongemakkelijk. Hoe graag ze het ook wilde en hoe goed ze het ook bedoelde, meer dan een paar troostende woorden kon ze me niet geven. Het viel al lang mee dat ze me wilde spreken, nadat foto’s van mij en mijn blonde verovering in de pers waren opgedoken. Door de plechtigheden rondom mijn grootvaders afscheid had ik twee wedstrijden gemist en om alles nog erger te maken was ik hierdoor veroordeeld tot de tribune. De concurrentie had de kansen gepakt en dus kon Klopp maar één ding doen. Ik bleef trainen, maar het uitgaan werd ook steeds meer een tweede natuur. Het nachtleven van Liverpool had op een gegeven moment geen geheimen meer voor me.

     De Engelse pers zat bovenop de situatie. Ik werd steeds vaker in het nachtleven gesignaleerd en telkens met een andere dame aan mijn zijde. Ik was volgens hen met alles bezig behalve voetballen. Ze zaten niet bij het verkeerde eind, maar de reden waarom ik mijzelf verloor in het nachtleven en de bijbehorende drank vroegen ze niet. Op een gegeven werd ik na weer een avond stappen wakker geschud door Kees. Mijn verovering van de avond ervoor sliep er doorheen en Kees nam me mee naar het leefgedeelte. Hij had een aanbod voor me. Hij had het geparkeerd na het overlijden van mijn grootvader, maar vond dat ik juist nu de afleiding nodig had, omdat ik mezelf niet kwijt kon in het voetbal. Toen ik volledig geestelijk aanwezig was, vertelde Kees dat Calvin Klein contact met hem had opgenomen en dat ze met mij een campagne wilde opzetten. Als eerste in West-Europa en Groot Brittannië en daarna uitbreiding naar andere continenten. Het stemde mij tevreden. Ik vond afleiding in iets waar geen drank bij betrokken was en kreeg er ook nog eens voor betaald. Voor de pers was het olie op het vuur. Waarom ging een nobody zich richten op een carrière als model? Ik mocht nog niet eens de veters strikken van spelers die zulke deals hadden gemaakt in het verleden. Ik kon vrij weinig met de kritiek en stopte mijn energie in de trainingen. Zo werd ik weer gepromoveerd naar de bank waar ik een wedstrijd of twee zonder speelminuten toekeek. De derde wedstrijd zag ik vanaf de bank hoe Divock Origi geblesseerd het veld moest verlaten. Ik mocht opdraven, maar kon geen potten breken. Het betekende wel dat ik op Boxing Day zou starten in de strijd der titanen.

     Tweede kerstdag was de feestdag waarop vele Engelse gezinnen naar voetbalstadions trokken om hun favoriete club aan te moedigen. In het rode gedeelde van Liverpool was dit niet anders. De North-West derby was het affiche en naast de eer streden ook beide teams mee om het kampioenschap. Ik moest mijn duels uitvechten met Bailly en Smalling en werd daarin bijgestaan door Dries Mertens. De 5-3-2 formatie van Klopp ontregelde de uitclub direct. Na vijf minuten ontving ik de bal in het strafschopgebied en met een lichaamsschijnbeweging stuurde ik Shaw, Bailly en De Gea het bos in. Het kunstje rondde ik af door de bal te stiften en zo de inkomende sliding van Smalling te omzeilen. Het stadion ontplofte en ik hief mijn armen omhoog en schreeuwde het uit. Jordan Henderson en Georginho Wijnaldum tilden me op. Het bleek een voorbode te zijn op een geweldige middag. Na 45 minuten stond het 3-0 en was er maar één naam te vinden op het scorebord. Via een intikker op aangeven van Nathaniel Clyne en een penalty schreef ik een zuivere hattrick op mijn naam. In de tweede helft was landgenoot Fosu-Mensah mijn directe tegenstander, maar hij kon mij ook niet van scoren afhouden. Hiervoor deed United nog wat terug, maar na een rush vanaf de middenlijn faalde ik 1-op-1 met De Gea niet en bepaalde ik de eindstand op 4-1. De overwinning vierde ik met de selectie, de staf en de supporters, inclusief de vrouwelijke toeschouwer waarmee ik bij thuiskomst het feest verder mee vierde. Ik was he-le-maal terug, zowel op het veld als privé.

     Comment


     • He's back! Knap dat je vier goals scoort tegen Man Utd nota bene!

      Comment


      • Back in Business! Nice!

       Comment


       • We zijn weer helemaal terug!

        Comment


        • Mooi hoe je je na zo'n zwarte periode weer sportief laat gelden.

         Comment


         • jessy1107 nasje92 FM_Lesly Patje! Bedankt voor de reacties, heren! Het blijft ook een eer om genomineerd te zijn voor de NvdW-award.
          HOOFDSTUK 52
          4 november 2020. Soho (London, Engeland)


          Het avontuur met Calvin Klein ging eigenlijk direct nadat Kees mij over dit aanbod had verteld van start. Op het kantoor van Calvin Klein in London werd ontvangen door de mensen die Kees een paar weken daarvoor hadden benaderd. Tijdens het EK die zomer was mijn verschijning opgevallen en zagen ze in mij een voorbeeld voor zowel de mannen als vrouwen binnen hun doelgroep. "Mannen willen je zijn en vrouwen willen met je zijn" zei een van de heren aan de andere kant. Ik had zelf nooit stilgestaan bij een carrière in de modewereld, maar ik voelde me zeer gevleid door de complimenten. Het plan wat ze hadden was helder: ik zou een contract voor onbepaalde tijd tekenen. Mijn eerste campagne zou gelanceerd worden in de lente van 2021 en nadat deze tot een einde was gekomen, zou er verder gekeken gaan worden. De focus voor nu lag op de West-Europese markt, maar een Wereldwijde campagne lag in het verschiet.

          Ik was totaal vreemd in de Wereld van mode, fotoshoots en modellen. Ondanks dat ik de laatste groep wel eens van dichtbij had mogen observeren en ik in de aanloop naar het EK ook een campagne met Oranje had gedaan voor Nike was ik hier een gevorderde amateur. Ik was een beginner en kwam er snel achter dat de modewereld keihard was. Spelersvrouwen, die bekend waren in de modewereld, waarschuwde me. “De kwaliteiten zitten in je of niet. Het jezelf aanleren en trainen is onmogelijk” zei een van de vrouwen. Ik kon als voetballer mijn zwakke punten trainen, maar als jij in de ogen van een castingbureau niet het juiste gezicht of lichaam had, dan kon je een carrière als model wel op je buik schrijven. Mijn onzekerheid gaf ik ook aan bij de producent en fotograaf. "Het komt allemaal goed. Wij geven je instructies en zo lang je deze volgt, kan er weinig misgaan" was het antwoord wat mij gerust moest stellen. Op weg naar de kleedkamer zag ik een aantrekkelijke brunette mij voorbij lopen. Ik lachte en ze lachte spontaan terug. Ik dacht het om een assistente ging van de kleding of make-up, maar toen ik mij met alleen een Calvin Klein-onderbroek en een spijkerbroek aan vertoonde op de set kwam de lief lachende brunette uit de kleedkamer gewandeld met alleen Calvin Klein-ondergoed en een spijkerbroek aan. Ze stelde zich voor als Thylane en bleek bekender te zijn in de modewereld. De klik was er vrijwel direct. Voor, tijdens en na de fotoshoot werd er honderduit gepraat over allerlei onderwerpen. Zij had van kinds af aan al modellenwerk gedaan voor vele grote merken en was nu gevraagd voor de campagne van Calvin Klein. Met haar ervaring nam ze mij op sleeptouw en zorgde ze er voor dat ik mij op mijn gemakt voelde. Ze was een professional, dus een halfnaakte man om haar heen was voor haar normaal. Door het gemak waarmee zij omging met de intieme foto’s en video’s werd het voor mij ook makkelijker om haar ontblote bovenlijf te omhelzen. Tussen de sessies door hadden we het grootste plezier. Het voelde totaal niet als werken.

          Diezelfde avond, terwijl ik samen Kees een drankje deed aan de bar van het hotel, verscheen haar naam op mijn telefoonscherm. "Wat kan jij een kleedkamer vies maken, zeg" stuurde ze. Ik had met de rode lippenstift die ik in haar kleedkamer vond mijn mobiele nummer op de spiegel geschreven, dus dat verklaarde veel. Zij was, net zoals ik, nog in London en vroeg of ik die avond nog iets op de planning had staan. Een klein uur later, nadat ik Kees naar het vliegveld had gebracht, zat ik samen met Thylane in een lounge-set in een café met uitzicht over London en dronken we een veel te dure cocktail. Ik voelde mij voor het eerst sinds de dood van mijn grootvader weer veilig bij iemand. Ik vertelde haar over mijn verleden en mijn ontmoetingen met de man met de zeis. Ze luisterde geboeid. "Je bent een kanjer" begon ze. "De media kan schrijven wat ze willen, maar jij staat telkens weer op als het leven je naar de grond slaat" voegde ze er aan toe, terwijl ze me een kus op mijn wang gaf. De kus duurde een paar seconde en onze monden gingen langzaam steeds verder naar elkaar toe. We zoenden, eventjes. We glimlachten allebei. Ik vroeg of ik haar nog een keer zou zien. Bijna twee maanden later, met kerst, zat ze op de tribunes van Anfield Road en zag ze mij vier keer scoren.

          Comment


          • Dit is wel een van de betere zo niet beste verhalen die ik hier heb gelezen. Jammer dat er zo weinig erkenning voor dit verhaal is, het zo allang Novelle van de Maand en in de schijnwerpers moeten staan. Het is jammer dat je als Novelle zonder veel grafisch eigelijk een nadeel hebt omdat mensen over het algemeen een voorkeur hebben voor grafische verhalen met over algemeen minder tekst en verhaal

           Comment


           • Wederom een heerlijk geschreven stuk man!

            Comment


            • Prachtig stuk! Ik zag mezelf al bijna staan in het Calvin Klein "tenue". Toen schrok ik weer wakker

             Comment


             • Wat een heerlijk hoofdstuk met het model en de Calvin Klein kledinglijn. Het is ook weer een mooie afslag in je verhaal. Leuke wending!

              Comment


              • Wat een stukken weer en goed om te zien dat Milo back is! Ook mooi dat het op prive vlak weer wat beter gaat met Milo en z'n nieuwe verovering.

               Comment

               Wat gebeurt er?

               Collapse

               There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

               Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 16:04.

               Working...
               X