Mededeling

Collapse

Open NK FM 2017

Het is weer zover. De nieuwe jaargang van ons Open NK Football Manager 2017 is een feit! We organiseren we dit toernooi voor de vierde keer in deze opzet. Dit jaar alleen en exclusief op Managers United! Daarnaast is er natuurlijk dit jaar ook weer genoeg om voor te spelen. De winnaar ontvangt Football Manager 2018 als deze uitkomt! Verder is er voor de tweede plaats de biografie van Zlatan Ibrahimovic. Wacht dus niet langer en schrijf je in!
See more
See less

Voor het eerst spelen

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Voor het eerst spelen

  Hallo allemaal,

  Ik heb voor het eerst FM gekocht maar ik loop tegen een paar zaken aan:

  - Hoe kan ik makkelijk zien hoe goed een speler is of waar moet ik op letten? (zoals bij fifa algemeen)
  - Hoe kan ik zien hoe goed een speler kan worden?

  kan ik ergens wat algemene tips lezen behalve de handleiding in het engels.... op het internet kan ik niet veel vinden. voor de mensen die FIFA manager kennen.... dat was vroeger mijn favoriete spel.

  Dank jullie wel...... ben jullie zeer dankbaar!

 • #2
  Muhannad
  Je zou het spel in de Nederlandse taal kunnen zetten (bij instellingen), en vervolgens instellen dat je bij ieder scherm dat je doorloopt tips krijgt van het spel zelf. (rechtsboven onder de knop "doorgaan" of "continue" zit een drop-down menu waarin je het help level kunt instellen)  Daarnaast is dit een spel wat je beter en beter leert kennen al naar gelang hoe meer je speelt. Al je vragen kunt je in ieder geval hier op het forum kwijt, en op onze site vind je allerlei Nederlandstalige artikelen over FM17.
  Last edited by Niejo101; 8 nov 2016, 17:08.

  Comment


  • #3
   Dank U!

   Comment

   Wat gebeurt er?

   Collapse

   There is currently 1 user online. 0 leden en 1 gasten.

   Meeste gebruikers ooit online was 1.524, 9 nov 2010 om 17:04.

   Working...
   X